Zoeken naar ik wil nog

Uw zoekactie voor ik wil nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Jongedame gezocht om op te leiden
Ben jij een jongedame die nieuwsgierig is naar kinky seks? Mss wil je opgeleid worden om keer op keer meer aan te kunnen. Beginnen doen we met soft bdsm. Daarbij mag je spanking en dwang in lichte vorm verwachten. Harder kan natuurlijk altijd in overleg. Bondage en grenzen opzoeken volgt in een later stadium. Vind het zalig om jou op een veilige manier te leiden in de zoektocht naar jouw verlangens. Ben ook benieuwd naar jouw geheime fantasieën… hopelijk durf je die ooit met mij te delen. Wie weet maken we van jou een subje om trots op te zijn!  
Africanboy35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Opzoek naar iets geils
Ik ben opzoek naar meisjes of vrouwen die vanavond lang wil verwennen door een afrikaanse vrijgezel jongen en die mij kan ontvangen mijn stats is 1.90/110kg/13cm ik kan kussen tongzoenen beffen vingeren en neuken in alle standjes leeftijd uiterlijk en nationaliteit liefst in de regio geraardsbergen zottegen ninove oudenaarde aalst en halle hopelijk tot straks  

Opzoek naar iets geils
Dirk 53 jaar Antwerpen - Zoersel
Online contact
Ik wil het even wat rustiger aan doen met het praktiseren van BDSM als Dominant maar omdat het verlangen nog steeds heel sterk is ben ik op zoek naar een dame met onderdanige gevoelens om online fantasieën , verlangens en ervaringen mee uit te wisselen via mail. Samen opwindende scenario's bedenken, ervaringen uitwisselen en heerlijk fantaseren over BDSM. Elkaar online een beetje aftasten en de spanning opbouwen tot een spannende climax op afstand. Ervaring of leeftijd niet van belang. Vooralsnog online contact, maar je weet nooit wat er nog meer uit voort kan komen. Zijn er dames die dit ook wel zien zitten?  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
10 dagen
Maitre 53 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Onderwerping
De macht, de controle, ik bepaal hoe hard en waar en pas wanneer ik het zeg. Lust, bondage, spanking, mindplay en vernedering. Je adem stokt, hartslag versneld, nu ben je voor even van mij. Ik voel je lichaam de adrenaline aanmaken bij de kleinste aanraking, draai je om braaf sletje (V). Kont omhoog. Damn, wat ben je nat. Ik weet wat jij nu wil eerst 2 vingers op je g-spot. Draai met je heupen dan. Jij wil al komen nee pas als ik het zeg. Smeken zal je want IK bepaal wanneer jij klaarkomt. Trillend als een vis op het droge wil ik je voor me zien. Herken je jezelf hierin?  
10 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
10 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Extra vriendje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin, ze vindt dat ik haar lichaam moet delen, en ik moet iemand zoeken. Ze heeft geen behoefte aan een Bull die haar een lange hete beurt geeft, ze vindt de gedachte eerder leuk dat ze seks geeft aan iemand die moeilijk iemand vindt, mag gerust een verlegen type zijn. Pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. Korte bezoekjes, haar leggen of zetten hoe hij het graag heeft, en hem zijn ding eens laten doen, enkel voor zijn genot. Wat ze wel leuk zou vinden, is dat het iemand is die ruikt vanonder, mag zelfs plasgeur zijn, dus iemand die luiers of beplaste slipjes draagt mag zeker. Dit wil ze eerder uit vernedering naar mij toe, omdat ik meestal erna ook intiem mag zijn met haar. Ik mag niet in dezelfde ruimte zijn, maar ze wil wel dat ik toekijk vanuit een spiekgaatje in de deur.  
Africanboy35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Opzoek naar fun voor vanavond
Ik ben opzoek naar meisjes of vrouwen die vanavond lang wil verwennen door een afrikaanse vrijgezel jongen en die mij kan ontvangen of bij jou kan overnachten mijn stats is 1.90/110kg/13cm ik kan kussen tongzoenen beffen vingeren en neuken in alle standjes leeftijd uiterlijk en nationaliteit liefst in de regio geraardsbergen zottegen ninove oudenaarde aalst en halle hopelijk tot vanavond  

Opzoek naar fun voor vanavond
11 dagen
Robin 44 jaar Antwerpen - Herenthout
Geile vrouw of koppel met geil vrouwtje gezocht
Ben een mooie verzorgde man van 43 woonachtig te Herenthout 1m74 80kg en goed geschapen. Ik ben op zoek naar een geil vrouwtje dat geniet van non vanille sex. Ik zie mezelf niet echt als een echte dom/meester, maar meer als een begeleider in jou ontwikkeling en zoektocht als sletje. Bij voorkeur ben je een 3 holes open vrouwtje. Ik beschik over de nodige middelen en ervaring als begeleider. Wens je hierover meer info te verkrijgen, hoor ik dit graag, en bespreken we wat jij wil, en wat ik jou kan aanbieden. En misschien hebben we binnenkort heerlijke momenten samen. Geile groeten, Robin  
Hotgirl 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nog nieuw in het vak
Kontje nog maagd....wie wil de 1ste zijn  

Nog nieuw in het vak
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10