Zoeken naar man al

Uw zoekactie voor man al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Spannende pijpbeurt $.
Ben jongeman van 36, 1m78, slank, donker haar en een ferme pik. Zoek een leuke dame met slank tot normaal postuur die het spannend vind om af te spreken voor een betaalde pijpbeurt. Je leeftijd en afkomst spelen geen rol, rijper ook welkom! Wel discreet in het contact.. Geen man of stel aub. Gus.  

Spannende pijpbeurt $.
plezier 55 jaar Limburg - Maaseik
zoek leuk stel /of leuke dame
zoek een leuk stel in de leeftijd van 50 tot 65 voor leuke treffen, samen elkaar verwennen , toekijken, oraal verwennen , laat me ook oraal verwennen door de man- graag serieuze antwoorden met mensen die zich ook treffen willen. Mag ook dame alleen zijn  
Deugeniet 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Teder puur genieten voor jonge vrouw of koppel
Slanke hetero man die van aanpakken weet zoekt koppel of vrouw van koppel waarvan de man net als ik onvruchtbaar is en weet te genieten van tedere bare fun zonder de gekende extremen, wel met fantasie. Hygiene, discretie,respect, centjes. Ben je van oost of west vlaanderen of wil jij je verplaatsen voor een regelmatige korte date met vergoeding. Ben je singel dertiger en ben jij ook van mening dat de man voor de preventie zorgt of wil je dit overwegen. Ben een lieve verzorgde man met niveau. Zal ik jou mijn fantasie vertellen? Overtuig mij met meer dan 1 zin dat ik voor jou kies. Fijne vergoeding voor de juiste meid.  
Matthias 32 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Aftrekken
Goeiemiddag, ik ben op zoek naar een toffe jonge vrouw die een goeduitziende, verzorgde man van 32 wilt aftrekken. Dit kan in m'n wagen (of die van jou?) alsook op een buitenlocatie zoals een park, bos, parking,... of bij jouw thuis. Mocht je dat willen, kan ik ook jouw poesje strelen, zachtjes. Of eventueel jouw mooie borsten zien? Dat helpt zeker bij het klaarkomen. Bij reactie graag wat uitleg over jezelf, van waar je bent en hoe je concreet wilt afspreken. Je krijgt van mij een duidelijke foto terug. Tot hoors?  
Vincent 53 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Integer, correct en joviaal.
Dames, Ik ben een eerlijke,en heel verzorgde niet opdringerige man die enorm v h leven houdt. Respect en correcte afspraken zijn op alle vlakken essentieel voor mij. Mijn beschrijving,ben 1m88,sportief,slank ,donker haar en zeer hygiënisch. Wat ik zoek ,een dame die op geregelde tijdstippen,graag een handjob geeft. Meer wens ik echt niet,tenzij de dame in kwestie aangeeft dat er iets meer kan. Graag geef ik voor een handjob een heel mooie financiële vergoeding.  
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke afspraak
Hallo, ik ben een vriendelijke man van 29, 1m93, slank gebouwd en verzorgd uiterlijk. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 55 jaar. Uiterlijk maakt niet echt uit, dit omdat ik me aangetrokken voel tot zeer uiteenlopende types. Wat verwacht ik van jou, je hebt een zacht karakter, je wilt graag een leuke afspraak, seksuele wensen zijn te bespreken. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Financiële vergoeding voorzien, ook kan ik me makkelijk verplaatsen. Heb je nog vragen contacteer me maar!  
Daan 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dominante vrouw gezocht, geen seks
Ik ben een verzorgde Vlaamse man van 27 uit het Gentse. Ik ben op zoek naar een jonge vrouw met een licht dominant kantje die me wil nemen met een strapon, geen seks dus. Jij bepaalt je grenzen en ik volg. Ik kan de strapon voorzien en je ontvangen op hotel. Ik heb hier een mooi bedrag voor over. Discretie, hygiëne en respect zijn key  
Privé Filmpjes 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Knappe man verkoopt zijn privé filmpjes waar hij zijn vriendinnen volspuit!
Ik verkoop een private collectie filmpjes waar ik mijn vriendinnetjes afneuk, ook terwijl ze mij vlot pijpen alsook filmpjes waar het vriendinnetje met zichzelf speelt, squirt enz...Met gezicht in beeld. Indien interesse graag een mailtje.. Op aanvraag specialiteiten uitvoeren kan eveneens.  
Tilbo 47 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Spermasletjes gezocht tot 400 euro verdienen
Ik ben een 44 jarige nette man, rustig, hygiënisch en discreet. goed voor mezelf en kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ik ben op zoek naar jonge (18-30) spontane meiden door heel Nederland, die van pijpen en zaad houden. Ben je een echt spermasletje, onderdanig, en wil je graag je grenzen verleggen of nieuwe dingen proberen, waaronder het slikken/drinken van een grotere hoeveelheid zaad, dan hoor ik graag van je. Hiermee is uiteindelijk tot 400 euro te verdienen. Mocht dit iets tè zijn voor je, dan is een pijpdate met slikken ook een mogelijkheid. Daar is dan 100 euro mee te verdienen. Ben jij die meid die dit aandurft, aarzel dan niet en neem contact met me op, zodat we een date aan kunnen gaan, waarbij hygiëne, discretie, respect en uiteraard sperma belangrijk zijn.  
Voetlikker 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt vrouw of koppel die haar/hun voeten doen proper likken. Hoog bedrag
Man zoekt vrouw of koppel die hun voetzolen doen proper likken. Hoog bedrag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10