Zoeken naar ik wil nog

Uw zoekactie voor ik wil nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Dirty Meester 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil vuil sletje gezocht (enkel voor vrouwen)
Hou van stoute dingen op een speelse manier. Vind het vooral leuk om lekker dirty te zijn samen. Als er iets is wat je niet leuk vindt, mag je dat zeker aangeven. Wil jouw grenzen absoluut respecteren. Mogelijkheden zijn onder andere rimmen, vernedering, fisten, tepelklemmen, bondage, anaal, plas, spuwen,... . Bij scat en kots leg ik wel mijn grens. Ben een grote slanke dominante man en goed voorzien in de broek. Hou je ook van dit soort dingen? Ben je een echte vrouw met een slank of normaal lichaam tot 40 jaar ongeveer? Laat dan gerust iets weten!  
11 dagen
Thomas 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Strap on date
Hallo ben zelf 1m82 70kg slank en sportief gebouwd. Ik zoek een vrouwtje dat mij eens wil neuken met strap on. Kan ontvangen, verplaatsen of in de auto. Leeftijd enzo niet belangrijk als je maar lekker geil bent.  
11 dagen
D/S FFM 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
D/s koppel zoekt vrouwelijke uitbreiding
D/s koppel zoekt een ruimdenkende dame met onderdanige gevoelens. Hij (47) is groot, sterk, Dominant en doortastend met jaren ervaring. Zij (38) is normale lengte, rond van vormen, nieuwsgierig en ontdekkend, onderdanig aan hem. Beiden hoogopgeleide, hardwerkende levensgenieters, zoekend naar een intrigerende en speelse speelpartner (v). Wil je je uitleven in een opbouwende, duurzame verhouding, laat dan van je horen!  
11 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
11 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
11 dagen
Dreampleaser 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nieuwsgierig?
Nieusgierige dame gezocht die haar droom wil / durt verwezenlijk door haar aan te bieden aan MR voor lichte bdsm sessie. Interesse of ander voorstel, graag een mailtje  
12 dagen
Diener 56 jaar Antwerpen - Merksplas
Opleiding en spel
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. Ik zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Mag Koppel, Strenge Dame, Mr, Trav, CD of lingeriedrager zijn. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kunt ontvangen of locatie kent. Ben 58, 175,78, 16x4. Ik kijk uit naar een leuke reactie. Groetjes  
12 dagen
biker 54 jaar Antwerpen - Stabroek
Zoek een meester of meesteres
Hallo, ik ben op zoek naar iemand die mij wil domineren en gebruiken. ik ben een 54 jarige blond onderdanige man, voor veel in maar wil met respect ondergaan. Wie stuurt zijn wensen door?  
12 dagen
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jongedame gezocht om op te leiden
Ben jij een jongedame die nieuwsgierig is naar kinky seks? Mss wil je opgeleid worden om keer op keer meer aan te kunnen. Beginnen doen we met soft bdsm. Daarbij mag je spanking en dwang in lichte vorm verwachten. Harder kan natuurlijk altijd in overleg. Bondage en grenzen opzoeken volgt in een later stadium. Vind het zalig om jou op een veilige manier te leiden in de zoektocht naar jouw verlangens. Ben ook benieuwd naar jouw geheime fantasieën… hopelijk durf je die ooit met mij te delen. Wie weet maken we van jou een echt sletje om trots op te zijn!  
12 dagen
Dominant 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Dominant zoekt beginnende slaaf
Ben op zoek naar iemand met onderdanige gevoelens en daar ook iet mee wil aanvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10