Zoeken naar waar een date

Uw zoekactie voor waar een date leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Spontaan 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag: spontane date met klassedame
Hey daar, zoals de titel al aangeeft ben ik op zoek naar een verzorgde, spontane dame die zin heeft om vandaag overdag of in de avond een boeiende, ongedwongen (ero)date te beleven. In ruil daarvoor krijg je een mooie som geld. Geen extremiteiten, wel intimiteit en erotische spanning. De afspraak gaat door bij mij thuis (verzorgde locatie in een residentiële buurt, zonder huisdieren). Ikzelf ben 1m81, 65kg, hoogopgeleid, goodlooking, intiem glad geschoren en vrij mooi geschapen. Ik ben uiterst gesteld op hygiëne. Qua uiterlijk heb ik geen vast type (alle leeftijden, cupmaten en figuren welkom), maar sportieve vrouwen hebben een streepje voor. Andere kernwoorden zijn vrouwvriendelijkheid, safe seks en wederzijds respect. Ik zoek geen professional, wel een tof persoon die houdt van spanning en die er graag ook nog iets aan verdient. Ter info: ik woon op 15 min fietsen van het centrum. Tot gauw?  
12 dagen
Date 29 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Time to date
Hey hey Ik ben een singel meid die opzoek is naar een leuke knappe man liefst Max leeftijd 40. Ik ben opzoek naar iemand waar ik geregeld mee kan afspreken, en in ruil hiervoor centjes krijg. Ik ben niet opzoek naar extreme of vulgaire dingen, een vaste man waar ik opwindende momenten mee kan beleven. Ben jij deze man? Stuur me dan even een leuk berichtje met een foto van jezelf. Xx  
13 dagen
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben een gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding Ik kan me ook verplaatsen in de buurt van westerlo! Alleen reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
13 dagen
Blowjob 40 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Deze avond pijpdate of vlugger
Welke fijne man kan zich nu nog verplaatsen voor een geile pijpdat of vluggertje? Xoxo  
13 dagen
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vanavond graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben een verzorgde, hoogopgeleide man van 1m81, 65kg, groot geschapen, intiem 100% glad geschoren en op en top hygiënisch. Ik kan je ontvangen in een verzorgd, net huis in een residentiële buurt. Wie heeft zin?  
13 dagen
Chris 27 jaar Antwerpen - Vosselaar
Mollige of volle vrouw
Hallo, ik ben via deze weg opzoek naar iemand die mij wil 'helpen'. Ik voel mij sexueel best aangetrokken tot mollige/vollere vrouwen. Dus daarom mijn vraag is er een mollige of volle vrouw tussen 20 en 50 jaar die een keertje wil afspreken voor een seksdate? Enkel de 'normale' dingen, incl zoenen. Ik ben zelf wel mager gebouwd dus dat moet je niet erg vinden. Graag iemand die zich kan verplaatsen, ik zou graag bij mij thuis willen afspreken (ik ben single) omdat ik mij daar het comfortabelste bij voel. Ik wil hiervoor natuurlijk betalen. Graag jezelf kort voorstellen in een berichtje en misschien tot binnenkort.  
13 dagen
Michiel 50 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Donderdag 20 juni 19u / date met dame
Hey dames, iemand van jullie zin in een ontspannende en genotsvolle date komende donderdag avond? Afspraak om 19u. Genieten is de boodschap! Uiteraard met vergoeding. Stuur gerust een berichtje indien je meer info wenst. Absolute discretie gevraagd en geboden! Wie heeft zin. Ik kijk uit naar jullie berichtje! Grtjs. Michiel!  
13 dagen
Pieter 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Snel veel geld en respect voor lieve studente
Welke jonge studente 18+ wil gemakkelijk centjes verdienen voor dat extraatje, reisje, kleedjes, of gewoon voor dagelijks leven. Verdien mooi op de zetel, bed of achterbank auto. Deze niet onknappe slanke man met niveau biedt mooi bedrag voor meid die houdt van spanning, fantasie zonder extremen..pure soft fun op geregelde tijdstippen tijdens deze vakantie en later indien gewenst. Bij voorkeur meid zonder relatie. Ik ben gesteriliseerd, er kan dus niks misgaan, zelfs als rubbertje scheurt....tijdens een passionele date. Ik ben man met niveau, hoger opgeleid, zeer hygienisch en discreet. Tedere aanpak, geen.verplichtingen. meisje bepaalt vooraf wat kan en no go.Ik vertel je meer, maar overtuigmij nu eerst waarom jij mijn ideale sekspartner zou zijn en wat jou voorwaarden en mogelijkheden zijn. Stuur mij snel bericht waar ik niet kan aan weerstaan.  
13 dagen
Jonathan 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Fantasie beleven - geen intiem
Ik zoek een openminded dame om mijn fantasie nog eens te beleven, zijnde facesitting, prostaatmassage en strapon (= voorbinddildo), kan eventueel op regelmatige basis. Intiem is niet nodig maar mag, alsook andere hand- of mondtechnieken.. Rondborstige dames hebben streepje voor, uiterlijk of leeftijd is niet van belang doch binnen het "normale". Ik zie ook graag nylons (stay-ups) en high heels dus als je dit hebt en draagt tijdens de date is dit zeker welkom. Ikzelf ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, hoger opgeleid, niveau en respect geboden en verwacht. Date kan doorgaan op hotel in regio Oost-vlaanderen en dit overdag. Bij interesse graag (onherkenbare) foto en je gewenste vergoeding vermelden.  
13 dagen
Mark 40 jaar Antwerpen - Schilde
2 a 2,5 uur saunadate
Welke jongedame of studente heeft er donderdag na middag of avond zin om op mijn kosten mee te gaan naar een luxe privé sauna ? Er zijn 3 verschillende sauna’s ,jacuzzi en binnenzwembad! De tijd om dit af te huren is 2 a 2,5 uur! Als je interesse hebt laat zeker op tijd iets weten wanneer je kan, dan kan ik deze reserveren! Geef zeker wat info over jezelf en waarom ik jou moet kiezen om mee te nemen.Zelf ben ik verzorgde sportieve man waarbij hygiëne en discretie belangrijk zijn!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10