Zoeken naar 04*

Uw zoekactie voor 04* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Heyhey 36 jaar Antwerpen - Boom
Date gezocht voor het weekend - 200 euro
Ik: respectvolle, hoogopgeleide Belgische man zonder type: ik kan iedereen aantrekkelijk vinden mits de juiste klik. Jij: max 45 jaar, hygienisch, discreet en je kan een beetje conversatie houden. Tijdstip: vrijdag-, zaterdag- of zondagavond. Locatie: af te spreken Vergoeding: 200 euro, en indien 420 liefhebber kan dat deel van de date zijn. Inhoud: rustig aan doen, opbouwen, geen gore of rare dingen gewenst. Wel je laten uitkleden, zachthandig bevoelen en het niet erg vinden dat ik wat de leiding neem. Stuur gerust een mailtje met een foto en van welke regio je bent en eventuele vragen. Je krijgt er eentje terug en dan kan je alsnog oordelen of we een deal hebben.  
Jeroen 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge zakenman zoekt vrouw of koppel
Zakenman is op zoek naar een geile ruimdenkende vrouw. Jij biedt je aan als een amateursletje. Hoe minder taboes, hoe meer ruimdenkend... hoe hoger de vergoeding. Kan gaan tot 400 euro per date als je voldoet aan mijn eisen. Pluspunten zijn jong zijn, mooie stevige borstjes, slank. Koppel waarvan zij wordt aangeboden ook welkom. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je je gegevens, samen met woordje uitleg en gewone foto.  
Dave 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
trio
Beste mannen, Ik ben opzoek naar een extra man voor mijn vriendin te verwennen, ze heeft een fantasie om betaald te worden voor een trio. Ben jij de man om haar fantasie te verwezenlijken? Veel kan maar met condoom. Het kan bij jou thuis of op hotel. Ze zou hier graag 400€/1u30 Zij is 37 1m56 en B cup maar een geweldige sex drive Hopelijk tot snel  
Bart 50 jaar Limburg - HASSELT
Genot niet de last
Hallo dames, Ik ben een nette verzorgde man van 50 jaar uit de regio Hasselt die op zoek is naar een vaste leuke, spannende, verzorgde en ondeugende studente of dame van 20+ tot 45 jaar die wel wat financiële extra’s kan gebruiken als suikernichtje. Een leuke meid om regelmatig leuke, relaxte en spannende dates mee te hebben. Vrouw die toestemming heeft van haar man vind ik ook erg leuk. Ik ben 175 groot Blauwe ogen geen baard of snor Ben je hier ook voor in en je bent geen prof en heb je interesse dan zie ik graag een berichtje van je. Vertel daar in wat over jezelf en wat je verwacht. Discretie wordt gewaardeerd en geboden.  
Lucas24 24 jaar Antwerpen - Westerlo
Facesitting
Hey, hier een 24jarige vriendelijke en sportieve kerel uit westerlo. 1m80 70kg en sportief gebouwd. Ik zoek hier een dame die graag word verwend. Hou van beffen en zoek iemand voor mijn fantasie facesitting. Toevallig interesse hierin? Stuur me een berichtje en wat je er voor Zou willen van vergoeding. Groetjes Lucas x  
Jan 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge vrouw meer dan welkom!
Goedemorgen! Ik (alleenstaande, niet-gebonden) man zou het bijzonder leuk vinden om een aantrekkelijke vrouw (max 40) in mijn appartement aan de rand van Gent te mogen ontvangen. Een rustige kennismakingsbabbel als inleiding op een geil uurtje, op zoek naar de totale bevrediging voor jou en voor mij. Uiteraard tegen vergoeding. Stuur een foto bij je reactie en ik kom snel bij jou terug.  
Dirk 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gum dump
Bij welke sexy geklede dame mag ik vandaag langskomen om haar te bekkjken en mezelf af te rukken aub. Indien mogelijk op je spuiten. Vergoeding geen probleem.  
DOMJason 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende
DOMJason
Ik ben Dominante man die opzoek is naar een slank subje leeftijd 18-40 jaar voor een rolspel soft rapeplay. Scenario is samen te bespreken met wat kan en niet kan, duidelijke afspraken. Ik ben opzoek naar iemand die er echt ook opgewonden van geraakt en geen golddiggers. Ik ontvang thuis in Oostende. Met voorkeur deze donderdag overdag, maar andere dagen zouden eventueel ook zeker kunnen. Interesse laat me iets weten, prijs is overeen te komen, rolspel duurt ongeveer half uurtje.  
Sven 24 jaar Antwerpen - Westerlo
Spannende date
Hey, hier een 24jarige kerel uit Westerlo. Mijn ouders gaan vanaf dinsdag een weekje op reis en nu zoek ik een leuke dame die in de avond eens Zou willen langskomen voor een date. Ik hou van verwennen dus als je een wilt ontspannen dan kan je me een berichtje sturen. Vergoeding is mogelijk. Ben zelf 1m80 70kg en sportief gebouwd X  
brilleke 37 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471549864
welke dame pijpt me klaar
hallo ik zoek een leuke en lieve dame die me wilt pijpen. Ik ben een single man en zoek dus ook iemand die dit op regelmatige basis wilt doen en misschien ook nog meer . stuur me bij intresse  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10