Zoeken naar stevig*

Uw zoekactie voor stevig* leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

TravslutGigi 52 jaar Antwerpen - Hoogstraten
bi-trav party - gangbangslut
Op woensdag 28 aug zal deze travslut op de bi-trav party in Club Amai aangeboden worden als mega-cumdump-gangbangslet. Stevig hard neukwerk, deepthroatpijpen, cumdump, fisting, goldenshower,... Veeeel mannen met stevige pik en massa's zaad, veelspuiters gewenst. Kick op vulgair taalgebruik, gebruikt te worden als een echte slet, afgeneukt en volgespoten te worden. Kan gebruikt worden door bimannen, gays, kinky travs of shemales, geile bikoppels,...  

bi-trav party - gangbangslut
27 dagen
Marco 49 jaar Antwerpen - Putte
Groot formaat gezocht
ik ben op zoek naar een groot formaat XL XXL die ik uitgebreid mag verwennen. Jij hebt een stevig formaat in je broek zitten en ik mag die manueel en oraal verwennen, stuur me dan wat info over jezelf  
M94 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Lekkere man gezocht die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige 100% top (niet slank) die me deftig kan ontvangen (liefst in weekend) voor een geile seksdate. Je bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay of bi. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen.Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik echter geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Vaste fuckbuddy en eventueel bare hiermee dan mogelijk. Zelf kick ik wel wat op foto/film maar geen must. Ik ontvang niet.  

Lekkere man gezocht die kan ontvangen
27 dagen
Bottomsletje 54 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Ik wil stevig genomen worden wie wil
Niemand die kan ontvangen en mijn kont stevig wil nemen? Heb weinig grenzen slik ook wanneer het klikt. Zoek iemand die graag een lekkere kont neukt en meer. Een man die mij wil opleiden als prive slet is mogelijk. Hou van pijpen, speeltjes en naakt zijn. Ook mijn kont vingeren en rimmen. Dit is een oprecht zoekertje! Wie wil dit ook? Kan verplaatsen! Ook richting Antwerpen  
spuiter 57 jaar Antwerpen - Geel
ik pijp jouw gladde pik...
En lik je volle ballen tot je stevig op me spuit! 57 185 89 14, intiem glad, mooie pik die ook hard spuit... Jij: bij voorkeur slank, intiem glad, mooie pik die veel spuit! Discretie en hygiëne zijn evident!!!  

ik pijp jouw gladde pik...
27 dagen
Erik 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bi bear
Grote stevige man 48 198 120 14 zoekt leuke date kan enkel verplaatsen man koppel travje black welkom ook  
28 dagen
Cocklover 46 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Zoek gast met XXL(+20CM) LUL TE BERLARE 0474/86/30/75
Ben nog steeds opzoek naar die 1ne speciale gast met XXL +20cm grote zaadpaal om lekker lang en diep leeg te zuigen tot je al stotend uw lading zaad in en op mijn mondje spuit en ik heb ook een HEERLIJKE FLASHLIGHT OM UWE LEKKERE ZAADPAAL STEVIG IN LEEG TE RAMMEN..ik ontvang u discreet bij mij thuis te BERLARE OOST-VL..sms of wattsapp mij uw cmters lul 0474.86.30.75 en we spreken direct of vanavond nog af..GEEN FAKERS OF FOTOJAGERS..wil je eens een LEKKERE FLASHLIGHT ervaring(wat zalig is) laat dan gerust iets weten..jij blijft passief en kijkt naar geile porno naar keuze..0474.86.30.75..  
29 dagen
Anon 40 jaar Antwerpen - Schoten
SucknGo
Wie met stevige lading mag ik leegzuigen nu? Bi gast 40/177/85 lekkere pijpmond. Kan enkel verplaatsen  
30 dagen
Cocklover 46 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Zoek gast met XXL(+20CM) LUL TE BERLARE 0474/86/30/75
De titel zegt al genoeg,dus is er een gewillige hetro.bi.gay.all Nation met een echte XXL+20CM PAAL IN ZIJN SHORT DAT ZICH GRAAG EN GEWILLIG WIL LATEN ZALIG EN DIEP AFZUIGEN DOOR EEN VERZORGDE MAN VAN 43J(heb ook een heerlijke FLASHLIGHT om stevig uwe lekkere zaadpaal in leeg te spuiten)STRAKS OF VANAVOND,IK KAN U DISCREET BIJ MIJ THUIS ONTVANGEN TE BERLARE..GEEN FAKE EN GEEN FOTOJAGERS,SMS MIJ UW HARDE CMTERS VAN UWE LEKKERE ZAADPAAL EN IK ANTWOORD U TERUG MET MIJN GEGEVENS WATTSAPP OF SMS NAAR 0474.86.30.75..ENKEL SERIEUZE REACTIES AUB..  
31 dagen
Luc 50 jaar Antwerpen - Mechelen
Welke dominante top wil me opleiden tot zijn vaste slet?
50 jarige stevige onderdanige kinky bottem, 183 98 gbbs zoekt een vaste dominante kinky top Wilms met zijn xxl opleiden tot zijn vaste slet. Ik kan enkel verplaatsen. Veel kan en is bespreekbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10