Zoeken naar leuk je

Uw zoekactie voor leuk je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Maagd 29 jaar Antwerpen - Balen
Maagd zoekt leuk voorstel
Jammer genoeg ben ik nog maagd. Ik heb een normale lichaamsbouw (1m90, 75 kg) en toch echt wel eens zin om hier verandering in te brengen. In het dagdagelijkse leven wordt ik omschreven als een "good guy", iemand die altijd voor iedereen klaar staat en die zich altijd zal smijten. Alleen wat de vrouwen betreffen, ben ik altijd wat te braaf geweest. Anyway, ik zou er graag eens werk van maken toch wat ervaring op te doen dus hier heb ik jullie hulp voor nodig. Ik ben op zoek naar een vrouw of koppel dat wel wat weet aan te vangen met een maagd. Ik sta voor heel veel open, maar niet voor contact met mannen.  
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Jeroen 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toyboy zoekt spannende date met vrouw
Ik ben Jeroen, een sportieve en sociale jongeman die een date zoekt met een leuke dame. Via deze weg zoek ik een dame die het leuk vindt om een spannende date te hebben met een jongere man. Ben jij een vlotte dame, goed verzorgd, en open minded? Dan kom ik graag met je in contact. Hygiene en discretie zijn voor mij belangrijk, dit kun je van mij verwachten maar verwacht ik ook van jou. Verder ben ik erg benieuwd naar jou! Mijn stats: 1,85 lang, normaal postuur, bruine haren en ogen, intiem geschoren, goed geschapen. Tot snel xx  

Toyboy zoekt spannende date met vrouw
Exhibi 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Geil genot
Welke vrouw vanaf 35 vindt het leuk om ongegeneerd te kijken terwijl ik heerlijk langdurig met mezelf bezig ben. Hou je er van om toe te kijken zonder de verwachting dat jij iets moet doen, dus vind je dit spannend zonder dat er sex verwacht word dan wil ik graag met jou in contact komen. Eenmalig of als we beiden willen op regelmatige basis, dat zien we dan wel. Puur mezelf ongeremd tonen aan jou waarbij jij op jouw manier geniet.  

Geil genot
Basity 30 jaar Oost-Vlaanderen - Oostakker
Jonge turks man singel zoekt vaste vrouw voor heerlijk seks...
Hey, Ik ben nogal verlegen man. maar ik heb hoog libido hou van het leuk voorspel opbouwen naar leuk seks met lekker einde en meerdere orgasme ik ben 30jaartjes slank en normaal gebouwd ik werk bij coca al 11j.ik zoek leuk vrouw gebonden of singel maakt niet uit om heerlijk afspreken voor leuk seks samen ik kan ontvangen of verplaatsen. Goed seks nooit teveel. Ik sta open voor alles behalve anaal en seks zonder c. Ik hou van vurige vrouw lekker mom jonge mom milf rijpe vrouw allemaal goed. Turks vrouw of leuk Arabische mag zeker ik ben discreet hoor. Welke dame heeft zin heerlijk 21cm besneden pik vol ballen vol zaad en 2 maanden niks bereden. Welke vrouw klopt aan deze ochtend of middag of deze week ergens ?? Xxxx  

Jonge turks man singel zoekt vaste vrouw voor heerlijk seks...
Zaadstaaf 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominante zaadstaaf
Directe, sportieve, ondernemende en vooral passionele man, is op zoek naar een leuk en openminded contact (v/kpl) om samen opbouwend te experimenteren... Wegens de vrije agenda kan ik me vlot vrijmaken en verplaatsen. Echter locatie voorzien is ook geen probleem. Een dame van kop tot teen beroeren, teasen en vooral gek maken is waar ik op kick, wederzijds respect en discretie is geboden.. zoeken we samen die klik op en meer..?  

Dominante zaadstaaf
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Thermen
Hoi ik ben Tom 33j. Ik ga maandag een dagje naar Thermen Maastricht (of andere). Nu ben ik opzoek naar een leuk vrouwtje voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke kennismaking, dates, eventueel fwb
Ben een lieve en rustige man die geniet van het leven. Zou alleen nog leuk zijn eens een toffe vrouw te ontmoeten om af en toe eens samen te genieten. Dit op een leuke en respectvolle manier. Een goeie klik zorgt er ook voor dat je net iets meer kan genieten. Heb hiernaast zeker nog een aantal dingen en fantasieën die ik eens wil zien uitkomen. Zou geweldig zij die eens te verwezenlijken. Eens over chatten is zeker een optie en dan kan er bekeken worden hoe er het beste afgesproken kan worden.  

Leuke kennismaking, dates, eventueel fwb
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Damesslipjes en -lingerie
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
blonde man 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere 0472842368
graag een leuk donimant vrouwke
hey dames, ik een single man,regio gavere waar ik jou kan ontvangen maar ook verplaatsen geen probleem. jij wat dominant type die graag ik een 60j man 1m77 95kg korte haren ,gbbs,intiem geschoren wil ontmoeten stuur dan maar gerust mail enof sms dus tot vlug hoop mvg  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10