Zoeken naar lie*

Uw zoekactie voor lie* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpertje 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie zoekt een pijper / pijpslet?
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Wie neukt mijn stevige billen vandaag?
Wie vult op deze mooie zomerse dag mijn gaatje eens lekker op? Ik pijp je lekker stijf waarna je mij mag neuken hoe je wilt. Hygiëne en discretie zijn een must, sportieve, fitte mannen hebben een streep voor, zeker als ze goed geschapen zijn. Ikzelf ben een fitte man van 29. Laat gerust een mailtje achter, liefst nog met een foto, en misschien tot later vandaag.  

Wie neukt mijn stevige billen vandaag?
David 30 jaar Limburg - Genk
Vandaag pijpen.
Wie kan ik vandaag pijpen. Liefst jonge gast.  
Koen 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vaste vriend
Bi man 62j Aalst single 175/87/16 verzorgd zoekt vaste sexvriend liefst goed voorzien verplaats. ontvang  
Younghetero20 20 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Hetero 20 zoekt man +40 cardate
Ben geil en heb zin om te spuiten. Zoek ervaren gay man +40 met liefst camionette om me vanachter af te zuigen / trekken.  
Klein mondje 35 jaar Limburg - Genk
Pijpen
Wilt er nog iemand gepijpt worden cardate of putdoor? Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Jij hoeft niks te doen. Geen fakers en niet. Kan niet ver verplaatsen of je moet me ergens oppikken. Kan niet ontvangen. Liefst ouder iemand. Mvg  
Tof gaykoppel 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Friends and sex Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% discreet, enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.Morgen? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig.  

Friends and sex Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
PPP 55 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Welke goedgezinde en viriele man
heeft er vanavond nog zin ? Kan ontvangen als u discreet, gezond en initiatiefrijk bent!! Liefst slank of sportief met levendig gerief !  
Thomas 57 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Gehuwd zonder ervaring zoekt sexvriend
Ik ben een verzorgde, normaal gebouwde man met bi-fantasieën, zonder ervaring. Ik hou van rukken en porno en ik zou graag een sexbuddy vinden. Het plan is om te daten via videochat om onszelf te tonen en uit te vissen of het klikt; geile praat en kijken. Als het klikt, kunnen we overgaan op een real life date voor soft. Bedoeling is om iemand te vinden en wat beter te leren kennen. Geen eindeloos gemail en zeker geen fakers. Geen roker of zwaarlijvig, geen homo, maar liefst iemand die in heterorelatie zit, zoals ikzelf. 100% discretie en geheim.  
Maagd 42 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die kan ontvangen regio antwerpen en die liefst ook nog niet veel ervaring heeft. Liefst ook goed geschapen. Ik heb nog niet veel ervaring en ben nog nooit geneukt geweest. Enkel nog maar gepijpt met condoom. Ik wil dus graag ervaring opdoen. Liefst iemand voor regelmatig.  

Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10