Zoeken naar weekend te

Uw zoekactie voor weekend te leverde 56 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

29 dagen
BottBi 29 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Bi zou graag geneukt worden
Ben een bi die al ervaring heeft met pijpen en graag stap verder wil gaan. Zoek Top die graag een anaal kontje voor de eerste maal wil verkennen. Mijn stats 29j, 1m78, 113kg dus chubby. Intiem kaal kan niet ontvangen zoek voor deze avond of weekend  
29 dagen
Alan 46 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
gast zoekt lieve leuke normale jongen
hoi heel het weekend alleen thuis, heb es zin in een jonge gast om samen geile discrete fun te beleven. Wie? ben discreet en real ( foto ik reply)  
29 dagen
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Genieten & Verwennen
Ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare biman die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje strelen knuffelen tongzoenen wederzijds pijpen rukken en ik verwen heel graag een lekker gespoeld kontje.Ik zoek bij deze naar een eveneens lieve zachte rustige tedere man voorkeur gay om mee af te spreken wel graag iemand met weinig of geen lichaams beharing aangezien ik gewoon behaard ben armen benen borstkas wel geen baard snor,bi of een man met een vrouwelijk kantje mag ook gerust reageren.Ik hou op een afspraakje van tederheid zachtheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk.Ik ben geen voorstander van poppers date sm bondage en van die toestanden gewoon genieten van het samenzijn.Ik kan mij deze avond en in 't weekend makkelijk vrijmaken.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
29 dagen
Onderdanige bott 64 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige bottom zoekt dominante top. Oor keuring en africhting/opleiding.
Ik ben een onderdanige bottom van in de zestig jaar en zoek een dominante top om mij af te richten/opleiden tot zijn gebruiksvoorwerp,en neukteef. Ik ben onderdanig en hou van bondage en sex opleiding. Ik heb kleine tieten en een mooie kont/neuk kut. Ik woon alleen en kan ontvangen ook het weekend.  
29 dagen
Spanning 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gespierd
22jarig slank pijp en bottemsletje is op zoek naar een goed afgetrainde man van maximum 30 jaar om dit weekend mee te stoeien. Graag een geile face en of bodypic versturen indien interesse!  
31 dagen
Onderdanige bott 64 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige bottom zoekt dominante top/bull om gebruikt en geneukt te worden.
Ik ben een jonguitziende zestiger en een onderdanige bottom. Ik zoek een dominante top/bull om mij te gebruiken als sex/lustobject en mij gronfigbte neuken. Ik heb kleine tieten en een mooie kont/kut. Tongzoenen en pijpen en gepijpt worden. Ook bondage kan. Ik woon alleen en kan ontvangen ook het weekend.  
  1   2   3   4   5   6