Zoeken naar jullie koppel

Uw zoekactie voor jullie koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
BDSM koppel 64 jaar Limburg - Lanaken
BDSM koppel zoekt koppel voor vriendschap, spel en seks
Hallo, wij zijn een redelijk slank BDSM koppel van beiden 65 jaar, gericht op dominantie, opdrachtjes en multi orgasmes van de dame, dus niet zo zeer op pijntoestanden etc. Man is de DOM en vrouw de sub. Wij staan tevens open voor kinky spelletjes en bare pr. Reacties van koppels uit de niet te verre omgeving, al dan niet met dezelfde interesses, alsmede ook van cuckold stellen zien we graag tegemoet. Reageren met stats en een herkenbaar fotootje van de dame alleen of jullie samen. Wij sturen zeker foto terug.  
10 dagen
Biboy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Voor vanavond en dit weekend
Hallo, Ik ben uitzonderlijk alleen dit weekend, vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag, en kan ontvangen te Evergem. Dit mag een m-v of koppel zijn of allebei Wie heeft zin in een geile date ? Ik ben 59-1m72-75k- licht chubby-goed voorzien 18-19/5- getrimd-hyg-weinig behaard-discreet-geen fake en voor veel in. Mijn voorkeur gaat uit naar een Top, maar is geen must. Ik ben bottom. Voor de rest kan er veel mits overleg. Bondage-soft SM-lingerie-rollenspel- trio kan ook of gewoon geile sex enz. Leeftijd niet belangrijk. Wie heeft zin in een geile date ? Heb je zelf wensen of fantasie, uiteraard welkom. Meerdere kan ook. Wel graag hygiene en discretie. Dat krijg je van mij ook. Parkeren kan discreet  
failip 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
dominant mail contact gezocht
Mijn naam is Failip. Ben onderdanige man van 57 en zou graag in contact willen komen met dominante man, vrouw of koppel met interesse in elkaar openhartige mails mee uit te wisselen.. Uiterlijk en leeftijd van geen belang... Strengheid en taboeloos daarentegen wel. Hopend op een snelle positieve respons zodat wensen, dromen en ervaringen besproken kunnen worden... Interesse? Aarzel niet en laat iets weten aub. Onderdanige groet  

dominant mail contact gezocht
11 dagen
Robin 44 jaar Antwerpen - Herenthout
Geile vrouw of koppel met geil vrouwtje gezocht
Ben een mooie verzorgde man van 43 woonachtig te Herenthout 1m74 80kg en goed geschapen. Ik ben op zoek naar een geil vrouwtje dat geniet van non vanille sex. Ik zie mezelf niet echt als een echte dom/meester, maar meer als een begeleider in jou ontwikkeling en zoektocht als sletje. Bij voorkeur ben je een 3 holes open vrouwtje. Ik beschik over de nodige middelen en ervaring als begeleider. Wens je hierover meer info te verkrijgen, hoor ik dit graag, en bespreken we wat jij wil, en wat ik jou kan aanbieden. En misschien hebben we binnenkort heerlijke momenten samen. Geile groeten, Robin  
11 dagen
Bel&bo 34 jaar Antwerpen - Lier
Initiatie bdsm
Wij zijn fuckbuddy's met elk ons leven maar die bij elkaar die extra spice vinden..., Hij: 41 slank, goed opgeleid, hetero en een echte verwenner. Zij 32 Bbw en heel ruimdenkend We genieten enorm van seks samen en hebben veel spannende fantasieën, 1 daarvan is een koppel te leren kennen met bdsm ervaring om onze momentjes naar een nieuw level te stuwen. kunnen verplaatsen tijdens de daguren in de week.  
11 dagen
D/S FFM 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
D/s koppel zoekt vrouwelijke uitbreiding
D/s koppel zoekt een ruimdenkende dame met onderdanige gevoelens. Hij (47) is groot, sterk, Dominant en doortastend met jaren ervaring. Zij (38) is normale lengte, rond van vormen, nieuwsgierig en ontdekkend, onderdanig aan hem. Beiden hoogopgeleide, hardwerkende levensgenieters, zoekend naar een intrigerende en speelse speelpartner (v). Wil je je uitleven in een opbouwende, duurzame verhouding, laat dan van je horen!  
11 dagen
roman slave 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Grote Keltische barbaar als jullie slaaf
Misschien een wat aparte fantasie :) Zijn jullie (koppel) mijn Romeinse heersers die van deze slaaf gebruik maken voor hun eigen plezier? Geen SM/pijn/... maar dienen en lust.  
12 dagen
Diener 56 jaar Antwerpen - Merksplas
Opleiding en spel
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. Ik zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Mag Koppel, Strenge Dame, Mr, Trav, CD of lingeriedrager zijn. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kunt ontvangen of locatie kent. Ben 58, 175,78, 16x4. Ik kijk uit naar een leuke reactie. Groetjes  
Enjoy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Neukmachine.......
Een koppel waarvan de dame,of de heer wie weet, wil gebruik maken van deze machine? Verschillende standjes en dildo's mogelijk, snelheid van penetreren zelf te regelen, unieke ervaring. Afhankelijk van wie de machine gebruikt kijk ik vanop een afstand toe, eventueel met mezelf spelend of het vrouwtje? Enfin we zien wel op het moment hoe het loopt, jullie bepalen wel rekeninghoudend met het nodige wederzijdse respect. Ben een slanke begin zestiger, normaal geschapen, intiem geschoren. Kan ontvangen eventueel verplaatsen(max 20km), definitieve afspraak via sms of Whatsapp, zoek echte durvers en doeners geen fakers of andere fantasten, fotootje is altijd graag meegenomen alsook jullie stats in jullie reactie. Wie o wie wil het eens ervaren......Mvg.  

Neukmachine.......
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sounding
Ik zoek een M, Mrs, D/s koppel die kennis heeft van sounding mag ook in combinatie met electro zijn. Zelf vind ik het zeer geil om mezelf te sounden, maar nu wil ik graag mijn dick aanbieden aan iemand met kennis van zaken. Het is de bedoeling dat de sondering tot in de blaas kan gaan en dat mijn pisgaatje gerokken kan worden. Zelf ben ik vlotte bi man, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, slank, discreet en hygiënisch. Ik kan enkel verplaatsen, iemand met een onderzoekstafel/stoel heeft streepje voor. Ook andere voorstellen welkom zoals anaal rekken/fisten.  

Sounding
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10