Zoeken naar man al

Uw zoekactie voor man al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Bdsm meester
Ik zoek een M die kennis heeft van bondage/shibari, cbt, sounding, roleplay, electro.... voor regelmatige dates. Zelf ben ik vlotte bi man,intiem geschoren, niet roker, discreet. Ik kan enkel verplaatsen, iemand met een onderzoekstafel/stoel heeft streepje voor.  

Bdsm meester
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame met ruime kut
Ik, nette, goed uitziende man, 70J, 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke onderdanige dame die er van houd of er van droomt om na "passende voorspelletjes" haar kut langzaam maximaal te laten oprekken (koppel welkom, hij kijkt passief toe en krijgt mogelijk opdrachten). Je bent al dan niet vrij en kunt ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag eens af te spreken en te genieten van deze ultieme ervaring. Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Indien gewenst eerste kennismaking op neutraal terrein. Ikzelf geniet er van om een dame te horen en zien genieten, Hygiene (safe) en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor jezelf, je genot en reageer snel. Meer info na je eerste reactie (met fotootje als het kan). Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  

Zoek dame met ruime kut
10 dagen
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Enkel koppels en vrouwen! Zowel eenmalig als vast is welkom!  
10 dagen
Dominant 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Dominant op zoek naar een onderdanig persoon
Dominant zoekt man, vrouw welke onderdanig is, maar geen of weinig ervaring heeft als slaaf of slavin, maar hier zeker wel interesse in heeft. Deze zal worden opgeleid, stap voor stap in zijn of haar eigen woonst. De bedoeling is om van hem/haar een volwaardige slaaf of slavin te maken zonder veel taboes. Ontmoetingen in uw eigen woonst zonder dat de buitenwereld van uw bdsm activiteiten afweet. opleiding bij voorkeur overdag. Deze toekomstige slaaf/slavin woont in Stekene, Moerbeke, Hulst, Terneuzen, Zelzate. Dus in mijn omgeving. Voelt u zicht aangesproken en voldoet u in ontvangstmogelijkheid in deze omgeving, dan vermeen ik graag iets van u.  
Peter 45 jaar Limburg - Bilzen
Cuckold date
Denken jullie er al even aan deze fantasie waar te maken maar nog niet het juiste profiel gevonden? Ik ben een hogeropgeleide sportieve man. 19cm geschapen. Ik heb ervaring in cuckold en bespreek graag jullie wensen. Mijn voorkeur gaat uit naar hoger opgeleide mensen of mensen met niveau. Respect en discretie en hygiëne draag ik hoog in het vaandel. Afspreken kan met de vrouw alleen of als trio. Ik kan door de dag op weekdagen hier vrij voor maken. Als er een goede klik is kan ik jullie vaste huisvriend worden. Graag reactie met regio, wat info over jullie en jullie wensen.  

Cuckold date
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Rob 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
Slanke, zeer verzorgde en ervaren dominante man biedt jou je eerste ervaringen in de wereld van (soft)bdsm, op jouw tempo, volgens jouw wensen, verlangens en fantasie. Leeftijd (18+) en uiterlijk van weinig belang; je motivatie en zin voor het avontuur des te meer. Hygiëne, respect en absolute discretie gegarandeerd. Vragen, interesse ? Laat van je horen; altijd antwoord. Cuckold- of onderdanige koppels mogen zeker ook reageren.  

Welke (on)ervaren dame heeft interesse ?
10 dagen
Emdee 45 jaar Antwerpen - Geel
Total Surrender !!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
10 dagen
BDSM koppel 64 jaar Limburg - Lanaken
BDSM koppel zoekt koppel voor vriendschap, spel en seks
Hallo, wij zijn een redelijk slank BDSM koppel van beiden 65 jaar, gericht op dominantie, opdrachtjes en multi orgasmes van de dame, dus niet zo zeer op pijntoestanden etc. Man is de DOM en vrouw de sub. Wij staan tevens open voor kinky spelletjes en bare pr. Reacties van koppels uit de niet te verre omgeving, al dan niet met dezelfde interesses, alsmede ook van cuckold stellen zien we graag tegemoet. Reageren met stats en een herkenbaar fotootje van de dame alleen of jullie samen. Wij sturen zeker foto terug.  
10 dagen
Lekker 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Kinky lesbische relatie
Ik(man 60 jaar) zou eens graag een kinky relatie(moeder-dochter,2zusjes)willen begluren tijdens hun sexspel,een familiefeestje is ook wel leuk xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10