Zoeken naar ben voor vanavond

Uw zoekactie voor ben voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rolplay 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rollenspel en meer in vertrouwen
Ik zoek iemand (Mr, Meesteres, Trav of CD) die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat u mij anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. Ik zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Veel is mogelijk mits duidelijke afspreken. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
evy 54 jaar Antwerpen - Hoogstraten
trav sletje
Hallo dit sletje is opzoek naar een dominante trav shemale of Dame. Ben m78 77kg 55j.Ben voor heel veel in. welke trav shemale of Dame wil dit sletje als speelgoedje bij klik voor vaker en op regelmatige basis. Ik verplaats enkel  

trav sletje
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat ge u moet klaarzetten. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. ik ben discreet en hou me aan een woord, verlang dit ook van jou. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + rijafstand 40 km. indien je aan de voorwaarden voldoet krijg je zeker antwoord.  
Hugo 63 jaar Antwerpen - Lille
Samen naakt
Iemand zin om samen vandaag met en bij mij thuis naakt te zijn? Ben onderdanig en top. Ben slank en verzorgd  

Samen naakt
EXHI-BI 66 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben jij soms een beetje voyeur? of groper? of edger? of uitkleder?
Wil je kijken hoe een oudere man met zijn tepels speelt, boven zijn hemd en bloot, hoe een bult in zijn slip komt? hoe hij met zijn lul speelt? Wil je zelf tussenkomen? Bepotelen? uitkleden? opdrachten geven? Aftrekken? edgen? pijpen? of gewoon meedoen? Dan kom ik tot bij jou? Brede kring rond Mechelen.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Mr. D. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Grondige keuring
Hallo, ik ben hier op zoek naar een onderdanige vrouw die grondig gekeurd wilt worden. Wie biedt zich aan?  
Mdw 32 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Keuring
Hey, Ik ben een man van rond de 30 en ik zou graag eens een keuring ondergaan. Wie beveelt me mij uit te kleden, zegt welke poses ik moet aannemen, meet me of... Als jij nog ideeën hebt dan hoor ik het graag. Bij voorkeur zoek ik een dame of koppel maar een single man kan ook als het klikt. Wat er daarna gebeurt zien we nog wel. Bij voorkeur iemand uit de buurt die kan ontvangen. Je mag ook altijd jouw eigen voorstel doorsturen. Tot snel!  

Keuring
Liefhebber 48 jaar Limburg - Genk
Liefhebber
Ben op zoek naar een taboeloos geil scat-pis vrouw of koppel Leeftijd of uiterlijk van geen belang wel liefhebber zijn en lekker opbouwen Ben zelf slank en normaal gebouwd kijk je spam na bij reactie  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10