Zoeken naar afspreken

Uw zoekactie voor afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpen
Wie wil er afspreken om elkaar wat te verwennen.  
10 dagen
Benjamin 34 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Pijpdate vanavond nog?
Hoi hoi,ik ben een jongeman 34/1.92/85 kan me vlot verplaatsen en zou deze avond graag is afspreken met een slanke hetero/bi man die van een blowjob kan genieten. Liefst een chille eerlijke man. Bij interesse hoor ik het wel, wel reageren met volledige stats!! Wie weet tot vanavond xxx  
10 dagen
Dirk 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi man zoekt man...
Ik zoek een sexmaatje, mijn leeftijd ongeveer, afspreken om de week of 2 weken, babbeltje, uitkleden, strelen en plagen, rukken en pijpen, genieten, spuiten... Zien hoe onze geilheid mogelijk evolueert naar meer, maar niets moet. Wie wil het proberen. Ik kan zelf niet ontvangen, dus bij jou of op kamer, in sauna, of .... DIscrete ontmoeting vooraf om te zien of hel klikt, eens kijken, eens voelen, ....  
10 dagen
Stijn 33 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Samen experimenteren
Hey, ik ben 33 jaar en voel me vaker en vaker aangetrokken tot mannen. Ik wil dan ook eens rustig experimenteren met een andere man om te zien of dit echt iets voor mij is. Ik zoek dus iemand die zonder verwachtingen wil afspreken maar wel voor veel openstaat. Jij bent idealiter geduldig, versa, max 40 jaar, slank, klein tot normaal geschapen en geen of weinig lichaamsbeharing. Ik ben 33j, 1m83 en 78kg, onbesneden en klein geschapen 12x3 getrimd. Wil jij mij de, hopelijk, wondere wereld van gay seks laten ervaren? Stuur me dan een berichtje met een foto van je volledige lichaam, je stats en ervaring. Dan krijg je enkele foto's terug  
10 dagen
Tom 41 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Dinsdag daten in Gent
Zoek een leuke date voor dinsdag in Gent. Ik ga eerst zwemmen in Van Eyck-zwembad. Meegaan kan want geil wel op strakke zwemshorts. Erna afspreken kan ook. Kan eventueel ontvangen maar met dit weer kan outdoor ook. Of bij jou thuis? Ik zoek een slanke en sportieve man tussen 25 en 45. Mijn stats: 41/182/65. Hou van kussen, strelen, elkaars lichaam ontdekken, pijpen en neuken. Geen hardcore toestanden! Reageer met een foto dan krijg je een terug.  
max 30 jaar Limburg - Genk
sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
Hey Ik, sub, 30j, 1m81, zoek iemand die regelmatig wilt afspreken met de focus op (bdsm)spel, er zijn veel bdsm interesses die ik heb en doe, maar de focus vooral op restrictie, forced en rubber/latex. Heb je interesse of vragen, stuur mij gerust! Ik hou het hier meestal wat korter ;)  

sub zoekt rubber / latex playroom of dominant(e)
10 dagen
Jan 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Pijpen
Ik ga morgen wat toeren, bij wie kan ik stoppen of ergens afspreken om elkaar wat te pijpen en op de balletjes zuigen en likken.  
10 dagen
Biboy73 51 jaar Antwerpen - Brasschaat
Afspreken in het Herenhuis
Gewillige geile bi bttm 51 185 95. Zoek top/versa om lekker te verwennen en verwent te worden. Veel kan.  
10 dagen
Thomas 23 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Afspreken in zwembad izegem.
Hallo. Ik ben knape boy van 24 jarige op zoek naar jonge man max 35 jaar,ik ga straks zwemmen in izegem,zelf ben geile polen en stats 18cm,1m81,80kg. Graag reacties met je info en foto voorrang.  
10 dagen
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook klein geschapen
Ik kan af en toe rustig ontvangen tijdens de werkdagen, ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook een kleine ? We kunnen samen naakt soft spelen, betasten, strelen, rukken, pijpen en misschien film X bekijken. Liefst iemand van de streek zo kunnen we af en toe afspreken. Geen geneukt. Reageer niet als je niet geïnteresseerd bent en als je niet overeenkomt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10