Zoeken naar top vandaag

Uw zoekactie voor top vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nerd 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Nerd(s) gezocht voor vriendschap en meer
Zijn er hier mede nerds aanwezig die graag boardgames spelen? Idealiter spreken we regelmatig af met 4 om gezellig een spelletje te spelen met hapje en drankje. Tussendoor of er achter kunnen we met elkaar spelen zonder verplichtingen en met respect voor elkaar. Lijkt dit je ook leuk om uit te proberen? Stuur me dan wat info over jezelf... Ik ben 34j, 1m83 en 77kg. Ik ben bischierig maar wel nog redelijk onervaren met mannen. Voorlopig heb ik enkel nog maar tweemaal gepijpt, maar sta er zeker wel voor open om anaal te proberen. Zowel top als bottom. Ik ben klein geschapen 12x3 en onbesneden. Ik speel vooral graag worker placement games zoals bijvoorbeeld dune imperium.  
Enrico 59 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Voor nu
Wie ontvangt me nu tot 15u. Ik ben stijlvolle hete man, 181 59 95 17. Ik ben top ingesteld, wederzijds pijpen is mogelijk.  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Twee bi kerels zoeken extra top voor geil trio komende week
Hi geilerds! Wij zijn twee bi kerels (40j,m74,67kg, gbbs, kale 16*5, versa/bottom en 33j, m74, 65kg, gbbs, kale 17*5 top) en wij willen komende week overdag een geil trio doen met een extra top om de bottom af te neuken. Eén van ons ontvangt regio Sint-Niklaas of jij ontvangt. Jij max 45j, sportief en top. Foto kan.  
Steve 35 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bottom zoekt top die kan ontvangen of cardate
Hey Ik ben 1m81 86 kg 16 cm bottom. Ik zoek een top die me vandaag kan ontvangen overdag regio Dendermonde, Sint Niklaas of omstreken. Ik hou van pijpen en laat me graag neuken (safe). Facefuck kan ook bij mij. Zin? Laat dan iets weten. Grts Steve  
GratisHoer 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Zoek vaste top/dom
Op zoek naar vaste top(s) die me als een hoer willen gebruiken. Mij “verplichten” om te pijpen, me regelmatig neuken wanneer ze er zin in hebben, me vernederen en uithoeren aan anderen. Ook chubby en oudere mannen maken me enorm geil! Telegram: cncboy1 of Snapchat sfu1981 en zeg maar direct wat jij exact wil!!!  

Zoek vaste top/dom
Frank 64 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij 60ers (vrienden) ontvangen top/versa met meerderen om 14u15
Tongen strelen rukken pijpen en meer... Discretie respect en hygiëne Ontvang maandag 14u15  
PXP 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek voor vandaag
een lekkere pik om heerlijk leeg te zuigen, ik ben bottom en zoek een top, graag ook andere origine - 42 190 82  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik sta spuper geil enkel voor fris wassen manen
Bi top slank 1m60 50j lul 16.5 zeer hygďëns ik ontvangen ,wat doe ik is Rukken pijpen ballen zuigen neukken kan ook met condoom bij interesse stuur hoe je eruit ziet met foto voorrang  

                             Ik  sta  spuper  geil     enkel  voor fris  wassen  manen
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab/Afro zaad gezocht
Welke Arab/Afro top met hoog libido en veel zaad zoekt sletje/hoer om regelmatig zijn pik in te stoppen en vol te pompen met zijn zaad. Meerdere kan. Kik ook op lekkere dikke eikel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10