Zoeken naar bij wie waar

Uw zoekactie voor bij wie waar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
ronny 59 jaar Limburg - Zonhoven
wie wil mijn rugklachten eens behandelen
Ik kom bij je langs omdat je een beetje kinesist ervaring hebt en ik wat last heb van mijn onderrug,je laat me binnen en zegt dat ik me moet uitkleden tot op mijn slip en met mijn onderarmen op de tafel moet leunen zodat je goed mijn ruggegraat kan zien,je neemt wat olie bij de hand en zegt dat je het gaat proberen wat los te masseren en dat je best even mijn slip uittrekt omdat die anders onder de olie komt te zitten,je trekt ze uit en laat me eruit stappen zodat je al eens lekker naar die lul en ballen kan gluren,je begint mijn rug in te smeren en wat te masseren,dan zeg je dat het soms ook van de benen kan voortkomen de klachten en dat je die ook wel eens gaat behandelen waarop je mijn billen en bovenbenen begint in te olieen en te masseren en als je dan die bovenbenen aan het masseren bent neem je mijn balzakje eens in je hand en zegt,best dat ik die ook even mee in de behandeling neem waarop je wat olie in je hand neemt zodat mijn klokkenspel en lul lekker door je handen glibberen  
Hoopvol sletje 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gespierde jongeman wilt gebruikt worden als een porno pijpsletje
Ik zoek een man die de onderdanige pijpslet in mij naar boven kan halen. Iemand die van aanpakken weet, bij voorkeur met lekker, dik en groot speelgoed. Iemand die me durft op mijn knieën te zetten, lul op mijn gezicht te duwen, etc. Reacties met foto of beschrijving van een scenario dat me aanspreekt krijgen voorrang ;)  
flx 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
geile fun Gent
Ik ben een pijpgeile bttm van 31 184 67. Ik kan ontvangen in Mariakerke bij Gent voor softfun of geile fuck. Reageer met je stats en foto!  

geile fun Gent
Ian 49 jaar Limburg - Diepenbeek
Samen buiten rukken
Niet gay, zeer licht bi, zoekt man die zoals ik graag kijkt en bekeken wordt bij het masturberen. Ieder voor zich, hoogstens een verdwaalde hand. We spreken af op afgelegen plek. Zonder veel gedoe: samen komen op afgesproken plek, pik uit de broek, lekker geilen, heerlijk spuiten en weer weg. Wie doet mee en weet een leuk plekje? Kan vanavond vanaf 21u. Foto is pluspunt. Geile groet, Ian (m85, 89kg, 14cm, intiem geschoren)  

Samen buiten rukken
Rik 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpslet zoekt senior
Deze pijpslet 54j zoekt gezette 60 plusser met dikke lul om te dienen. Bij welke senior met volle ballen ga ik op knieen met mondje open?  
Rik 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpslet zoekt senior
Deze pijpslet 54j zoekt gezette 60 plusser met dikke lul om te dienen. Bij welke senior met volle ballen ga ik op knieen met mondje open?  
Thomas 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Geile top
Ik ben een geile top die op zoek is naar iemand waarbij ik mijn zaad kan komen kan komen dumpen. Jij zit of ligt klaar als ik bij je binnenkom, waarbij ik je dan neuk. Geen gepraat als ik toekom maar meteen actie. Ik kan enkel verplaatsen in de buurt. Als jij toch een fantasie hebt,mag je me daarvoor zeker overtuigen.  
Bi klusser 39 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Klusjes of kuisen
Goedemiddag Bij wie kom ik lorgen klusje doen of beetje kuisen met dat beetje meer een happy end voir you met mijn mondje tot je er in spuit Ik kom langs zeer discreet en verwacht ik ook van jou Kan ook mzt lingerie aan indien gewest wie intresse laat maar horen  
RC. 59 jaar Antwerpen - Lier
wie durft
welke slanke en weinig behaarde man komt vandaag langs om samen in ons blootje van elkaars lichaam te genieten...veel kan niets moet. kben 60j m171 68kg 15/3,5 voeg bij je reactie je volledige stats en bodypic, wie dit vergeet krijgt ook geen reactie.  

wie durft
Jan 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek twink
Zoek jonge gast die discreet bij mij langs komt om mij heerlijk te verwennen. Ben 1m70,73, intiem geschoren en normaal geschapen. Graag reageren met volledige stats en van waar je bent. Enkel voor niet rokers en liefst onbehaard. Reactie met foto krijgt voorrang.              
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10