Zoeken naar vrij

Uw zoekactie voor vrij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Hot op zoek 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Spontane geile Open-minded vrouw gezocht voor donderdag overdag of avond/nacht
Hoi, ben jij een leuke spontane geile Open-minded vrouw? Ben je uit Aalst of korte regio en of kan je u makkelijk verplaatsen naar Aalst? Donderdag overdag vrij of donderdagavond/nacht vrij en zin in een leuke geile Date vol sex en verwenning en meer en een leuke geile tijd samen? Dan zoek ik jou. Ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Hou van lang en uitgebreid en intens te genieten samen urenlang. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook wat extra info waar jij zoal van houd en niet. Zin in een hele leuke geile (ont)spannende date en verwenning van kop tot teen mail me dan zeker. 200% no fake en real en discreet hier  
22 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor batuur / boswandeling
Lente is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek zodra het weer het toelaat een leuke dame die samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
Knuffelbeer 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
50 j man zoekt spanning
Ik ben een 50 j man. Die graag een FWB relatie zoekt. Dit om samen wat meer spanning in ons leven te brengen. Of je nu vrij of gebonden bent. Maakt niet veel uit. Gewoon samen genieten. Elkaar geil maken. Gewoon het zalige gevoel. Hou van alle normale dingen. Laat maar iets horen. Geile groetjes. Van een grote knuffelbeer.  

50 j man zoekt spanning
22 dagen
Kris 52 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Welke dame is nu komende vrijdag ook dagje vrij en wenst eens te genieten van een sensuele massage alsook een luisterend oor?.Dit is niet leeftijds gebonden en voller geen probleem.Dit in de regio west Vlaanderen , ikzelf 1,85 groot en sportief gebouwd.  
23 dagen
Glen 59 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Samen naar Erotix Brussel op 14/04/24 15-19u
Dag dames, Ik ben een gezellige dikkerd van 60. Ik ga sowieso naar Erotix in dilbeek op zondag 14 april tussen 15 en 19 u. Alleen is maar alleen, dus moest je graag een chaperon hebben om met jou mee te gaan, ik ben kandidaat. Van alle activiteiten die er zijn, mag jij uiteraard mee kiezen, of we laten elkaar vrij gaan indien er geen klik zou zijn. Laat maar horen wat je graag wil. Tot gauw! Ome Glen  
23 dagen
Harry 47 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Klusje voor kusje
Zonder te willen pretenderen dat ik alles kan, stel ik me graag beschikbaar voor uw kleine of minder kleine klusjes, om op die manier het aangename aan het nuttige te koppelen. Ik kan mezelf vrijmaken tijdens de normale kantooruren, maar niet voltijds. Voel u vrij om te reageren met een korte omschrijving van de klus(sen) in kwestie, dan spreken we af wanneer deze kunen gedaan worden.  
23 dagen
Eric 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Een speelvriendin gezocht
Hee ik ben een sportieve man met verzorgd uiterlijk,1m80,72kg en zoek een vrouw ( mag ouder zijn, max 75 ) om samen een leuke tijd te beleven. Mis je wat passie en hartstocht, wil je eens lekker verwend worden? Ik geef graag jou een massage, lik ook graag en als de klik is lekker lang neuken..ben elke middag vrij, jij ook? Kan me verplaatsen in de ruime regio..  
24 dagen
Alex 33 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Op zoek naar een maatje voor fun
Heyla leuke dame. Ook net als ik alleen en af en toe eens zin om iemand tegen je aan te voelen? Om lekker te spelen met respect voor elkaar en ook gewoon je te laten gaan. En om af te sluiten met wat lekker knuffelen en wat babbelen. Ik ben een vrij normale man, m78 groot en geen buikje. Eigen voorstel is ook welkom. Geen fakers want die vallen vlot door de mand.  
24 dagen
Beertje 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Scheefste dekseltje
Van bij de geboorte liep het al mis. Er werd mij niet alleen de moederborst ontzegd, men liet mij ook vallen in een vat vol libido. Ik werd dan ook vrij snel onanist van het eerste uur, zowel boven- als onderhands. Desondanks toch optimist en fetesjist tot in de kist. Rad van tong, vooraan én achteraan. Actief op zoek naar een bijzonder schots en scheef dekseltje dat op, over, rond en in mijn niet alledaags potje past. Liefhebber van intimiteit de klok rond in al zijn vormen, geuren, smaken en kleuren. Bewonderaar van voetjes en dagelijks bezoeker van de kruisweg, ook buiten de paasperiode en niet alleen om boete te doen, al is dat laatste zo nu en dan wel eens nodig. Ik behaalde in 1999 mijn vaar- en duikbrevet in de Rode Zee en zwem graag in de Gele Rivier of Huanghe, niet te verwarren met de Yangtze die zwaar vervuild is. Dus zijn er ook kosten aan jou, laten we dan nader kennismaken en mekaar gelukkig maken tot het einde der tijden. Niet twijfelen!  
24 dagen
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor massagespel
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zich graag eens laat verwennen met vooral volledige lichaamsmassage in combinatie met zeer pikante spelletjes. Ideaal om je lang gekoesterde fantasietjes werkelijkheid te laten worden. Eventueel ter kennismaking etentje of drankje op neutraal terrein. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we ook in de toekomst vrijblijvend eens afspreken en genieten van deze ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Je woont in Roosdaal of omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie als het kan met fotootje). Meer info/foto na je eerste reactie. Tot binnenkort? Fakers niet welkom  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10