Zoeken naar lekker

Uw zoekactie voor lekker leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
lekker spelen...
Hallo,is er een leuke slanke 65+ die bij klik regelmatig kan ontvangen? zelf heb ik een sportief lich ben ik intiem glad & hygiénisch.Respect en discretie is evident.  
bi anaalslet 35 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
anaalslet voor geile neukdates 29/06
Hoi,ik ben een bi boy van 35 jaar, 1m80, 65kg en laat mij zaterdag 29/06 tussen 11u00 en 13u00 lekker anaal neuken in Hortensia's Bekkevoort. Geen kamerkost. Assplay (bij mij) is ook mogelijk . Ik spreek altijd af met masker en in een catsuit (zie foto). Wie heeft zin in een anonieme cumdump? Geen bare neuken. Het gaat om korte dates, dus max. ongeveer 15 minuten per afspraak. Ik laat graag zoveel als mogelijk tops over me heen komen als ik er ben ;-). Ik kijk alvast uit naar jullie reacties.  

anaalslet voor geile neukdates 29/06
Daddy 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
TV kijken samen met daddy
Daddy (slank, verzorgd, disreet) zoekt een jongere man die vanavond of zaterdagavond TV komt kijken bij hem, in Antwerpen. Samen in de zetel, lekker tegen mekaar aan, drankje erbij en we zetten een film of een serie op. Tijdens het kijken neemt daddy je in z'n armen en streelt je overal. Eerst boven, dan ook onder je kleren... En dan helpt hij je om je kleren uit te trekken, zodat je uiteindelijk naakt in zijn armen ligt en hij je overal kan strelen, betasten, stimuleren... Daddy gaat ervoor zorgen dat je geniet, en niet alleen van de film. Interesse? Reply met meer dan 1 zin en zet je stats erbij.  
Debbie 62 jaar Antwerpen - Beerse
Mannelijke Pijpslet vraagt zaad
Zou graag enkele mooie palen lekker leegzuigen deze namiddag tussen twee en drie. Fakers ben ik beu. Ik ben eerlijk en discreet. Jij liefst erg dominant.  
Zeno 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie neukt me?
Hey. Wil jij me vandaag lekker neuken en klaarkomen in mijn strak poepje? Ik heb een mooi kontje en je mag lekker hard en diep gaan. Vooraf zal ik je lekker pijpen. Ik kan vandaag niet ontvangen. Oh ja. Je moet wel een condoom dragen.  
Pijpsletje 47 jaar Luxemburg - Hotton
Zoek jonge zaadpaal
Welke slanke jonge gast zonder bril baard snor tot 33 j ongev.zin in deepthroutsletje 178/69kg...licht onderdanig bos/cardate of lekker voorstel welkom reageer met je stats en liefst met pic van je paal of body..x  

Zoek jonge zaadpaal
Pijpzin 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpzin voor frisse lul rond 18u00
Vandaag rond 18u00 ontvang ik graag een discrete, soa vrij, en propere stevige shaved pik om te pijpen. Leeftijd maakt niet uit, als je speelgoed maar lekker is :-) Je hebt een stevige shaved potente pik die leeg wil? Welkom! :-) Kan via gloryhole indien je graag anoniem komt spuiten. Ikzelf ben jonge slanke dertiger, met gulzig mondje ;-) Hygiëne & Discretie vereist en geboden.  
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Lekker genot
Jij ook zin in heerlijke momenten zonder verdere verplichtingen? Lekker elkaar verwennen en laten genieten in alle discretie en nodige respect voor elkaar! Wil jij dit ook stuur berichtje en we spreken af. Ik M 48 en 1m77 met 86kg en intiem geschoren en besneden 16 cm om van te genieten  

Lekker genot
Bi_top 45 jaar Limburg - Zonhoven
Bi top voor Bottom pijpsletje
Hey welke onderdanige pijpslet heeft zi om mij lekker te pijpen tot ik je mondje of gezicht volspuit. Nu mijn vrouw een week weg is zoek ik een vervanger. Je bent onderdanig je houdt van sperma evt lingerie dragen. Ik kan u heel discreet ontvangen, als er een klik is kan ik je ook neuken maar is geen must laat maar weten  

Bi top voor Bottom pijpsletje
Jef 45 jaar Limburg - HASSELT
Lekker pijpen
Wil eens een pik in mijn mondje steken en afzuigen. Heb al enige tijd bi gevoelens  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10