Zoeken naar beetje

Uw zoekactie voor beetje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Ik zoek een 45plusser
33-182-67 zoekt een oudere man, die een beetje stoer en eigenwijs is maar tegelijkertijd ook respectvol en vriendelijk, voor tedere en geile momenten.  

Ik zoek een 45plusser
17 dagen
tofke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
eerlijk en discreet
hoi ben eerlijke en discrete m die ook wa verlegen is. heb beetje ervaring al en zoek eerlijke discrete vriendschap en geen extreme. Dus enkel pijpen, kussen, rukken strelen. Ben jij in de buurt en wil je kennismaken? Laat iets weten. tot gauw x  
Sis 29 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Geil mondje
Stiekem ben ik heel geil, voel me helemaal sissy. Draag graag een pruik, high heels, rokjes en een beetje mascara, foundation. Ben volledig onbehaard.  

Geil mondje
Druifje 33 jaar Limburg - Opglabbeek
Ik zoek een 45plusser
33-182-67 zoekt een oudere man, liefst met baard of snor, die een beetje stoer en eigenwijs is maar tegelijkertijd ook respectvol en vriendelijk, voor tedere en geile momenten.  

Ik zoek een 45plusser
17 dagen
william 57 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Softdate met gelijkgestemde: masturberen, kijken, betasten
Hier een verzorgde, getrouwde, zeer discrete vijftiger van goed sociaal niveau, zonder bi-ervaring. Ik zoek een gelijkgestemde voor een veilige softdate waar hygiëne en absolute discretie voorop staan: samen naakt, kijken en doen. Liefst ook iemand in een hetero-relatie die fantaseert over ook iets (veiligs) anders. Geen zwaarlijvige mensen; hogere opleiding is een pluspunt. Omdat het ook op het persoonlijke vlak een beetje mag klikken (en fake uit te sluiten), zou ik na mail graag contact leggen via videochat van Google Meet, zonder direct al te persoonlijke contactgegevens prijs te geven. Als het klikt, kan een volgende stap. Doe geen moeite als je dat niet wil.  
17 dagen
Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
18 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Goeiemorgen
Iemand tijd vnvvnd na twerk rond 19u ofzo samen mekaar lekker pijoen rukken is voor meermaals samen jointje roken iets drinken lekker geil komen we zien wel als het klikt liefst beetje zelfde leeftijd of als je ng een lekkere hebt om te pijpen is al tijdje geleden dak ng eens iemand heb geneukt ook was wel safe en zalig hehe ergens buitendate emelgem ofzo een bos of iemand die kan ontvangen liefst nie te ver want ik rij enkel mee de fiets hopelijk krijg ik reactie  
19 dagen
Jakob 35 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Single
Site hier toevallig ontdekt en wel nieuwsgierig wie ik hier kan tegenkomen. In alle discretie wens ik iemand te ontmoeten om wat lichtjes uit de bol te gaan. Beetje praten en dan elkaar ontdekken. Heb niet zoveel ervaring met mannen maar wil dit weer beleven. In mijn studieperiode een paar keer afgesproken. Nu kriebelt het terug. We kunnen dan zien wat we doen en als we soort vaste sexpartner worden.  
19 dagen
Wie o wie 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Kleintje
Hoi Wie wil mij neuken? Je moet wel eerder klein geschapen zijn, max 1t cm. Tevens moet je kunnen ontvangen( of hotel??) Alles kan , niets moet. Ben je kaal of behaard, dik of dun, jong of oud...iedereen welkom😉 Tevens iemand die versa ingesteld is en graag antwoord met beetje info van je zelf Foto is steeds welkom, je krijgt dan zeker 1 terug. Ook iemand die graag naakt is pluspunt...  
19 dagen
Bottom 30 jaar Antwerpen - Ekeren
Bottom zoekt mannelijke hetero discreet
Slanke verzorgde kerel 30jaar, beetje sportief. Ik zoek een mannelijke top kerel liefst hetero die na zijn werk of eender wanneer zijn zaad wil komen dumpen. Zeer discreet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10