Zoeken naar een goed gesprek

Uw zoekactie voor een goed gesprek leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Summerday 50 jaar Limburg - Maastricht
See you soon...
Ey... Eindelijk zonniger weer dus tijd om daar maar eens van te genieten en over te gaan tot een beetje fun en actie. Maar samen is dan wel leuker. Ook lentekriebels, dan is het wellicht een optie om af te spreken. Ik ben een ongebonden man van 50 jaar, atletisch gebouwd, 1,74m bij 69kg. Ik ben in voor een wijntje en gesprek op niveau tot een uitdagende en spannende date. Doe zelf ook vooraleen leuk of spannend voorstel. Ik zoek een vlotte meid tot 45 jaar met enig niveau, spontaan, verzogd en beetje gemiddeld/atletisch figuur. Reactie graag met foto en wat info. See you soon.. als je durft te reageren natuurlijk :)~  

See you soon...
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man single 51 uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact.uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen. Gezellig terrasje etentje goed gesprek. Goed uithoudingsvermogen meerdere hoogtepunten. Neem gerust contact op.  

Single man
20 dagen
Isi 65 jaar Limburg - Beringen
wie ook
Ben man in relatie die liefdeloos is. Zoek vrouw in zelfde situatie of alleenstaande zodat we elkaar tederheid kunnen geven zonder vulgaire toestanden. Goed gesprek en zachtheid. Ik ben zeer verzorgd en slank graag dame in de buurt van Beringen om omstreek van een 10 tal km groetjes  
Bilal 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk vrouw gezocht voor nu of deze ochtend aub..
Deze singel man 30jaar alleen wonend zoekt leuk vrouw voor de normale seks date met alles graag doe ik jouw lekker klaarstomen en jij mij. Ik weeg 68kg en meet 1.79m. Besneden zuider penis. Ik hou van leuk gesprek of zelfs niet leuk spontaan seks is altijd goed drankje samen lekker sterk mag zeker. Welke vrouw singel of gebonden wilt nog langskomen ? Of kan morgen vroeger langskomen ? Mij ontvangen mag ook, Gebonden vrouw met toestemming van man of vriend. Welke vrouw komt af zuiders turks Arabische of zwarte vrouw mag ook alle vrouwen de seks is uniek. Welke vrouw kan echt lul gebruiken ?  

Leuk vrouw gezocht voor nu of deze ochtend aub..
22 dagen
Johan 66 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Rijpere dame met seksuele nood
Dag lieve dames (60+). Ik ben Johan, een beleefde, lieve, single man van 66j. Ik ben 1m80, gn bbs, volledig glad lichaam en 15/5 in mijn slipje. Heb je om welke reden dan ook (gewicht, uiterlijk, eenzaamheid) nood aan affectie of seksualiteit dan kan ik je misschien helpen. Ik vind het namelijk aangenaam om je te geven wat je verlangt. Van een goed gesprek, een beetje affectie tot ... Mocht je je aangesproken voelen contacteer me dan gerust en misschien kan ik wel iets voor je betekenen. Gn fin bed. Alvast een lieve knuffel. Johan  
23 dagen
Lukas 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezelschap gezocht in Nieuwpoort
58 jarige man. Jong voorkomen. Attent. Verblijft van 9 tot en met 16 juni in Nieuwpoort. Zoek leuke en lieve vrouw om me wat gezelschap te houden. Terrasje, etentje, gesprek, shoppen. Verder zien we wel. Enig niveau vereist.  
23 dagen
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Dame...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Summerday 50 jaar Limburg - Maastricht
See you soon...
Ey... Eindelijk zonniger weer dus tijd om daar maar eens van te genieten en over te gaan tot een beetje fun en actie. Maar samen is dan wel leuker. Ook lentekriebels, dan is het wellicht een optie om af te spreken. Ik ben een ongebonden man van 50 jaar, atletisch gebouwd, 1,74m bij 69kg. Ik ben in voor een wijntje en gesprek op niveau tot een uitdagende en spannende date. Doe zelf ook vooraleen leuk of spannend voorstel. Ik zoek een vlotte meid tot +/- 45 jaar met enig niveau, spontaan, verzogd en beetje gemiddeld/atletisch figuur. Reactie graag met foto en wat info. See you soon.. als je durft te reageren natuurlijk :)~  

See you soon...
24 dagen
Philippe 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets nieuws
Kort over mij, ben 32, 1m90, knap, sportief, hoger opgeleid en vlotte babbel. Op zoek naar een nieuwe ervaring! Vind het leuk om nieuwe dingen/mensen te ontdekken. Wie doet een leuk voorstel? Vrouw of koppel? Een spannend gesprek of wat meer? Jonger of ouder? Met respect en enig niveau sta ik voor veel open!:) Hygiëne en discretie zijn vanzelfsprekend. Hopelijk tot snel! Mss vanavond nog? ;)  
24 dagen
JongeGast 33 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Verkoop jij mij een pand
Een fantasie waar ik al heel lang over nadenk is de volgende. Ik ben geïnteresseerd in een pand en kom op een plaatsbezoek. Er volgt een aangenaam gesprek die evolueert naar een hete neukbeurt. Ik ben dus op zoek naar een vrouw die ofwel haar eigen pand verkoopt ofwel makelaar is en gemakkelijk toegang heeft tot panden. En dit natuurlijk ziet zitten. Ik ben 31, ben sportief gebouwd, goed tot stevig voorzien, uithouding en discreet. Vind je dit ook een geil scenario? Reageer met wat informatie over jezelf, foto en bewijs dat pand te koop (of te huur) staat.  
  1   2   3   4   5   6   7