Zoeken naar afspreken

Uw zoekactie voor afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sloeber 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik ontvang geile man
Ik ontvang in kortrijk, ik ontvang je naakt onder mijn badjas, ik ben geschoren, gewassen en gespoeld, ik laat je overal aankomen en doen wat je graag doet mag je ook, stuur mij bericht en we kunnen afspreken, tot straks  

Ik ontvang geile man
11 dagen
Peter 41 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Voor vanavond
Hallo ben nieuw hier bestaat dat manne met een kleinere penis? Is er iemand dat nog wil afspreken? Heb wel weinig ervaring! Als je interesse hebt stuur zeker een mail! En val ook op 60+.  
11 dagen
Kris 41 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Oudere man
Welke oudere man wil vandaag afspreken hoe ouder hoe beter mag ook kleine penis hebben wel discreet!  
12 dagen
Gert 40 jaar Vlaams-Brabant - Sterrebeek
Parking sterrebeek
Heeft er iemand zin om af te spreken parking sterrebeek mag oudere man zijn klein geschapen heb ik wel graag! Of ergens anders afspreken?  
12 dagen
John 55 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Verwennen
Ik zoek iemand die graag verwend , pijpt , rimt en geneukt word . Onderdanig mag maar geen must , verzorgd , intiem geschoren , hygiënisch en discreet . Jij kan ontvangen bent tussen de 45 en 65 massage kan of mag ook . Liefst omgeving Gent /Eeklo . Ik 55 bi 1m82 89 15 5 intiem geschoren verzorgd discreet en hygiënisch, kan verplaatsen niet ontvangen . Afspreken in sex bioscoop aan de dampoort of sauna is ook een optie . Geen fake please of praters gewoon afspreken en doen .  
12 dagen
Pijpslet 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige pijpslet in opleiding zoekt pikken
In opdracht van mijn dominante vrouw ben ik op zoek naar mannen om leeg te zuigen. Dit kadert in mijn opleiding tot onderdanige pijpslet (hetero into forced bi). Vanzelfsprekend mag je in mijn mond klaarkomen en slik ik zoveel mogelijk door. Het is ook de bedoeling om een selfie te nemen met jouw pik in mijn mond als bewijs voor mijn vrouw. Indien gewenst ga ik naakt en je mag mij betasten/keuren, maar ik mag zelf niet klaarkomen. Nadruk ligt dus op u leegpijpen, niets anders. Afspreken bij u thuis of op een discrete publieke plek (die u voorstelt). Een meester of meesteres die een pijpslaafje zoeken om hun slaven leeg te pijpen, mogen zeker ook reageren. Mijn stats: 45/192/95. Graag reactie met meer dan twee woorden.  
12 dagen
Chris 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Geen blabla
Heel simpel. Bij wie in Tienen of dicht in de buurt mag ik vanavond om 19u45 langskomen voor een wederzijdse pijpbeurt? Stuur adres en foto van je speelgoed en ik kom af. Geen over-en-weer gemail, gewoon afspreken en klaar.  
12 dagen
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook klein geschapen
Ik kan af en toe rustig ontvangen, ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook een kleine ? We kunnen samen naakt soft spelen, betasten, strelen, rukken, pijpen en misschien film X bekijken. Liefst iemand van de streek zo kunnen we af en toe afspreken. Geen geneukt. Reageer niet als je niet geïnteresseerd bent en als je niet overeenkomt.  
Sprinter 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
Is er hier een slanke man vanaf 50+ die eens wil afspreken met een sportieve jongen 1m85 76kg. Voor leuke geile momenten samen.  

Sportieve jongen zoekt een slanke man vanaf 50+
13 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wie zin
Afspreken we zien wel als klikt iets drinken jointje opt gemak lekker geil komen khaal em uit u broek mekaar lekker zuigen ballen likken rukken tepels spelen wel buitendat ergens in een bos wil ng eens een man neuken wel safe zelf ng nooit geneukt geweest maar vin et wel leuk en geil als er iemand eraan komt hehe liefst nie te oud of als je ng lekker bent en groote hebt is voor vanamiddag liefst nie te ver want ik verplaats me mee de fiets we zien wel tot pijps  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10