Zoeken naar verplaats mij

Uw zoekactie voor verplaats mij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Zin 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijve gezocht !
Iemand zin in een geile rukbeurt tot we climaxen ? Ontvang wel maar verplaats niet ! stats & pic voor antwoord. Geen gedoe enkel actie ! Stuur gerust altijd reactie :)  
12 dagen
XXX 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile senior paal gezocht om te zuigrn
Zoek voor vanavond een senior met mooie paal ( 55 plusser heeft de voorkeur ) die zich wil laten zuigen zodat ik je lekker kan zien lozen. Ik verplaats in de ruime regio. Jij kan ontvangen of ergens buiten. Uiterste hygiëne en een eikel die bloot kan is belangrijk. Graag reactie met beschrijving van het speelgoed.  
12 dagen
Cédric 51 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Voor senioren en lycralovers strip ik uit koerskledij
Ik verplaats voor een leuke softdate vanavond. Indien je enkel wil kijken hoe ik me naakt aftrek is ook ok. Voor liefhebbers van lycra breng ik een strak koerspakje mee waarin je mijn lul duidelijk ziet groeien. Enkel voor senioren anders onnodig te reageren.  
12 dagen
Geiltje 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Geile fun gezocht
Geil botje zoekt geile top voor geile momenten. Botje is zeer openminded en gewillig. Ik kan niet ontvangen maar voor een geil voorstel verplaats ik me met veel plezier. Fotojagers en fakers, gelieve u te onthouden. Bij interesse graag een voorstel met meer dan 1 zin.  
12 dagen
David 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Wie zoekt pijpsletje
Hallo Wie in omgeving van blankenberge zoekt pijpsletje die hij nog moet opleiden ben zgewillig en sta voor veel open Ben discreet en verlang ik ook van jou Zoek voor meerdere malen Ben getrouwd heb kids en wil ik ook zo houden Ben 1m65 60kg Wie intresse laat maar horen ik verplaats enkel  
Dirk 64 jaar West-Vlaanderen - Brugge
seksmaat
Zoek leeftijdsgenoot of ouder die deze namiddag kan ontvangen. elkaar lekker pijpen. Regelmatig contact mogelijk. Verplaats me tussen 14.00 en 17.30. Eventuele car date op veilige plaats indien je er weet zijn. Ben discreet en net en verlang hetzelfde.  

seksmaat
12 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
12 dagen
Jongen 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Geile ochtend
Ben opzoek naar een geile date voor deze voormiddag. Ontvang en verplaats. 32,177,75  
13 dagen
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
FWB top gezocht
Ik ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing, wel fijn baardje, hoger opgeleid, respect en hygiene staat hoog in het vaandel. Zoek een verzorgde top voor vast contact, leeftijd van 35 tot 55j, slank tot gespierd, beetje volslank met ervaring, dus geen bi-schierige mannen aub, intiem volledig glad. (tong)kussen of soft gedoe ben ik niet voor te vinden, overig wel zeer openminded en kan er veel en beetje kinky. Ben licht onderdanig voor meer dominante types, maar met alle respect! Voor de liefhebbers kan ook gekleed in lingerie maar is geen must. Intiem steeds met condoom. Je kan thuis ontvangen of hotel. Ik verplaats in de week (maandag tem vrijdag) voor het werk dagelijks overdag in Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant dus kan makkelijk afspreken. Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  
13 dagen
David 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Wie zin om
Deze middag gepijpt te worden ik verplaats enkel ben discreet en dit verlang ik ook Wie ontvangt en heeft veel melk voor mij 45 165 60 kg Uit blanjenberge Laat maqr horen wat je wil sta voor verl open en ben wel gewill8g  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10