Zoeken naar tot je spuit

Uw zoekactie voor tot je spuit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijper 53 jaar Antwerpen - Borgerhout
Zoek jonge vaste grootgeschapen zaaddonor voor pijpdates
Hi jongens/mannen, titel zegt alles. Ik zoek een vaste jonge gast, max 40, maar een erg dik geschapen oudere daddy komt ook in aanmerking. Ik zoek iemand die regelmatig bv twee keer per maand lekker complexloos wil leeggezogen en me gezicht en mondje vol warm gezond zaad spuit. Niks bij mezelf, ik doe gewoon de job. Kan bij mij of of verplaatsing in gans Vlaanderen, Brusselse tot zuid Nederland. Jij dus jong, groot en liefst dik geschapen, gezond. Behaard, zuiders, zware zak, veelspuiter en nerds een plus, brillen zeker welkom. Reageer MET FOTO van je pik, stats en voorstel, veel mogelijk! Niet fake aub!  
Koppeltje 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cum dumpen
Hey wij zijn een ‘fwb koppel’ dat eens zot wil doen! Jij komt kijken hier wat kijken hoe wij neuken, een verloren handje mag zeker zowel bij M als V. Je rukt lekker terwijl je ons bekijkt en vlak voor je klaarkomt wisselen we van plaats en spuit jij jouw cum in haar kutje, meer niet! Wij zoeken mannen tot 35 jaar, stuur je stats en dickpic en zij gaat kiezen wie het word:)  

Cum dumpen
10 dagen
Vitaly 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie durft buiten deze nacht
Wie durft er buiten komen deze nacht ik passeer aalst rond 01.30u wie komt er mij leegpijpen, ik pijp je terug als je lekker zuigt. Ik ben jongeman stevig gebouwd en spuit veel Enkel 50+  
10 dagen
Gloryhole suck 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck deze avond of morgen
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
10 dagen
Nicolas 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Voor senioren strip ik tot ik spuit
Deze namiddag ben ik in de regio van Kortrijk tussen 15u en 17u. Welke senior, hoe ouder hoe liever, kan mij ontvangen om naakt te gaan. Ik ga uit de kleren en zal opwindend met mezelf spelen. Een handje helpen mag zeker op tepels, ballen, lul en kont... Tot ik spuitend klaarkom. Mijn stats : 46-175-67-17. Intiem behaard en verzorgd.  
10 dagen
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
MN 13x5cm dikke Eikel wil leeggepijpt worden kan ONTVANGEN voor deze voormiddag
Wil je mijn harde lul in je mond nemen en lekker diep zuigen tot ik lekker in je mond spuit of op je gezicht spuit mail dan snel je stats om snel af te spreken kan ontvangen voor nu voormiddag  
Kontlikker ? 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een onderdanige pijp én rim slet?
Hallo, énkel reageren als je voldoet aan mijn vragen aub. Tijdens de dag. Jij zuigt mij lekker af, zéker ook mijn kontje likken, vingertje erin totdat ik geil spuit ! Niet teveel praten, binnen komen en direct beginnen, als ik gespoten heb, vetrekken. Enkel reageren als je hieraan voldoet, ik doe niets bij jou ! Groeten  

Ben jij een onderdanige pijp én rim slet?
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Ik val niet op jong minstens 58 j. Jonger hoeft niet. Iemand om bij voorkeur misschien af en toe geil contact te hebben. Je uiterlijk niet belangrijk dus ook zwaar of volslank,dikke buik , beharring lichaam of niet is prima. Wat ik NIET zoek : piercing ,tatoage, zelf heb ik dat ook niet. Graag iemand die voor veel openstaat zelf ben ik licht onderdanig en dus veel kan ook rimmen . Ik zoek gewoon onopvallende oudere persoon en graag iemand met dikke lul. Ben 1m73. 85kg. Gbbs gewoon uitziend . Men pik normaal formaat en spuit goed zie foto. Ik reageer op mail met meer dan 1 zinnetje en graag foto van je lul erbij. Gfb.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
11 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
11 dagen
Jos 58 jaar Limburg - Beringen
Wil je dat ik jouw mond neuk in je mond of op je gezicht spuit foto trek kan ONTVANGEN
MN 57jr 170 83kil 13x5cm dikke Eikel harde erectie juist goe voor mond Wil je m'n lul ballen verwennen mail dan snel je stats om snel af te spreken kan ontvangen Voormiddag vroege voormiddag  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10