Zoeken naar man al

Uw zoekactie voor man al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ik pijp je leeg 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mannen vanaf 40 j tot 70 j
Ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub eventueel spuiten in mijn mond of kontje 175 57j NU NU heel de nacht  

Mannen vanaf 40 j tot 70 j
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Man zoekt man
Goede avond ik ben een slanke bi man bottem 1m78 63kg geen baard snor intiem gesch 16x4 en ik moet maandag vm in Leuven gasthuisberg zyn wie eventueel ook men droom is om er eens iemand leeg te zuigen op toilet of in men wagen wie heeft die droom ook es  
Ian 49 jaar Limburg - Diepenbeek
Samen buiten rukken
Niet gay, zeer licht bi, zoekt man die zoals ik graag kijkt en bekeken wordt bij het masturberen. Ieder voor zich, hoogstens een verdwaalde hand. We spreken af op afgelegen plek. Zonder veel gedoe: samen komen op afgesproken plek, pik uit de broek, lekker geilen, heerlijk spuiten en weer weg. Wie doet mee en weet een leuk plekje? Kan vanavond vanaf 21u. Foto is pluspunt. Geile groet, Ian (m85, 89kg, 14cm, intiem geschoren)  

Samen buiten rukken
Tom 28 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Onervaren jongeman zoekt eerste bottom ervaring
Hey, ik ben Tom. Ik ben al lang aan het twijfelen, maar zou graag toch eens experimenteren met een man. Ik zou je graag eens pijpen en eventueel geneukt willen worden als de klik er is. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Ik ben 28/191/97/15*4  
Duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VANAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen vanavond vanaf 9.30 . Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM max 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto !  

shemale en partner ontvangen VANAVOND
RC. 59 jaar Antwerpen - Lier
wie durft
welke slanke en weinig behaarde man komt vandaag langs om samen in ons blootje van elkaars lichaam te genieten...veel kan niets moet. kben 60j m171 68kg 15/3,5 voeg bij je reactie je volledige stats en bodypic, wie dit vergeet krijgt ook geen reactie.  

wie durft
Jonathan 38 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
FWB top gezocht voor vast contact
Ik ben een slanke verzorgde man van 38j, geen veeldater(!), op zoek naar de juiste persoon/man voor geile dates.. Over mezelf: 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing, wel fijn baardje, hoger opgeleid, respect en hygiene staat hoog in het vaandel. Zoek een verzorgde top voor vast contact, leeftijd van 35 tot 65j, slank tot gespierd, of beetje volslank maar met ervaring, dus geen bi-schierige mannen aub, intiem volledig glad en verwacht dit ook van jou. (tong)kussen of soft gedoe ben ik niet voor te vinden, overig wel zeer openminded en kan er veel ook meer kinky op termijn. Ben licht onderdanig voor meer dominante types, maar met alle respect! Voor de liefhebbers kan ook gekleed in lingerie maar is geen must. Intiem steeds met condoom. Je kan thuis ontvangen of hotel. Ik verplaats in de week overdag(!) in de ruime omgeving (driehoek Aalst-Dendermonde-Brussel). Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  
Toon 25 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Opzoek naar (sportieve) leeftijdsgenoot
Dag bezoeker, Ik ben opzoek naar een man voor voornamelijk soft fun (rukken, pijpen,..). Bij een klik sta ik uiteraard voor meer open dan enkel soft. Wil je bv enkel een blowjob krijgen zonder dat je zelf iets terug hoeft te doen? Ook dit is perfect mogelijk. Mijn stats zijn: 176 72 16 versa 25jr gay Welke mannen triggeren mij het meest? Dat zijn voornamelijk de sportievere (zwak voor voetballers en wielrenners), mannelijke, dominantere types. (hetero, bi-curious). Ontvangen is mogelijk maar verplaatsen in de regio is ook zeker geen probleem. (regio denderstreek, Oost-Vlaanderen) Ik ben niet opzoek naar mannen ouder dan 37 jaar. Stuur me gerust een berichtje en we zien verder wel wat ervan komt.  
Matthias 28 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Klassevolle oudere man gezocht
Bischierige jongeman fantaseert om een 'dad' type te verwennen. Ikzelf heb weinig ervaring en zoek een vast iemand die discreet verwend wilt worden. Samen porno kijken, lekker spelen. Ik ben sportief dus slank. Zoek iemand die kan ontvangen in oost-of westvl, minimum 45 jaar en hygiëne gevraagd en geboden. Foto met je pik zou leuk zijn, dan stuur ik er een terug ;)  
Dirk 55 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Ik zoek een man die me waxt....
... en na het waxen en mijn ballen en bilspleet mmoi glad en mooi proper kunnen we de tijd verder invullen....  

Ik zoek een man die me waxt....
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10