Zoeken naar koppeltje

Uw zoekactie voor koppeltje leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Xxxx 39 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Sauna woensdag
Hey . Woensdag 20 april gaan we naar de sauna. Geen koppeltje dat met ons mee wil genieten? Staan voor veel open . Mvg  
24 dagen
puur genieten 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
open relatie met 4
Al enige tijd zijn wij op zoek naar dat ene koppel waarmee we een heel leuke vriendschapsband kunnen opbouwen waarin bij goede klik heel veel kan. Heel regelmatig samenkomen, gezellige uitstapjes, weekendjes weg, elkaar tussendoor opwinden maar even goed een heel goed gesprek met inhoud. Een goede losse babbel en contact vinden wij wel belangrijk. Voor platvloerse toestanden passen wij. Er kan maar hoeft niet steeds iets meer te gebeuren, elk op zn ritme en wat komt dat komt wel. Full pr en aparte dates zijn zeker iets wat wij wel graag willen bereiken op termijn. Zijn jullie een leuk spontaan koppeltje dat zich hierin kan vinden en houden jullie ook van humor, lekker eten, genegenheid, tederheid en spontaniteit dan ontvangen wij graag jullie berichtje. Wederzijds respect, vertrouwen en uiteraard hygiene is belangrijk. Wij zijn beide 40 ers, verzorgd, niet rokers, deftige job en onze intieme plekjes worden mooi onderhouden :)  
25 dagen
V&A 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Leuk koppel gezocht
Hallo, wij zijn een sportief, stabiel koppel van v (39) en m (51). Wij houden van erotiek maar platvloerse dingen zijn niet aan ons besteed. Wij zijn op zoek naar een leuk, slank of normaal gebouwd koppeltje dat samen met ons nieuwe erotische horizonten wil verkennen. Indien er een klik is staan we voor veel open maar we hebben respect voor ieders grenzen. Zijn jullie een koppel dat zich hierin herkent, dan zien we uit naar een berichtje van jullie, graag met foto. Groetjes.  
26 dagen
W&M 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Een speld in een hooiberg gezocht voor 3/4
Dag lieve en hopelijk geile koppeltjes! Wat we zoeken is nochtans heel simpel maar blijkt toch moeilijk te zijn! Wij zoeken een koppeltje voor morgen rond de middag plezier mee te hebben! Lees! Want dit is blijkbaar voor velen al moeilijk enkel reageren als je dan effectief kunt niet overmorgen niet in het weekend niet in de avond!!! Ohja en mannen alleen doe nu aub eens geen moeite het word toch niks ook niet met een foto van een vriendin of weet ik veel! Nu dat gezegd zijnde😂 wij zijn een leuke open en sociaal koppel die openminded en supergeil is. Wij zoeken een koppel die ook openminded is en niet eerst uren erover wil babbelen maar echte doeners en genieten van ieder moment! Wij zelf zijn zij 39j 60 160 super geil kontje en bi, hij een sportieve 34j 180 85 en goed voorzien! Graag indien het jullie aanspreekt reageren met een foto voor vlotheid van afspreken. Oh en misschien niet onbelangrijk wij zouden afspreken regio Kortrijk.  
27 dagen
black&white 50 jaar Limburg - HASSELT
leuke ontmoeting omgeving Hasselt
Is er een koppeltje in de omgeving van Hasselt dat zin heeft om kennis te maken met ons? Ergens 's avonds samen iets eten of drinken en daarna zien we wel... Hij is 51 en zij is 27j (Afrikaans origine). We zijn vanavond 1 april beschikbaar en ook op 2,3,4 april 's avonds. Bij interesse of verdere vragen, stuur gerust een berichtje. Antwoord gegarandeerd.  
28 dagen
leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
zoeken gelijkgestemd koppeltje voor leuke friends with benefits
Om wat extra spanning en plezier in ons leven te brengen, zijn wij op zoek naar een leuk goedlachs koppeltje voor een friends with benefits waarin bij goede klik heel veel kan zelfs full pr. Wij zijn een koppel jonge 40ers, zijn al meer dan 20 jaar samen. Zijn jullie net als ons niet rokers, slank tot normaal gebouwd en hebben geen tattoos of piercings. Houden jullie ook van een leuke wandeling, terrasje, uitstapje, gezellige momenten en zijn jullie ook te vinden voor speelse ondeugende grapjes. Dan zijn jullie misschien het koppeltje dat wij zoeken. Wij houden niet van platvloerse toestanden en zijn geen clubbezoekers. Wederzijds respect, vertrouwen, openheid, discretie en uiteraard hygiëne zijn voor ons heel belangrijk. Elkaar op een rustige manier leren kennen en ontdekken, niets moet heel veel kan bij de juiste klik en vibe tussen ons 4. wij zoeken 1 koppel als vaste vrienden, hopelijk voor een heel lange tijd waarin we heel veel mooie momenten samen kunnen beleven. tot snel x  
28 dagen
s&d 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0491255900
Date vandaag
Welk gelijkgestemd koppeltje ontvangt ons vandaag voor leuke zwoele hete dag Vr 35 1m60 55kg slank blond blauwe ogen Man 1m87 86kg sportief lichaam en goed voorzien Vrouwtje 100% bi Graag rond onze leeftijd en via watsapp voor sneller contakt Grtjs van ons  
Erotickoppel 49 jaar Antwerpen - Wommelgem
Koppel welkom voor prive feestje nu zaterdag 6/4
Wij hebben nog plaats voor 1 koppeltje op ons thuisfeestje. DATUM: zaterdag 6/4/23 AANVANG: 20 uur. Dit alles gaat door in onze prive woning met exclusief kader. Gezellige bar, luxe lounge kamer, sanitaire voorzienigen , ... Respect voor ieders wensen en grenzen. Geen verplichtingen, iedereen bepaalt voor zichzelf wat wel/niet kan. Deze party is enkel voor actieve koppels & dames die desgevallend van een mannetje meer houden. We hebben de leeftijdscategorie tussen de 35j - 59j geplaats voor deze party. Heb je interesse stuur ons even een berichtje voor verdere info Graag vergezeld van een gewone foto, zeker geen naakt en jullie leeftijden.  

