Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

annie 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor Meester of Meesteres
annie, cd-trav… sub, 53j. 176cm, 82kg, on ervaren, komt graag in contact met een Meester of Meesteres. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het psychische aspect. Trefwoorden: mindplay, vrijheidsbelemmering, boeien, touw, inpakken met folie, training in onderdanigheid, discipline, houding, gedrag, regels, dresscode, etc. Ik sta voor veel open, er is veel bespreekbaar. Dit online gericht, bv. skype, etc. Daten doe ik normaal niet, maar is bespreekbaar bij goede klik. Ik heb een visuele handicap, ik ben zeer zwaar slechtziend en heb daardoor mijn beperkingen. Groetjes annie.  

Voor Meester of Meesteres
13 dagen
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Deze avond na 22u onverwacht vrij.
Hoi ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een Dom V. M. X. Heb al wat ervaring als sub en ben opzoek naar een vaste Dom voor regelmatig ik sta voor veel open. Dus als je interesse hebt hoor ik het graag. Deze avond onverwacht vrij maar voor andere keer ook zeker welkom. Grts tom  
13 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
13 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
13 dagen
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Enkel koppels en vrouwen! Zowel eenmalig als vast is welkom!  
14 dagen
Vodje 56 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
Gezocht : taboeloze vrouw voor kinky fantasietjes
Graag deze advertentie goed lezen. De titel zegt alles. Je bent een vrouw die iets wil beleven en ontdekken in onze sexualiteit. Je bent nieuwsgierig en staat open voor regelmatige dates soms bij lij, soms op, titel, op mijn kosten. Je krijgt een man 56 zonder relatie en alleenwonend 182 cm met een vrouwvriendelijke ingesteldheid, passie, lust, uithouding en een goed libido en soa-vrij wat mogelijkheden kan bieden. Jij, je hebt zin in passie en avontuur. Naar jou toe heb ik geen vereisten van leeftijd, of uiterlijk, zolang je je maar wil inzetten, biet roker en van , van please houden in fijne lingerie, maar geen must.  
kinky bi 62 jaar Limburg - Lommel
strapon
hallo ,ben op zk naar een stel of vrouw die ook houden van strapon en beetje kinky spel erbij willen,zelf ben ik bisex en hou van beiden geslachten maar vind het zalig om zelf te neuken met een strapon bij beiden met verschillende maten en trouwens heb ook nog een echte hoor,graag reactie met foto en voorstel  

strapon
14 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
14 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
15 dagen
Stagaireslaaf 56 jaar Vlaams-Brabant - Halle
stagaireslaaf zoekt Meestres voor opleiding
Sinds heel lang heb ik het gevoel te moeten boeten voor het onrecht dat vrouwen is aangedaan. Nooit uitgesproken. Maar in het hoofd beleefd, steeds opnieuw, denken aan die vrouwen die verhandeld worden, tegen wil en dank gebruikt worden. Moeten ter beschikking van hen staan voor hun lusten en genot. Vernederingen ondergaan opwel mentaal als fysiek. Daarom is het nu aan de mannen om te dienen Mijn Meesteres vertrouwen dat ze me lichamelijk en geestelijk zal misbruiken voor haart genot. Dat ze me zal behandelen als slaaf uit de oudheid en ten dienste stellen. Aanzien worden als vuil, uitgeleend aan vrouwen om mij te laten voelen wat zij voelden. Terbeschikking gesteld worden zodat ze erover kunnen beschikken naar hun goeddunken. Hen ondergaan, ongeacht hun leeftijd en uiterlijk hen voldoen. Naakt vernederd worden in het bijzijn van hun vriendin(en), moeder, zus, …. Wie me beheer(s)t bepaalt en beslist. Is er een Meesteres die dit wil doen, of een Meester met zijn slavin(en) ?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10