Zoeken naar dames

Uw zoekactie voor dames leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wout 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Dag dames , zitten jullie ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail ( liefst met foto maar indien niet geen probleem ) , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
Andre 61 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar intieme kapster moet dringend eens glad geschoren worden.
Dag dames hier ik ben op zoek naar een intieme kapster weet niet of hier in de regio van Gent vrouwen zijn die dit professioneel of dat er een vrouw hier is die het fijn of leuk vindt om een man eens mooi intiem glad te scheren.Lieve dames laten je jullie mij vlug iets weten want het moet dringend eens gebeuren.Liefst in regio hygiëne is er en vraag discretie doe vlug voorstel bij mag ik langskomen???  
Dieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe, gebonden tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Hallo dames! De ontluikende lente zorgt hier traditiegetrouw voor een opspelend libido. Daarom was ik op zoek naar een verzorgde knappe dame (al of niet zelf ook in een relatie) met gelijkaardig libido om - bij klik - af te spreken. Zelf ben ik een gebonden knappe dertiger, discreet, vlot in de omgang, respectvol, niveau, 1m88 groot, atletisch, sportief en groot geschapen (20cm voor de curieuzeneuzen). Zin om elkaar beter te leren kennen? ;)  

Knappe, gebonden tijger zoekt speelmaatje voor discrete, vrijblijvende dates
Anoniem 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geil mailen
Hallo, zijn er hier dames die graag geil willen mailen? elkaar gek en geil maken via de mail, eventueel eens een foto van een lichaamsdeel, en we zien wel hoe het loopt….. ik ben benieuwd… xxx  
Ikke 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Klemskerke
Hallo dames, morgen op de dag van de arbeid ga ik naar Aquabella. Wie houdt mij gezelschap? Lekker elkaar verwennen  
FeetLove 38 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie ook?
Wie laat graag haar voetjes verwennen op elke mogelijk manieren of heeft deze fantasie of is er nieuwsgierig naar? Ik ben een dertiger op zoek naar dames die deze interesse delen. Single of in relatie mag. Iedereen is welkom voor een fantasierijke babbel of meer.  
Puur natuurke 55 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zijn er hier nog dames met veel schaamhaar?
Kort en eerlijk...ik zoek een toffe dame met ongeschoren schaamhaar die graag gemasseerd en uitgebreid gebeft wordt. Trefwoorden: hygiëne, discretie, vertrouwen, geen macho en respect. Als jij je hierin herkent, dan hoor ik het graag in een vrijblijvend mailtje. Dikke kus op je......x  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Samen genieten van elkaar
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Het zou leuk zijn dat je beschrijft wat je zelf leuk vind op een date en wat je verwacht van mij.  

Samen genieten van elkaar
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Voor de geile knappe dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
Hey dames,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Voor de geile knappe dames die thuis te kort komen,puur genot en discretie verzekerd.
Daniel Janssens 49 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Dames, zin in iets ongewoon maar goede seks
Iemand zin dames deze week in de middag? Ik ontvang graag thuis. Zoek een dame vanaf 21jaar en +-41jaar. Hou van goede sex maar ook van knuffelen, dames gaan voor en ik kom wel later klaar. Xx  

Dames, zin in iets ongewoon maar goede seks
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10