Koppel welkom voor prive feestje nu zaterdag 6/4
Hot koppeltje 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wij zoeken jullie
Wij hebben nog eens zin in een leuke thuisdate en dit met een leuk slank koppeltje of dame, liefst rond onze leeftijd . V is 159cm-50kg-B cup, M is 177cm-75kg-19cm. Beiden intiem netjes gladgeschoren. Bi for the game, zonder dat dit voor ons een vereiste is. Wij zijn beiden rokers. Onze mogelijke date kent net als wij geen jaloezie naar mekaar toe en geniet graag samen van en met elkaar onder de vorm van full pr in de zelfde ruimte. Wij ontvangen jullie graag in een gezellig kader, sfeerlicht, kaarsjes, trance muziekje op de achtergrond, heerlijk verwarmde massageolie om te starten met een leuke teaënde massage. Overnachten is perfect mogelijk. Beginnende of jonge swingers zijn heel welkom, wij begeleiden jullie met plezier. Bij ons moet niets, maar mag er veel, zolang wederzijds respect behouden blijft. Reacties graag met foto als koppel, eventueel tel voor snel contact. GEEN SINGEL MAN. date moment bespreken we samen. reageer met foto en telefoon voor snel contact.  

Wij zoeken jullie
29 dagen
s&d 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0491255900
Waar worden we uitgenodigd
Wie kijkt uit naar die zwoele hete avond waar jullie naar verlangen Graag gelijkgestemd koppeltje Vr 35 1m60 55kg blond blauwe ogen slank Man 41 1m87 86kg sportief lichaam Vrouwtje 100% bi Graag reageren met foto en via watsapp voor snellere reactie Mannen alleen Doe geen moeite Grtjs van ons  
  1   2   3   4