Zoeken naar vrij

Uw zoekactie voor vrij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

wannatryitall 49 jaar Antwerpen - Puurs
welke oudere dame helpt mijn fantasie verwezelijken?
Hoi Hoe te beginnen...komt erop neer dat ik een fantasie heb, een oudere (boven de 60) dame(s) mag verwennen/masseren/mee vrijen.. Geen financieel gedoe, gewoon lekker spelen met elkaar. Ikzelf ben een getrouwde man (maar er gebeurt thuis al lang niks meer) dus ik sta enorm op discretie en hygiëne (ben soa-vrij). heb hierin geen ervaring dus moest er een openminded vrouw zijn die me hierin mee kan helpen zou'k je eeuwig dankbaar zijn. Mijn stats zijn: 49j, 1m73, 86kg, normaal gebouwd, niet roker. Tot snel hoop ik  

welke oudere dame helpt mijn fantasie verwezelijken?
11 dagen
Tintin 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voel je je soms een slet..
omdat je een vrijgevochten leven leidt? Vrij je graag met wisselende partners? Laat je je graag versieren, heb je verschillende minnaars of ben je verslaafd aan flirten? Zou je desondanks ook graag een vaste relatie hebben? You can have it both! Ik ben een van die mannen die er plezier en opwinding uit haalt zijn geliefde seksueel te delen met anderen. Ikzelf heb genoeg aan één vrouw.Ik ben een single man van 56 uit Gent, hoogopgeleid, geen kinderen. Ik ga graag op reis, op uitstap, ga graag uit eten.Interesse? Stuur me snel een berichtje!  
Patje 43 jaar Limburg - Borgloon
Leuke dame die ook weekendje vrij heeft
Hey, deze veertiger, terug vrijgezel Met gezonde libido opzoek naar leuke dame idem voor dit weekend.  

Leuke dame die ook weekendje vrij heeft
12 dagen
Jan 61 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek vrouw voor gezellige contacten.
Man van 61, fiets graag, cultureel artistieke interesses. Zoek vrouw voor gezellige momenten. Graag vrouw die van erotiek houdt. Ik ben meestal vrij op weekdagen. Niet direct voor een relatie. Maar je weet nooit wat daar van komt. Bericht met foto is foto terug.  
12 dagen
Toy 56 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
Ben ik (wegwerp)speelgoed van jou?
Al enige tijd heb ik de fantasie te willen gebruikt worden door een ruimdenkende vrouw. Gebruikt en misbruikt door een vrouw die mij naakt in haar kamer opsluit gedurende uren en me komt gebruiken volgens haar lusten en dan weer verdwijntn. Massage geven, likken, neuken facesitting blowjob. Al wat je wil, krijgen of geven. Alsof ik je levend speelgoed ben. Liefst maak ik kennis na een mai, met jou bij een koffie en voeren we dit onmiddellijk nadien uit zodat het effect nog groter is. Ben jij deze ruimdenkende vrouw? Heb jij zin me te beheersen en te beheren? Misschien ben je wel narcistisch en geef je me aan je vriendin, buurvrouw, collega als recyclage als je me beu bent, totale vernedering. Ben 55, verzorgd niet roker en soa-vrij. Jij? niet roker 25-60 Vlaams Brabant, Oost-Vlaanderen Tot snel?  
Tedere man 56 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Gezocht : vrouw voor gezellige vrijpartij
Na een jarenlange relatie en een pauze verlang ik naar een vrouw die wil genieten van een gezellige eerlijke vrijpartij zonder verplichting, maar we intens en oprecht. Knuffelen kussen strelen en een massage en onze lichaam zich aan elkaar laten overgeven. Heb jij ook eens nood aan een zalige vrijpartij, teder ne geen porno? Puur genot gezocht. Graag kom ik aar jou toe maar kan ook ontvangen. Ben 55 182 cm normal gebouwd (paar kilo extra) maar puur, niet-roker, geen tattoo en sta-vrij? Jij? Niet roker en fan van fijne lingerie en een hieltje? laat ons als volwassenen samen genieten van iets moois en misschien iets opbouwen zonder verstikkende relatie. Lees ik je snel?  

Gezocht  : vrouw voor  gezellige vrijpartij
13 dagen
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Goed gezelschap
Hallo daar beste dames, Ik ben een man van 53 uit Antwerpen. Ik heb in de weekends (en soms ook tijdens de week) vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Ik sta voor veel dingen open (terrasje, wandeling, iets cultureels, gewoon gezellig thuis,…). We maken het gewoon plezant en gemoedelijk … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Als t plezant en gezellig is spreek ik graag een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje ben respectvol, hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jouw reactie en naar het avontuur. Groeten Bert  
13 dagen
François 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor geile spelletjes (De Haan/omgeving)
Nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij. Ben dit weekend in De Haan en zoek een leuke dame die zich graag eens wil laten verwennen met vooral volledige lichaamsmassage, veel aandacht voor je gevoelige plekjes en zeer pikante spelletjes. Eerste kennismaking eventueel op neutraal terrein (drankje/hapje). Je bent zelf al dan niet vrij. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in De Haan, omgeving of je bent er op weekend. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot snel? Fakers niet welkom.  
14 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor massagespel
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame (koppel ook welkom) die zich graag eens laat verwennen met vooral volledige lichaamsmassage en zeer pikante spelletjes. Eerste kennismaking eventueel op neutraal terrein. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we ook in de toekomst vrijblijvend eens afspreken en genieten van deze ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in Roosdaal of omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot snel? Fakers niet welkom.  
14 dagen
Andy 44 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Dame die mee wil op zakenreis
Wil wil graag mee op zakenreis naar Italië. Datum vrij te kiezen in de maand mei of juni. De reis gaat door van maandagochtend tot vrijdag afhankelijk van de vlieguren. Het hotel is een 5 sterren in hartje Milaan. Wel graag op voorhand eens kennis maken om elkaar te leren kennen. Graag ernstige reacties.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10