Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Morgenavond?
Hallo, ik ben een verzorgde man van 35 jaar uit het Kortrijkse en ik ben morgenavond na 20u in Brugge. Ik ben op zoek naar een jong koppel die me helpt met mijn fantasie. Ik kom bij jullie langs en betrap jullie in bed. De vrouw rijdt bovenop haar man en ik kom naast jullie zitten. Ik doe mijn kleren uit en begin me af te trekken. Van zodra je man in je klaarkomt maak ik dat ik ook bijna klaarkom. Op dat moment kom je op mij zitten en kom ik onmiddellijk in je klaar. Je blijft nog verder op me rijden tot al het zaad er uit druipt. Daarna vertrek ik terug. Bijvoorbeeld ook mogelijk als cardate. Wie ben ik? Een knappe, verzorgde man uit het Kortrijkse. Ik heb ook een recente soa-test op zak. Interesse, laat dan zeker iets horen!  

Morgenavond?
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Terrasje of zo
hallo daar beste koppels, Ik ben een man van 54 uit Antwerpen. Ik heb in de weekends (en soms ook tijdens de week) vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. een terrasje zou wel fijn zijn. We maken het in eerste instantie gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Voorts ben ik nogal nieuwsgierig aangelegd dus als jullie jullie horizonten wat willen verkennen wil ik hierin graag jullie compagnon zijn. Ik heb tijd en als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur.  
Thomas 38 jaar Luxemburg - Bertrix
Genieten
Zijn er koppeltjes op uitstap in de Ardennen? Ik ben een sportieve dertiger en verblijf deze week in mijn buitenverblijf regio Bertrix/Bouillon. Ik heb ervaring en veel is mogelijk met respect voor jullie wensen. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Ben steeds netjes geschoren en hygiënisch. Stevig speeltje in de broek van 18*6. Meerdere foto's en telefoonnummer verkrijgbaar na reactie. Groetjes Thomas  

Genieten
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Mark 38 jaar Antwerpen - Rumst
Lekker samen genieten !!! Lekker warm weertje
Welk koppel heeft een gezellig terrasje of tuin om even samen iets te drinken en leuk gesprek . De dame heeft kleedje aan en ia sliploos !!! Als de klik er is komt ze naast mij staan en voel ik eens onder haar rokje . Ik heb grote handen dus kan wel leuk aanvoelen . Iemand tijd vanavond !!  

Lekker samen genieten !!! Lekker warm weertje
Michael 32 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Leuk koppel gezocht
Hey, Ik ben een gebonden man van 32 uit de omgeving van Asse/Ternat. Ik ben 178, 73 en sportief gebouwd.Ik ben op zoek naar een leuk koppel om samen een aangename tijd te beleven met 3. Hygiëne en discretie zijn voor mij belangrijk en verwacht hetzelfde van jullie. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel open. Zijn jullie op zoek naar een extra partner voor wat spanning in de slaapkamer of een bull om jullie fantasie te vervullen dan kan je mij altijd sturen. Ik heb zeker geen schrik van een verloren handje. Tot snel  

Leuk koppel gezocht
Eagleone 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Koppel gezocht voor clubbezoek
Beste, ik ben een gebonden zaakvoerder van 39j en zou graag een leuk en speels koppel tegenkomen om een parenclub te bezoeken op een weekdag. Ik heb zelf geen ervaring in clubs maar wel als swinger. Jullie mogen ervaring hebben maar is voor mij geen vereiste. Het voornaamste is dat we samen een fijne en prikkelende middag beleven. Ervoor iets gaan drinken ter kennismaking is zeker een optie. Als de klik er is, dan kan dit meerdere malen.  
Toyboy 28 jaar Antwerpen - Mol
Toyboy zoekt koppel
Hallo . Zelf ben ik opzoek naar een vast koppel met hotwife . Liefst een ouder koppel dat er graag een jonge man bij zou willen . Ook zou ik indien het klikt iets langdurig/vast willen opbouwen samen met jullie . Over mezelf : ikzelf ben 28jaar klassevol sportief en heb goede babbel. Ook ben ik in het bezit van een portie humor. Respect naar elkaar is super belangrijk . Hygiëne en discretie zijn natuurlijk ook belangrijk . Wat ik zoek in een koppel is vooral een klik met 3 zodat iets leuk en vast opgebouwd kan worden . Als jullie kunnen ontvangen zou super zijn . Indien jullie nog vragen hebben mag je gerust een reactie sturen . Groetjes  
Lieve Masseur 62 jaar Limburg - Leudal
Massage voor haar vanavond?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Deze woensdagavond bij mij thuis op massagetafel bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via gratis Justalk app (Chris_62 heet ik daar). Tot zo!  

Massage voor haar vanavond?
Jonge bi man 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge bi man zoekt koppel waarvan de man bi schierig is
Hallo . Ikzelf ben hier opzoek naar dat ene koppel in deze hooiberg . Wat ik zoek is namelijk een vast bi koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is en waar veel kan niets moet natuurlijk . Over mezelf : Ik ben een jonge man 28jr slank/sportief lichaam en heb gbbs .Zelf heb ik al 1 ervaring met een vast bi koppel wat nu afgelopen is daarom deze zoektocht. Hygiene en discretie vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook . Zelf kan ik me vlot verplaatsen wegens ik eigen wagen heb . Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje . Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10