Zoeken naar 04*

Uw zoekactie voor 04* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Passion&Pleasure 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Erotische massage voor mannen
Veel mannen hebben de behoefte om zo nu en dan een moment te ontvluchten aan het drukke en stressvolle alledaagse leven. Heb je wat nood aan ontspanning? Zin in een full body massage met warme massageolie om helemaal tot rust te komen en te ontspannen? Ik masseer topless en je mag me aanraken. Heb je zin in een relaxerende massage?intiem kan met condoom.Voor verdere vragen stuur mij een e-mail.  
13 dagen
Voetlover 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek dame die vandaag 400€ met haar voetjes wil. Ben verzorgde voetlover.
Ik zoek voor vandaag een dame die 400€ wil. Ik ben een verzorgde voetlover. Vooral uw voetjes. Bij voorkeur kort na de middag. Groetjes aan de voetjes. ;-)  
14 dagen
FWB 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Graag wat meer..
Aantrekkelijke zakenman hoopt hier een leuke jonge vrouw - max 40 - te leren kennen die behalve zin in seks ook kan genieten van een glaasje voor of na, een leuk gesprek, en wie weet wat nog meer. Reacties met (eventueel onherkenbare) foto graag. Respect en discretie verzekerd.  
14 dagen
Voetlik 400 € 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame kan straks nog cardate voetjes laten likken? Regio Gent. 400€
Welke dame is straks vrij om cardate haar voetjes te laten likken? 400€. Regio Gent Deftige man. Snelle beslissers. X groetjes  
14 dagen
Genieter 54 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Zoek meid die zich deze avond tegen vergoeding laat verwennen8
Zoek een meisje (18+) of dame tot 50 jaar die zich vanavond tegen vergoeding laat vingeren en beffen. Geen geneuk. Beentjes spreiden, centje verdienen.  
14 dagen
Man 46 jaar Antwerpen - Bonheiden
zkt dame 45+
Welke fijne dame +45j heeft ook interesse in een leuke date met wederzijds genot? Mooie financiële vergoeding.  
14 dagen
Stoffel 46 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Welke dame heeft zin om vandaag eens af te spreken
Hallo, Welke dame heeft zin om vandaag eens af te spreken om elkaar te verwennen, drankje, massage en verder genieten van een vrijpartij om de vrije dag af te sluiten. Eventueel op een kamer of kan ook bij mij thuis vanaf 19 u. Thuis heb ik ook een buitenjacuzzi. Ikzelf ben een alleenstaande papa, slank-sportief gebouwd 1,71 m en 63 kg. Graag een goed uitziende slanke dame tot 40 jaar Bij interesse laat vrijblijvend iets weten met een beschrijving en foto, je krijgt zeker een berichtje terug.  
Xander 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke dates
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 43 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven. Ben je tussen 18 en 40 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander.  

Leuke dates
15 dagen
thomas 32 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
GEZOCHT GEDRAGEN WERKSOKKEN MAN WIE WIL ZAKCENTJE?
beste ik ben op zoek naar een gast met zweetvoeten en die werkschoenen en werksokken draagt sokken moeten echt ruiken naar zweetvoeten ik zou 50 euro geve per week voor 2 paar sokken ik kom ze zelf ophalen liefst iemand beetje uit de buurt en die het voor lange tijd wil en kan doen ik ben het beu om iemand te zoeken ik kom ze zelf ophalen telkens ik heb dit echt nodig dus gasten neem dit ook serieus en help me aub ik slaap niet meer ik loop zeer ambetant omdat ik dit niet in men bezit heb ik heb dit nodig om te kunnen relaxen en daarom neem dit ook serieus geen halve woorden en daarna niet doen of maar een maand doen en daarna gedaan nee echt graag iemand voor altijd En gasten je zou men leven veel makkelijker kunnen maken door dit te doen !DUS GASTEN HEB JE GEURENDE DIKKE WERKSOKKEN SMIJT ZE NIET IN DE WASMACHINE GEEF ZE AAN MIJ!  
15 dagen
Man 46 jaar Antwerpen - Bonheiden
zkt klasse dame +45
Welke klassevolle dame + 45 j heeft interesse in date met wederzijds genot deze voormiddag? 300 euro  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10