Zoeken naar je gaan

Uw zoekactie voor je gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 48 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Spannend weekend
Voor het weekend van 5-6-7 juli ben ik opzoek naar een leuke, spontane vrouw met hoog libido voor een spannende ontmoeting. Ik sta voor heel veel open zolang het maar met wederzijds respect is. Dit kan gaan van fijne vanilla sex, clubbezoek tot bdsm gerichte date. Vertel me je verlangen en ik probeer het voor jou waar te maken. Ikzelf ben een man van 48 jaar, 1.82m, 83 kg. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Koppels mogen ook reageren voor vrouwgericht spel. Tot gauw!  
Pieter 47 jaar Antwerpen - Mechelen
Just in fun
Hallo, jij, Net zoals ik op zoek naar regelmaat en fwb? Geen foto maar niet onknap 1m83 / 82 kg Cultuurminded maar ook puur natuur. De rest is te ontdekken. Laat je iets horen? Dan kunnen we iets gaan drinken en wie weet? ... Btw perfect hetero. Pieter  
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Lukas 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Naaktstrand Bredene
58 jarige man zoekt vrouwelijk gezelschap om tijdens de zomermaanden samen te gaan zonnen op het naaktstrand van Bredene. Afgewisseld met een drankje of etentje op een strandbar. Ben niet roker. Gevoelsmens. Diep gesprek. Humor. Enig niveau gewenst. Discretie verzekerd. Interesse ? Dan stuur ik jou zeker foto !  
Jonas 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent 0498926918
Jongeman zoekt vriendschap met vrouw 50-60+
Eerlijk discrete vrouwvriendelijke jongeman op zoek naar vrouw 50-60+ voor vriendschap en meer als het klikt. Zelf ben ik single normaal gebouwd donkerblond woonachtig in Gent. Hou ervan om regelmatig naar de zee te gaan (naaktstrand) met een boek. Open voor een kennismaking of date. Mag ook een avondje uit zijn. Laat de zomer maar komen. Whatsapp?  
Diego 60 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Een speld in een hooiberg.
Misschien niet het juiste forum voor mijn zoekertje, maar wie niet waagt niet wint. Ben op zoek naar een vaste, duurzame (lat)relatie. Wie ben ik: welstellende, niet onknappe man uit de betere kringen. Man met normen en waarden, goed geschoold waar je kan op rekenen. Verzorgd, romanticus met een goede dosis humor. Goede luisteraar, respect, begripvol. Huiselijk type die houdt van gezelligheid, samen uit, samen thuis. Niet roker, niet drinker, geen drugs. Passie: oldtimers, reizen, sporten, tuinieren... Geen kids meer ten laste. Geloof je nog in de liefde, ben je een verzorgde, sociale, europese, slanke, liefdevolle, trouwe vrouw 50/55j die er nog wil voor gaan, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Niet ernstig, gelieve niet te reageren.  
Danny 47 jaar Limburg - Genk
Vrijdag Eroxx avondje
Hoi hoi voor vrijdag of zaterdag avond zoek ik nog leuk vrouwlijk gezelschap dat mee wilt gaan naar eroxx en er om er nog eens een leuke hete nacht van te maken ik zelf ben 47j 1.88 grt 82 kilo en op de juiste plaatsen geschoren wat ik van jou verwacht gewoon dat je je eigen bent en ook van leuke actie houd zeg het je wat laat het dan maar weten met wat info over jou en een leuke foto en tel nr reactie met foto is altijd antwoord hopelijk tot gauw grtjs xxx danny  
Jos BC 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
XXL avontuur?
Hey, ik ben een knappe verzorgde grote en zeer fors geschapen man van 41 jaar. Ik hou er van om een vrouw te doen genieten al dan niet samen met haar partner. Ik heb zelf een voorkeur voor slanke of normaal gebouwde vrouwen en ben zelf ook slank. Graag echte liefhebsters van een echte XXL zodat ik ook nog eens kan doorgaan :) Uit de ruime regio heeft de voorkeur. Ik hoop van jullie te horen! Bewijs van grootte en andere foto’s beschikbaar op aanvraag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10