Zoeken naar plus koppel

Uw zoekactie voor plus koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Wij 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk koppel gezocht
Wij zijn een koppel van V28 bi en M32 hetero en we zijn op zoek naar gelijkgestemde zielen. Wat zoeken wij? Een leuk, verzorgd koppel dat weet wat genieten is. Leeftijd en uiterlijk zijn minder van belang maar discretie, hygiëne en respect zijn dat des te meer! Wij hebben de voorbije jaren wel wat ervaring in het wereldje opgedaan en daten onder het motto: niets moet, heel veel kan! Graag geven wij de voorkeur aan koppels die op langere termijn contact willen, eendagsvliegen zijn niet aan ons besteed. Interesse gewekt? Stuur dan zeker een mailtje om jullie voor te stellen, bij voorkeur met een foto (mag onherkenbaar), en wie weet waar het ons brengt… alle reacties met meer dan 2 zinnen worden beantwoord. Vrouwen alleen ook zeker welkom. Mannen alleen, doe geen moeite.  
10 dagen
60 + 63 jaar Henegouwen - Frasnes-les-Anvaing
1 of 2 koppels erbij
Hallo beste mensen, voor morgen zaterdag rond 20 u hebben we reeds een koppel om te genieten van een avondje pr. Graag hadden we er nog een koppel bij, zelfs 2mag ook om eens een kleine orgie te beleven. Zelf zijn we 60+, Vr 1,55, franstalig,volslank, M 1,70m sportief gebouwd, nog in goede doen, geen xl. Wie ziet zich geroepen? mannen alleen zich onthouden. Ouderdom vangeen belang. Wij ontvangen in een mooie omgeving. grt, R&L  
Koppel 24 23 jaar Limburg - Genk
Leuk koppel gezocht.
Hallo, wij zijn een jong stel, beide 23 jaar oud, en we zijn op zoek naar een ander jong stel van ongeveer dezelfde leeftijd om een vriendschap te ontwikkelen. We zouden graag samen tijd door brengen, zoals een avondje uit, en we staan open voor allerlei leuke activiteiten. De avond kan alle kanten opgaan, en we zijn enthousiast om nieuwe mensen te ontmoeten. Aarzel niet om ons een bericht te sturen, en het delen van foto's wordt altijd gewaardeerd.  

Leuk koppel gezocht.
10 dagen
BDSM Koppel 64 jaar Limburg - Lanaken
BDSM koppel zoekt koppel voor vriendschap, spel en seks
Hallo, wij zijn een redelijk slank BDSM koppel van beiden 65 jaar, gericht op dominantie, opdrachtjes en multi orgasmes van de dame, dus niet zo zeer op pijntoestanden etc. Man is de DOM en vrouw de sub. Wij staan tevens open voor kinky spelletjes en bare pr. Reacties van koppels uit de niet te verre omgeving, al dan niet met dezelfde interesses, alsmede ook van cuckold stellen zien we graag tegemoet. Reageren met stats en een herkenbaar fotootje van de dame alleen of jullie samen. Wij sturen zeker foto terug.  
10 dagen
race 66 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
geil koppel voor morgen
geil doenerskoppel 60+ is morgennamiddag vrij en zoekt ander geil koppel om samen leuke tijd te beleven. Welk koppeltje is ook vrij en wil met ons iets beleven ? We staan voor veel open.  
10 dagen
Bi koppel 57 jaar West-Vlaanderen - Oostende
28/06 Rammstein Oostende
Hoi, koppel beiden midden 50 met hoekje af gaan van donderdag 27/06 tot zondag 30/06 naar Rammstein kijken in Oostende. Zijn er nog koppels of dames die daar vertoeven en zin hebben in wa uitdaging of als de klik er is kan veel. Wij roken niet maar drinken wel graag een pintje. Zijn niet echt bi maar met de juiste mensen kan er al wa meer. Verblijven dan in de buurt met de mobilhome. Graag reactie met foto ( die zeker discreet behandeld zal worden) en jullie krijgen van ons zeker een reactie terug. Motto, veel kan en niets moet. Fakers en mannen alleen onthouden a.u.b.  
10 dagen
Deftig koppel 44 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Deftig koppel zoekt leuk koppel voor eerste stapjes, geen full pr.
Zijn er koppels die geen interesse hebben in full pr maar wel in een vleugje erotiek met 4? Er kan veel bij goeie klik. Laat eens iets weten zodat de zomer eindelijk kan beginnen:-)  
10 dagen
SAX 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
koppel gezocht
Koppel met huisvriend (48/48/63)zoekt idem of ander koppel om samen te genieten.Wij willen graag onze afspraakjes delen...We kunnen heel soms(wegens kids)ontvangen maar verplaatsen ons gemakkelijk.Wij zijn gewone mensen met geile kantjes,allen niet dik en niet dun,op zoek naar gedeelde fun...worden jullie onze soulmates hier in de buurt? Graag reactie met ev.foto...discretie,eerlijkheid geboden en gevraagd...tot vlug eens...  
10 dagen
J&F 44 jaar Limburg - Sint-Truiden
Leuk avontuur
Hallo wij zijn een aangenaam koppel en zoeken idem om een gezellige avond te beleven. We houden an uitdagingen en verrassingen zoeken langs deze weg idem koppel die graag geniet. De vrouw sta ook open om haar bi kantje te ontdekken indien jullie daar ook voor open sta´. Man is hetreo. Graag koppen tussen 25 en 50 jaar. Hebben jullie intresse om met ons lukt avontuur te beleven. Stuur dan gerust mailtje met wat uitleg over jullie en foto. Dan krijgen jullie zeker antwoord terug. Hygeine en discretie stellen we zeer op prijs.  
10 dagen
Leukstel 43 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Zoeken geljjkgestemd koppel voor friends with benefits
Na elkaar al meer dan 20 jaar te kennen, zoeken we extra spanning in onze relatie te brengen. Het zou heel fijn zijn om een koppel te ontmoeten waarmee we een blijvende vriendschap kunnen opbouwen waarin die extra spanning te vinden is. Nuets moet, heel veel kan bij goede klik, zelfs full pr. Elkaar ontdekken om een ondeugende speelse manier waarbij de vriendschap centraal staat. Naast een vlotte spontane babbel zijn wij altijd te vinden voor een grapje en plagerijen. Wjj zijn beide niet rokers, geen tatoes of piercings en vinden vertrouwen, respect, discretie en uiteraard hygiene heel belangrijk. Zijn jullie een koppel veertigers of jonger en spreekt dit jullie aan, dan ontvangen wij heel graag jullie oprechte reactie  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10