Zoeken naar man al

Uw zoekactie voor man al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fre 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bubbels en plezier
Ik ben een jonge man van 36. Zaterdag 29/06 ga ik nog eens bij mijn broer housesitten. Ga dan ook van mijn tijd alleen gebruik maken en zalig in de jacuzzi kruipen met een glaasje bubbels erbij. Is er een leuke vrouw voor wie ik een extra glaasje klaarzet? Met of zonder badpak ;). Klik boven alles. Groeten, Fre  
Discrete man 53 jaar Limburg - HASSELT
Toffe dame of meisje gezocht
Wie doet het ? Zoek een leuke dame of meisje die het wel ziet zitten om samen een paar dagen naar zee te gaan Ik betaal alles in een luxe hotel en verder alle normale kosten ... We kunnen zeker eerst elkaar een keertje ontmoeten en ik denk dat we twee dagen gaan overnachten Liefst reageren met een leuke duidelijke foto (moet niet naakt) Verder kunnen we dingen zoals de juiste datum nog afspreken en ook jou voorwaarden zou ik graag op voorhand kennen Zelf ben ik een verzorgde man midden 50 die enkel de normale dingen in bed wil en zeker geen extreme dingen Wil je 3 dagen een prinses zijn ? Groetjes Liefst Limburg ,Vl. Brabant (Oosten) of de Kempen  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjobs/100 eur
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u,op een afgelegen plaatsje in de natuur of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  

Handjobs/100 eur
Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Trio/cucold
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
speelvogel 63 jaar Antwerpen - Brecht
in de natuur
ik ben eerlijke man van 62 jaar uit de noorderkempen en wil is door een jonge meid ge pijpt worden in de natuur of auto.zijn er stundentjes.meisjes die rijpe man wilen pijpen knape oudere vrouwen mogen ook reageren  
Koppel50 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen Donderdag 10h te Gent centrum/condoomloos volspuiten in kutje.
Koppel 50jaar, zoekt mannen die de vrouw condoomloos wilen komen neuken en volspuiten de ene na de andere (totaal 5 mannen), in haar kaal kutje terwijl de man toekijkt. Enkel voor nu donderdag om 10h éénmalig te beleven wegens fantasie. Graag soavrije mannen van hun woord. Voor niks gaat de zon op. Mail voor verdere info. (PS: vrouwtje is extra geil voor morgen en wil veel zaad in haar kutje!) Waar zijn die lekkere geile mannen?  
Gespierde m 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Is meid of dame dat hier wat durft???
Hallo hier nog echt meid of dame te vinden??? Gespierde man is aan werken in tuin vandaag & morgen. Zoek meid of dame dat langs komt. En mij is wil goed aftrekken & pijpen. Ik strelen of vinger je enkel. Niet meer of niet minder. Kan je vandaag of morgen voor 14u,graag seintje. Laat weten wie je bent & vergoeding die zou wensen hiervoor. Tot straks in zonnetje xx  
Dimitry 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Fijne start voor jonge dame
Welke jonge dame wenst de vakantie fijn in te zetten? Ik ben een fantasierijke man die graag een dame uit de kleren zie gaan, mag meermaals zijn. Dit in een bepaald scenario, thema,…. Seks komt dus niet op de eerste plaats! Ik ben rustig, lief, stel je graag op je gemak, niks moet alles mag. Ideaal voor dames die weinig ervaring hebben of verlegen zijn, die net starten,…allemaal welkom! Is mijn bedoeling om samen een aangename tijd te beleven. Zo wie zo langere date, kunnen we wat babbelen, geen tijdsdruk, even zalig weg van de drukke wereld rondom ons. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Doe een voorstel van wat je wenst te doen (sta voor veel open) graag met een korte beschrijving of een foto van jezelf (ik ben discreet en handel er naar) hoeveel je wenst voor onze afspraak en Wanneer je mogelijkheden zijn. Zo houden we het mail verkeer beperkt en concreet. Ik kijk uit naar je mailtje.  
Koppel50 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke man komt donderdag mijn vrouwtje volspuiten zonder condoom voor mijn ogen?
Koppel 50jaar, zoekt een man die de vrouw condoomloos wil komen neuken en volspuiten in haar kaal kutje terwijl de man toekijkt. Enkel voor nu donderdag voor 13h éénmalig te beleven wegens fantasie. Graag een soavrije man van zijn woord. Voor niks gaat de zon op. Mail voor verdere info.  
J.P. 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Genieten in respect zonder risico en zonder zaad
Jullie zijn een stel waarvan de man zoals ikzelf gesteriliseerd is en jullie wensen paydate in trio of man leent de vrouw uit.zoek een langdurige vriendschap. Of jij bent de vrouw met een onvruchtbare partner en kijkt uit naar wat spanning, aandacht en een leuk centje voor jezelf aldan niet met medeweten partner. Ik slanke hetero man biedt hygiene, discretie, vraag geen extremen, wel fantasie en fun en uiteraard fijne vergoeding. Regelmatige korte dates Puur genot voor dame die van meer weet te genieten dan alleen maar diepe stootkracht,maar ook de tederheid van orale verwennerij hoog op haar verlanglijstje heeft. Flexibel vrij zijn en of mobiel zijn pluspunt. Wil jij ook heerlijk genieten met deze fijne speelmaat, overtuig mij dan met meer dan paar woorden. Grts J.P.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10