Zoeken naar waarheen waar naar toe

Uw zoekactie voor waarheen waar naar toe leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Michael 43 jaar Limburg - HASSELT
Intieme genegenheid
Dames dien van nature roodharig of venitiaans blond zijn genieten mijn (lichte) voorkeur. Leeftijd is van ondergeschikt belang. Curvy, mager, introvert extravert, (on)gebonden , weinig/veel ervaring, allemaal onbelangrijk. Wederzijds respect des te meer. Ik ben een sportief gebouwde 40'er op zoek naar iets nieuws/spannends Discretie gevraagd en geboden. Graag reactie met foto. Hopelijk tot snel M  
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke afspraak
Hallo, ik ben een vriendelijke man van 29, 1m93, slank gebouwd en verzorgd uiterlijk. Ik ben op zoek naar een leuke dame tussen 25 en 55 jaar. Uiterlijk maakt niet echt uit, dit omdat ik me aangetrokken voel tot zeer uiteenlopende types. Wat verwacht ik van jou, je hebt een zacht karakter, je wilt graag een leuke afspraak, seksuele wensen zijn te bespreken. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Financiële vergoeding voorzien, ook kan ik me makkelijk verplaatsen. Heb je nog vragen contacteer me maar!  
Niels 31 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Ik ben op zoek naar een leuke studente of vrouw om een gezellige afspraakje mee te hebben. Ik heb dan wel een hoog libido maar ik ben niet iemand die zomaar met eender wie naar bed gaat dus ik probeer via deze weg iemand te vinden waar ik echt een klik mee heb, zowel op persoonlijkheidsvlak als seksueel vlak. Leeftijd is wat mij betreft onbelangrijk. Ik hou het graag heel discreet omwille van mijn persoonlijke leefomgeving vandaar dat ik niet zomaar foto’s van mijn gezicht zal delen. Als je interesse hebt en je aangesproken voelt kan je me een mailtje sturen met een foto van jezelf zodat ik al een eerste indruk van je kan waarnemen. Als dit positief is volgen er ook foto's van mij. Groetjes en wie weet tot snel x x  

Voor mij is zowel de gezellige babbel belangrijk alsook wat we tussen de lakens zullen beleven.
Daan 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dominante vrouw gezocht, geen seks
Ik ben een verzorgde Vlaamse man van 27 uit het Gentse. Ik ben op zoek naar een jonge vrouw met een licht dominant kantje die me wil nemen met een strapon, geen seks dus. Jij bepaalt je grenzen en ik volg. Ik kan de strapon voorzien en je ontvangen op hotel. Ik heb hier een mooi bedrag voor over. Discretie, hygiëne en respect zijn key  
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun … (met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Tilbo 47 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Spermasletjes gezocht tot 400 euro verdienen
Ik ben een 44 jarige nette man, rustig, hygiënisch en discreet. goed voor mezelf en kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ik ben op zoek naar jonge (18-30) spontane meiden door heel Nederland, die van pijpen en zaad houden. Ben je een echt spermasletje, onderdanig, en wil je graag je grenzen verleggen of nieuwe dingen proberen, waaronder het slikken/drinken van een grotere hoeveelheid zaad, dan hoor ik graag van je. Hiermee is uiteindelijk tot 400 euro te verdienen. Mocht dit iets tè zijn voor je, dan is een pijpdate met slikken ook een mogelijkheid. Daar is dan 100 euro mee te verdienen. Ben jij die meid die dit aandurft, aarzel dan niet en neem contact met me op, zodat we een date aan kunnen gaan, waarbij hygiëne, discretie, respect en uiteraard sperma belangrijk zijn.  
gentleman 55 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
leuke en sexy dame gezocht
Hey, frisse 50-plusser is op zoek naar een gezellige en sexy dame voor de gewone intimiteit. We doen alles zoals het bij een gfe hoort. Elkaar beminnen alsof we een koppel of goede vrienden zijn. Natuurlijk zullen we eerst even kennismaken en als we het zien zitten, dan pas gaan we verder. Jij zal vrouwvriendelijk benaderd en verwend worden. Geen pijntoestanden alsook geen sm en dergelijke. En jij bent niet gehaast en kan zelf genieten. Hopelijk vind je het niet erg dat ik kaal ben en maar gewoon. Voor bovenstaande scenario verdien je 250 euro.  
Snelle eddy 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Snelle date gezocht voor deze avond
Hoi Zoek voor deze avond nog snel een date bij mij thuis of ik kom naar jou toe Dame tussen 25 en 45 jaar Niet rookster en mooie boezem Vindt de gewone dingen leuk Ikzelf 1.87 normaal gebouwd Komaan dames enjoy the party Vergoeding in overleg  
robin 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
jonge twink
Hey jonge twink student hier opzoek naar wat betalende contanten mijn stas zijn 1,75 66kg 21j en iedereen is welkom veel kan miss toch wel soft meer alles is bespreekbaar stuur ma een berichtje zelf ben ik van gent ontvnag vanavond nog of morgen verplaatsen kan ook indien stuur me gerust! tot dan!  
Jan 51 jaar Antwerpen - Putte
Leuke speelruimte met twee mannen vanavond
Bij deze zijn we Claude en Jan en zijn vanavond vrij, een leuke meid erbij zou leuk zijn, misschien samen naar de belgen kijken in een zeer leuke speelruimte in een luxueus huis, welke geile meid heeft er zin in ?  

Leuke speelruimte met twee mannen vanavond
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10