Zoeken naar bij wie waar

Uw zoekactie voor bij wie waar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Christina 55 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Kinky ingestelde dame
Ik blijf rustig rondkijken naar die 1e liefst singel sexy dame met hoekje af net zoals mij. Ik ben transgender en heb onderaan iets leuk hangen, ben jij op zoek naar avontuur en vriendschap? Iets opbouwen voor vaker en wederzijds vertrouwen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben singel en kan vrij ontvangen / verplaatsen. Gewoon nieuwsgierig? Stel je vragen maar.  

Kinky ingestelde dame
11 dagen
Dirty Meester 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil vuil sletje gezocht (enkel voor vrouwen)
Hou van stoute dingen op een speelse manier. Vind het vooral leuk om lekker dirty te zijn samen. Als er iets is wat je niet leuk vindt, mag je dat zeker aangeven. Wil jouw grenzen absoluut respecteren. Mogelijkheden zijn onder andere rimmen, vernedering, fisten, tepelklemmen, bondage, anaal, plas, spuwen,... . Bij scat en kots leg ik wel mijn grens. Ben een grote slanke dominante man en goed voorzien in de broek. Hou je ook van dit soort dingen? Ben je een echte vrouw met een slank of normaal lichaam tot 40 jaar ongeveer? Laat dan gerust iets weten!  
11 dagen
Bel&bo 34 jaar Antwerpen - Lier
Initiatie bdsm
Wij zijn fuckbuddy's met elk ons leven maar die bij elkaar die extra spice vinden..., Hij: 41 slank, goed opgeleid, hetero en een echte verwenner. Zij 32 Bbw en heel ruimdenkend We genieten enorm van seks samen en hebben veel spannende fantasieën, 1 daarvan is een koppel te leren kennen met bdsm ervaring om onze momentjes naar een nieuw level te stuwen. kunnen verplaatsen tijdens de daguren in de week.  
ronald 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek vrouwvriendelijke date
Hallo, ik ben op zoek naar een dame die tijdens de date graag de touwtjes in handen neemt en die vooral houdt van orale verwenning. De klemtoon ligt volledig op jouw genot. Ikzelf ben slanke vijftiger met onderdanige gevoelens. Locatie nog nader te bepalen, bvb bij mij, bij jou, op kamer? Uiteraard is een eerste kennismaking mogelijk op neutraal terrein en is je discretie 100% gegarandeerd. Bij wederzijdse klik zou het leuk zijn moest dit niet eenmalig zijn. Groetjes  

Zoek vrouwvriendelijke date
11 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
11 dagen
Emdee 45 jaar Antwerpen - Geel
Total Surrender !!!!
Je bent een jonge vrolijke zelfstandige dame naar de buiten wereld toe maar vanbinnen heersen duistere verlangens of thuis kom je niet aan die trekken bij je man. Je merkt dat er "iets" is wat je te kort komt in het normale leven, je verlangt te dienen, maar je weet niet hoe te beginnen. Eventueel in totale overgave aan je Dominant en strikt de regels te volgen en zo je lichaam tot bezit of sexspeeltje te geven. Dit indien nodig stap voor stap opbouwend zodat je kan groeien en je grenzen verlegt worden. Spreekt dit je aan laat dan maar van je horen wie weet worden deze verlangens snel werkelijkheid  
12 dagen
Dominant 48 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Jonge subvrouw gezocht
Opgewonden raken bij het idee jezelf onderdanig op te moeten stellen. Spanning als je fantaseert dat je hard aangepakt wordt zonder dat jij wat te vertellen hebt. Je voelt spanning bij het idee van spanking, naakt bekeken te worden, handboeien, blinddoek, opdrachten naakt uit te moeten voeren, met touwen, handboeien of kettingen vastgebonden te worden, het gevoel krijgen dat je gebruikt wordt, enige vorm van vernedering windt je op, wasknijpers, tepelklemmen, halsband dragen, geïnspecteerd en gekeurd worden.... Jouw fantasie en gevoel zijn er klaar voor, durf je het te volgen? Deze gevoelens zijn niet raar, ze zijn een deel van wie je bent. Kom er voor uit en beleef het. Ik geef je de kans om al jouw stoutste fantasieën werkelijkheid te laten worden op een hele prettige manier waarbij niets moet, maar alles mag! Fakers en fotojagers hoeven geen moeite meer te doen. Als telefonisch contact niet mogelijk is na eerste mail hoef je Mijn tijd niet te verdoen.  
annie 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor Meester of Meesteres
annie, cd-trav… sub, 53j. 176cm, 82kg, on ervaren, komt graag in contact met een Meester of Meesteres. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het psychische aspect. Trefwoorden: mindplay, vrijheidsbelemmering, boeien, touw, inpakken met folie, training in onderdanigheid, discipline, houding, gedrag, regels, dresscode, etc. Ik sta voor veel open, er is veel bespreekbaar. Dit online gericht, bv. skype, etc. Daten doe ik normaal niet, maar is bespreekbaar bij goede klik. Ik heb een visuele handicap, ik ben zeer zwaar slechtziend en heb daardoor mijn beperkingen. Groetjes annie.  

Voor Meester of Meesteres
Stan 50 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Dokteronderzoek
Bij wie of waar kan ik terecht om een keuring, een doktersonderzoek, in uw boxer voor de arts. Hier een 59j onderdanige biman.  

Dokteronderzoek
13 dagen
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10