Zoeken naar trio extra

Uw zoekactie voor trio extra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jongegast 25 jaar Antwerpen - Brecht
Trio
ik ben een 25j student uit brecht, ik zoek een leuk koppel om mee af te spreken voor een lekker trio. Ik sta voor veel open en heb ook al ervaring. Ik kan verplaatsen en ontvangen, leeftijd maakt niet zoveel uit. Laat bij intresse zeker iets weten ;)  

Trio
Bart 43 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slanke body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  
Geknipteman 50 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Vrouw bare verwennen en zaadloos genot + veel meer...
Is dit wat jullie zoeken evenals hygiene, discretie, Soa vrij, hetero, gesteriliseerde man, vriendschap,tedere vrouwvriendelijke aanpak, samen puur genieten zonder taboes, maar met respect. Ik ben een joviale man met niveau, slank,discreet die graag het vrouwtje verwent in trio of 121. Koppel waarvan man eveneens onvruchtbaar is zou de fantasie vollediger maken.  
Jongegast 25 jaar Antwerpen - Brecht
Trio
ik ben een 25j student uit brecht, ik zoek een leuk koppel om mee af te spreken voor een lekker trio. Ik sta voor veel open en heb ook al ervaring. Ik kan verplaatsen en ontvangen, leeftijd maakt niet zoveel uit. Laat bij intresse zeker iets weten ;)  

Trio
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio? Cuckold? Sauna/massage, Ik kan ontvangen , ook overdag.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Gehuwde man (57, 1,74 m,89 kg) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel reageren met telefoon nr.  
Kris 50 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Sexdate
Jong koppel gezocht voor trio Ik zoek een ruimdenkend koppel (tussen 20-60 jaar) om samen een trio te beleven (reeds ervaring). Om de vrouw eens goed te verwennen. Ik ben wel hetero ingesteld. Ik sta ook wel open om een vaste huisvriend te worden  
Eros 39 jaar Antwerpen - Kontich
Waar is dat leuke koppel?
Hallo, ik geloof dat er ergens een real koppel rondloopt waar ik een klik mee kan hebben en spannende trio avonturen mee kan beleven. Ik ben 42, 1m82 groot, sportief gebouwd / slank (76kg), verzorgd, lichtbruin haar en blauwe ogen. Intiem geschoren. Ik draag discretie hoog in het vaandel. Ik heb stijl en een opleiding genoten. Ik kan over meer praten dan seks. Ik ben op zoek naar een koppel met een dirty mind. Ik hoop bij klik om huisvriend te kunnen worden.. Ik zoek geil met stijl. Als het klikt kan er heel veel. In trio verband kunnen er ook wel biseksuele handelingen tussen de mannen gebeuren, is geen must, maar is ook niets mis mee. Foto bij reactie is altijd meerwaarde..., ik heb Kik en whatsapp voor makkelijker contact. Ik hoop dat jullie bestaan, jullie zullen geen spijt krijgen van hierop te reageren. Hopelijk tot snel, fakers go away. X  

Waar is dat leuke koppel?
Luc 48 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Vrouwgericht Trio
Ik ben een single man van 48 en op zoek naar een koppel om samen het vrouwtje te verwennen. Ik hou van kussen knuffelen likken massage laat, alles om haar te verwennen Bij jullie op een discrete manier zonder verplichtingen, single vrouw en vrouw waarvan man geen xin meer heeft is ook welkom, Alles vooraf bespreekbaar.  
M&S 44 jaar Antwerpen - Retie
Mijn vriendin haar fantasie waarmaken
Wij zijn al jaren een gelegenheid koppel. Maar mijn vriendin heeft een fantasie. Welke vrouw wilt dit waarmaken. Ze wilt haar haar eerste bi ervaring beleven volgens dit scenario. Ze ligt vast gebonden en geblinddoekt op bed. Ik streel haar. Ik laat jou stiekem de kamer in en dan voelt ze vier handen op haar. Ik ga in de stoel zitten en jij zegt dan je fantasie word werkelijkheid. Dan hoort ze je stem en weet ze je een vrouw bent. Nadat ze is klaar gekomen zijn er twee optie. Of je maakt haar los en jullie vrije. Verder. Of we doen een geile trio. Of je gaat weg. Maar net wat je zelf wilt. We zoeken een sexy verzorgde vrouw tussen 20 en 35 j. Zonder foto geen reactie vanwege teveel fake  
Jan 47 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse 0473830100
Ouder koppel voor trio,cuckold of de X vriend
Hoi,ik ben op zoek naar een 55+ koppel die er graag een vaste x partner bij heeft. Gewone mensen net zoals ik 1m80 83kg en een leuke x drive. Uit de regio vlaamse ardennen. veel kan niks moet. Plezier met 3 of 4.... .  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10