Zoeken naar zoek

Uw zoekactie voor zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BBI 28 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Good looks
Hi Ik ben een jonge vrouw en ik zoek een good looking man om nu en dan mee te daten. Ik zoek iemand die verzorgd open minded en discreet is. Doe me een leuk voorstel. Ben je een zwarte man, heb je een streepje voor. Graag een foto bij uw bericht.  
gisteren
Bblondde 28 jaar Zeeland - Terneuzen
Iets nieuws
Hey! Ik ben een jonge Belgische vrouw die net haar relatie beëindigde en op zoek is naar iets nieuws, ik heb even geen nood aan relaties maar ben van nature wel iemand die houdt van aandacht, intimiteit, goede gesprekken, connecties… Discretie en hygiëne zijn voor mij een must! Verder, doe me een leuk voorstel :). Stuur me ook een foto bij je mail, geen foto = geen reactie, leeftijd maakt niet uit maar wel graag een beeld van wie mij contacteert. Wie weet doen wij binnenkort iets leuks samen!  
gisteren
Bblonde96 28 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Iets nieuws…
Hey! Ik ben een jonge vrouw die net haar relatie beëindigde en op zoek is naar iets nieuws, ik heb even geen nood aan relaties maar ben van nature wel iemand die houdt van aandacht, intimiteit, goede gesprekken, connecties… Discretie en hygiëne zijn voor mij een must! Verder, doe me een leuk voorstel :). Stuur me ook een foto bij je mail, geen foto = geen reactie, leeftijd maakt niet uit maar wel graag een beeld van wie mij contacteert. Wie weet doen wij binnenkort iets leuks samen!  
gisteren
Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets weten xx foto kan na mailcontact xx alle regio's  
gisteren
Anke 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
No strings attached!
Ik ben een spontane alleenstaande vrouw en moeder van een tiener die het de afgelopen tijd wel zwaar heeft gehad. Ik zoek via deze weg iemand die mij weer wat plezier en vertier kan doen ervaren zonder al teveel druk en verwachtingen, met het nodige respect en discretie en dit uiteraard in een tweerichtingsverkeer. Ik ben een sterke, lieve, seksuele vrouw van 34 en op zoek naar iemand die me wat kan helpen met rekeningen te betalen en me weer kan doen lachen. Ik bied een veilige, discrete en no-strings attached sfeer en verwacht van jou hetzelfde. Ik heb bruine kijkers, ben slank en laat me graag vertellen dat ik een ajuin ben met zovele lagen (ruik evenwel frisser als dat) stuur een tekst met foto en je krijgt er eentje van mij terug. Liefs x  
gisteren
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw,geen prof en zoek voor morgen in de voormiddag cardate. Ik doe da niet veel, alleen maar respect heren en concrete voorstellen´ fakers en mensen die ni willen afspreken gelieve zich te onthouden  
gisteren
vlotte 59er 55 jaar Limburg - Maaseik
zoek leuke vrouw vanaf 55 tot70
Hi ,zoek een leuke vrouw die ook nog graag verwent wordt en we lust heeft op treffen met man van middelbare leeftijd. graag meerdere treffen, op redelijke afstand van en rond Maaseik  
gisteren
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun… (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
gisteren
Gewone man 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek jonge vrouw met zin in soft en ... ; geen intiem
Ben een verzorgde man en wens contact met een jonge ruimdenkende vrouw voor een soft erotische date. Met een soft erotische date bedoel ik een date (rollenspel) met een vrouw die geen problemen heeft dat ik haar bekijk, betast, die zich uitkleed, met zichzelf speelt, zich laat vingeren, beffen,... Date zonder intiem, afsluitend met een handjob of blowjob. Date van ongeveer 20-30 minuten. Indien het klikt zou ik graag afspreken om elkaar regelmatig te zien en bekijken we samen wat er verder kan en hoe we kunnen afspreken. Bij interesse graag je gegevens, een woordje uitleg en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
gisteren
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Hallo,ben op zoek naar een vrouw die mij eens wil pijpen en of aftrekken in de auto of eventueel bij mij thuis. IK ben uiterst discreet en verzorgd. Bij intresse stuur mail en wat info over jouw.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10