Zoeken naar zoek

Uw zoekactie voor zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Enjoy 54 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zoek meid die samen met mij een grote (20cm), jonge, dikke pik wil zuigen.
Ik ben een 55 jarige man die een meid zoekt die samen met mij een grote, dikke pik met grote hangzak wil pijpen. Dit bij mij thuis door een gloryhole en tegen betaling.  
Dirk 45 jaar Antwerpen - Hove 0470426316
Poetsvrouw gezocht
Hallo. Ik zoek een dame (leeftijd speelt geen rol) die in een leuke outfit (jurkje, rokje, hakjes,...) komt doen alsof ze poetst. Terwijl je poetst, bekijk ik je en speel met mezelf. Als je zelf geen outfit hebt, voorzie ik die voor je en je mag die behouden (inclusief schoenen). Financiële vergoeding te bespreken, maar genereus. Stuur een berichtje of whatsapp.  

Poetsvrouw gezocht
Jonas 28 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welke vriendelijke STUDENTE of VROUW heeft interesse ? Mail je dan even ?
Ben jij een verzorgde en vriendelijke vrouw die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit,aandacht,passie, tederheid? Je houdt van strelen, knuffelen,een open babbel op niveau, maar ook van een overheerlijke vurige en intense vrijpartij ? Zoek dan niet verder en mail me vandaag nog ! Graag een spontane reactie met foto. Mijn voorkeur gaat uit naar deftige,verzorgde vrouwen. Voor de juiste match maak ik graag tijd vrij! Tot gauw!  

Welke vriendelijke STUDENTE of VROUW heeft interesse ? Mail je dan even ?
Jens 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Echte studente gezocht
Op zoek naar een echte studente regio Brugge, als deze nog bestaan.. die graag eens iets stevig wil bijverdienen op erotische wijze. Alle normale intieme zaken, of te bespreken wat er meer kan (anaal, spanking, enz..) Pluspunten: ik hou van normale tot volslanke vormen in elegante maar sexy kledij, idem voor lingerie, met nylons en high heels en ruimdenkende avontuurlijke jongedames. Ik verblijf aan de kust aan de rand van Brugge voor het werk in een discreet appartement (buitenverblijf). Of hotel naar keuze kan ook of op jouw kot.. Ikzelf ben een verzorgde grote slanke man (1m80/70kg), met enige klasse, niet onknap, hoger opgeleid, respectvol en hygiënisch. Indien interesse, graag reactie met fotootje (hoeft niet herkenbaar), mogelijkheden en gewenste vergoeding.  
Bart 58 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Lieve slanke single dame gezocht
Dag lieve dames, Ik ben een rustige en lieve knuffelbeer van 58j. Ik ben gehuwd en zoek een lieve zachtaardige dame om geregeld eens mee af te spreken. Gewoon om fijne momenten samen te beleven: fijn gesprekje, (tong)zoenen, knuffelen, oraal, masseren. Alles op een liefdevolle en respectvolle manier. Belangrijk: open, eerlijk, discretie, hygiëne, respect. Ik wil graag een langduriger contact opbouwen gebaseerd op vertrouwen en een zekere vriendschap. Ik ga je niet claimen en laat je verder helemaal vrij. Ben jij een lieve, slanke en single dame met enig niveau en wil je een centje bijverdienen? Neem dan gauw contact op. Ik ben niet geïnteresseerd in (semi-)professionele dames. Liefs, Bart xxx  
Man 29 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate vanavond - bij jou thuis of cardate
Hallo, ik ben een vriendelijke man van 1m93, slank gebouwd. Wie snel reageert krijgt snel antwoord van mij terug! Ik ben op zoek naar een leuke niet professionele dame tussen 25 en 45 die me zou willen pijpen zonder condoom. Pluspunt: tongpiercing. Ik ben intiem geschoren en hygiënisch. Ik kan me verplaatsen, financiële vergoeding voorzien! Zie jij dit zitten vanavond of op een ander moment mag je me steeds contacteren. Je krijgt een antwoord terug, en eventueel een gewone foto kan ook! Groetjes en tot zo?  
michel 54 jaar Antwerpen - Kasterlee
geheime afspraakjes
ben op zoek naar een liefst niet vrije dame om regelmatig discreet met af te spreken wel uit regio kasterlee fvg twee honderd  
Django 31 jaar Antwerpen - Malle 0474870423
Jonge man zkt jongen (18-21)
Boys just wanna have fun Je bent misschien (ook) hetero maar soms fantaseer je over spannende situaties met een andere jongen, wil je passief genieten of actief je ding doen, hoe meer ik weet wat jij wil, hoe meer het me opwindt om dat samen te doen. Als je er ook graag iets mee bijverdient is dat ok, zolang je het in de eerste plaats doet omdat je er zin in hebt. Ik heb zelf enkel ervaring als hetero, zoek een fijngebouwde jongen (18-21) met weinig lichaamsbeharing, geen ‘man’ Verzorgd zijn en (bij-)geschoren (ben ik ook) Vergoeding bespreekbaar (geen ‘beroeps’ aub)  
Robin 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Friend with benefits gezocht voor leuke dates
Ik ben op zoek naar een jongedame tussen 18 en 45 jaar die zin heeft in een seksdate met tevens een fijne babbel. Dit kan eenmalig of als we er zin hebben meerdere keren. Ideale maten hoeft niet. Ik kan soms ontvangen maar me ook verplaatsen. Die mij een nemen of te laten voorstel met je prijs en foto. Contact via WhatsApp of elkaar eens bellen kan zeker.  
Bart 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cum Queen gezocht die toekijkt hoe ik mezelf aftrek + alles oplikt en slikt
Ik zoek een Cum Queen die me kan ontvangen voor een seksloos scenario. Paydate, kan op regelmatige basis. Eerste keer 150 euro. Erna prijsje af te spreken. Je ontvangt me bij je thuis. Jij hebt zin in zaad en ik zorg dat ik met opgespaard zaad bij je op bezoek kom. Bij het binnenkomen staat er een bordje klaar. We zitten gezellig in de woonkamer. Ik neem initiatief om mezelf af te trekken en spuit over het bord. Daarna lik je alles op en slik je alles door. Je houdt van een verse lading warm zaad van tijd tot tijd. Geen seks! Alternatief staat er een glas waarin ik spuit en dat jij achteraf leegdrinkt. Xx Kan regio Gent, Waasland, Antwerpen, Mechelen, enz.  

Cum Queen gezocht die toekijkt hoe ik mezelf aftrek + alles oplikt en slikt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10