Zoeken naar je gaan

Uw zoekactie voor je gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Welke vrouw wil eens flink verwend worden ?
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht  
johny 59 jaar Limburg - Beringen
Onderzoek of keuring bij de dokter.
Heb je het ook altijd spannend gevonden om bij de dokter op visite te gaan omdat je nooit precies wist hoe het allemaal zou verlopen. Misschien stiekem gehoopt dat de dokter wat verder zou gaan dan een gewoon zere knie onderzoek. Deze dokter doet uitsluitend complete fysische onderzoeken en test alles wat maar getest kan worden. Hij heeft dan ook de nodige ervaring, instrumenten en een volledig ingericht kabinet. Dit kan volgens jouw wensen op een zachte, minder zachte of harde manier. Dit wordt netjes op voorhand telefonisch afgesproken. Indien je speciale wensen of fantasietjes hebt, laat het gerust weten, er wordt zeker rekening mee gehouden. Er staat u een uurtje (of meer) spanning en genot te wachten bij reactie. De dokter blijft steeds gekleed en blijft netjes in zijn rol. Genot van de patiënt staat op de eerste plaats. Vrouwen tot +/- 55 jaar. Man, vriend of vriendin kan eventueel passief of actief aanwezig zijn. Hopelijk tot ziens.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Tom 42 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man zoekt
Ik zoek een vrouw die (voor de 1e maal) sex met een groot geschapen man wil. Ik zorg voor een lekker voor- en hoofdspel en lever je uiteindelijk diepe penetratie en pittige stootkracht. Verder ben ik een vólhouder en kan ik even doorgaan! Jij bent een nieuwsgierige jonge meid, of een milf/rijpe vrouw die eens een grote pik wil proberen... Ik heb zin in een geile date! Jij ook?!  

Groot geschapen man zoekt
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag dame...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Creator 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Sta jij graag in het "middelpunt" van de belangstelling?
Hey jij daar, ja jij! Geen plannen vanavond? Fijn! Geen zin in de zoveelste saaie avond in de zetel? Wel laten we dan samen een fijne, relaxte avond beleven, en wat content creëren waarbij jij in het middelpunt van de creatie staat! Hapje, drankje, babbel lijkt me een fijne start om wat kennis te maken! Wat gaan we daarna doen zul je nu vast denken? Wel dat ligt volledig in jouw handen! We kunnen samen aan de hand van wat proffesionele vben van het internet, fijne leuke fotos maken! Jij en jij alleen bepaald je grenzen, niet ik! Zie je iets niet zitten qua poses dan doen we dat gewoon niet, klaar! Jij moet er je volledig relaxed bij voelen en je beste "ik" kunnen laten zien tijdens de poses! De resultaten die zijn enkel voor jou! Jij doet ermee wat je wilt! Heb ik je interesse gewekt? Pm me dan evt met voorstelling en fotootje van jezelf bij! Sta open voor vrouwen van alle leeftijden wel 18+ natuurlijk! Hopelijk tot snel!  
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Huidhonger
Ik ben een jonge vijftiger op zoek naar ondeugende avonturen. Met mijn verleidelijke grijze ogen en een lengte van 1,73m ben ik de perfecte combinatie van zoet en ondeugend. Ik verlang naar jouw warme knuffels en de vonken van passie in onze discrete FWB-relatie. Laat de vonken overslaan terwijl we samen genieten en elkaars verlangens verkennen. Geen verplichtingen, enkel opwindend plezier, precies waar een vrije geest zoals ik naar zoekt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?  
peter 54 jaar Limburg - Zutendaal
dame, milf, weduwe
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Avontuurlijke vrouw gezocht
Hoi, ik ben op zoek naar een avontuurlijke vrouw. Ik ben tot nu toe redelijk braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar sinds enkele maanden ben ik weer single en heb ik een knop omgedraaid en wil ik wat dingen ontdekken. Gezien mijn eerder saaie seksleven voordien zoek ik een vrouw om even een tweetal uurtjes te genieten van en met elkaar. ik wil wel eens wat nieuwe standjes leren, terug echte passie voelen voor een vrouw, ... Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag van je en mag je ook altijd (graag) een foto meesturen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10