Zoeken naar jullie koppel

Uw zoekactie voor jullie koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Bi koppel 57 jaar West-Vlaanderen - Oostende
28/06 Rammstein Oostende
Hoi, koppel beiden midden 50 met hoekje af gaan van donderdag 27/06 tot zondag 30/06 naar Rammstein kijken in Oostende. Zijn er nog koppels of dames die daar vertoeven en zin hebben in wa uitdaging of als de klik er is kan veel. Wij roken niet maar drinken wel graag een pintje. Zijn niet echt bi maar met de juiste mensen kan er al wa meer. Verblijven dan in de buurt met de mobilhome. Graag reactie met foto ( die zeker discreet behandeld zal worden) en jullie krijgen van ons zeker een reactie terug. Motto, veel kan en niets moet. Fakers en mannen alleen onthouden a.u.b.  
10 dagen
Deftig koppel 44 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Deftig koppel zoekt leuk koppel voor eerste stapjes, geen full pr.
Zijn er koppels die geen interesse hebben in full pr maar wel in een vleugje erotiek met 4? Er kan veel bij goeie klik. Laat eens iets weten zodat de zomer eindelijk kan beginnen:-)  
10 dagen
SAX 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
koppel gezocht
Koppel met huisvriend (48/48/63)zoekt idem of ander koppel om samen te genieten.Wij willen graag onze afspraakjes delen...We kunnen heel soms(wegens kids)ontvangen maar verplaatsen ons gemakkelijk.Wij zijn gewone mensen met geile kantjes,allen niet dik en niet dun,op zoek naar gedeelde fun...worden jullie onze soulmates hier in de buurt? Graag reactie met ev.foto...discretie,eerlijkheid geboden en gevraagd...tot vlug eens...  
10 dagen
J&F 44 jaar Limburg - Sint-Truiden
Leuk avontuur
Hallo wij zijn een aangenaam koppel en zoeken idem om een gezellige avond te beleven. We houden an uitdagingen en verrassingen zoeken langs deze weg idem koppel die graag geniet. De vrouw sta ook open om haar bi kantje te ontdekken indien jullie daar ook voor open sta´. Man is hetreo. Graag koppen tussen 25 en 50 jaar. Hebben jullie intresse om met ons lukt avontuur te beleven. Stuur dan gerust mailtje met wat uitleg over jullie en foto. Dan krijgen jullie zeker antwoord terug. Hygeine en discretie stellen we zeer op prijs.  
10 dagen
Leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Zoeken geljjkgestemd koppel voor friends with benefits
Na elkaar al meer dan 20 jaar te kennen, zoeken we extra spanning in onze relatie te brengen. Het zou heel fijn zijn om een koppel te ontmoeten waarmee we een blijvende vriendschap kunnen opbouwen waarin die extra spanning te vinden is. Nuets moet, heel veel kan bij goede klik, zelfs full pr. Elkaar ontdekken om een ondeugende speelse manier waarbij de vriendschap centraal staat. Naast een vlotte spontane babbel zijn wij altijd te vinden voor een grapje en plagerijen. Wjj zijn beide niet rokers, geen tatoes of piercings en vinden vertrouwen, respect, discretie en uiteraard hygiene heel belangrijk. Zijn jullie een koppel veertigers of jonger en spreekt dit jullie aan, dan ontvangen wij heel graag jullie oprechte reactie  
11 dagen
Angels from hell 47 jaar Antwerpen - Mechelen
Lust
Wij koppel , beide 47 , zij 200 procent bi , hij 200 procent hetero zoeken koppel voor nu vrijdag te regio Mechelen … avond /nacht . Trefwoorden : Heels en nylons Klasse maar oh zo geil All the way Bi dame of koppel ( maar echt bi ) Genieten met grote G Plezier Indien deze woorden jou of jullie aanspreken graag reactie . Geen mannen alleen .  
11 dagen
P & N 59 jaar Antwerpen - Berchem
Actief koppel zoekt stel of groepje voor maandagavond
Hallo, gelegenheidsstel, eind vijftig, sportief, slank, zeer verzorgd, zeer geil en ongeremd is vrij op maandagavond en zou graag een geile avond beleven met een ander ongeremd slank doenerskoppel of groepje. We kunnen niet ontvangen maar wel verplaatsen. Wij hechten veel belang aan hygiëne, discretie en respect. Wij kijken uit naar leuke reactie van koppels.  
11 dagen
Pretkoppel 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
24 juni wellnessdagje
Welk stel vergezelt ons in de thermen? Babbeltje diner genieten... Bij klik tijdens de scrubsessie elkaar inwrijven... Reactie met foto en meer dan één zin aub  
11 dagen
Bel & bo 36 jaar Antwerpen - Lier
Initiatie bdsm
Wij zijn fuckbuddy's met elk ons leven maar die bij elkaar die extra spice vinden..., Hij: 41 slank, goed opgeleid, hetero en een echte verwenner. Zij 32 Bbw en heel ruimdenkend We genieten enorm van seks samen en hebben veel spannende fantasieën, 1 daarvan is een koppel te leren kennen met bdsm ervaring om onze momentjes naar een nieuw level te stuwen. kunnen verplaatsen tijdens de daguren in de week.  
Hansbirgit 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Koppel voor leuke avond
Wij zijn een leuk open-minded koppeltje van 48j dat ervan houd om af en toe wat leuks te doen . We houden enorm van een sensuele massage te geven en go whit thé flow. Niets moet alles kan leeftijd onbelangrijk. Wie heeft er zin om vanavond langs te komen. Gr Birgit en Hans 💋  

Koppel voor leuke avond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10