Zoeken naar zonder condoom

Uw zoekactie voor zonder condoom leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Joeri 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bottom zoekt masseur
Goede middag, Een fa tantasie van mij is door een man lekkere rugmassage te krijgen. Waarbij ik naakt ben jij eventueel ook. En dat je steeds vanaf men rug lage en lager masseerd tot je men kontje berijkt. En dat je dan zoveel zin krijgt om je lul er in te duwen dat je zelf hard word en stiekem je eikel tegen mijn sterretje begint te wrijven. Uiteindelijk voel ik je plots in mij geleiden en je begint me zachtjes te neuken. Mag met of zonder condoom als je safe bent.  
12 dagen
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Moeilijk...
Blijkbaar toch best moeilijk te vinden, dus bij deze nog een poging. Ik zoek iemand die me over de middag ontvangt. Deze middag, later deze week of volgende week. Ik kom naar je toe en geef je een super pijpbeurt met(!) condoom tot je spuit. Daarna ben ik weer weg. Geen andere handelingen, en u doet niks bij mij maar geniet gewoon van mijn skills. Niemand interesse?  
Kris 35 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Geile date gezocht. Ook 65+ en koppel m/v mag
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. En die em stijf krijgt met condoom Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord. Ook trio met m56 kan  

Geile date gezocht. Ook 65+ en koppel m/v mag
12 dagen
Danny 54 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
Bi cumdump ontvangt in Brussel
Oudere maar ervaren en gewillige sperma dumpplek ontvangt regelmatig, week en weekend. Mijn mond neuken alsof het een kut is of lekker gepijpt worden. Rukken en op mijn gezicht klaarkomen of gebruikt condoom legen in mijn mond kan ook. Ik zoek voor later deze week maar ben veel beschikbaar. In principe elke dag al vanaf 6h30  
12 dagen
Analie 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een kleingeschapen seniortop
Een tijdje geleden ben ik door een kleingeschapen senior gerimd en geneukt en heb enorm genoten. Daarom zoek ik een kleingeschapen seniortop die mij overdag kan ontvangen om mij te rimmen en om zich suf te neuken in mijn kont,ik pijp en rim je ook. Eerste keer met condoom later kan het zonder,ja ik zoek een vaste seniortop sexvriend die graag rimt en kontneukt. Reageer met meer dan een woordje uitleg.  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Mooi je Lul in aanbiending
500% bi top slank blond 50j 1m60 pik 16.5 zeer proper ik man voor sex Rukken pijpen ballen zuigen neuk ook met condoom  

                   Mooi je Lul  in aanbiending
12 dagen
Kris 29 jaar Limburg - Peer
Man 29 zoekt man met gloryhole/blinddoek die ik mag verwennen/mij wil neuken
M van 29, mager, 1m75. gemiddeld geschapen. Ik zoek iemand die anoniem kan ontvangen, bv jij die klaarligt op bed met blinddoek of in (bijna) donkere kamer, of gloryhole. Vandaag rond 17u, donderdag rond 17u, vrijdag om 13u regio hasselt tot noord limburg. Zou graag jou willen aftrekken en pijpen. indien jij niet te groot geschapen bent wil ik ook graag proberen op je lul te zitten(met condoom) om mij rustig te nemen.jij kan dus ontvangen zoals beschreven, regio noord limburg tot hasselt. Enkel jou rukken/pijpen kan ook. indien gewenst kan je mij ook rukken/pijpen.graag meer dan 1 of 2 zinnen antwoord en met foto is antwoord terug  
13 dagen
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
FWB top gezocht
Ik ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing, wel fijn baardje, hoger opgeleid, respect en hygiene staat hoog in het vaandel. Zoek een verzorgde top voor vast contact, leeftijd van 35 tot 55j, slank tot gespierd, beetje volslank met ervaring, dus geen bi-schierige mannen aub, intiem volledig glad. (tong)kussen of soft gedoe ben ik niet voor te vinden, overig wel zeer openminded en kan er veel en beetje kinky. Ben licht onderdanig voor meer dominante types, maar met alle respect! Voor de liefhebbers kan ook gekleed in lingerie maar is geen must. Intiem steeds met condoom. Je kan thuis ontvangen of hotel. Ik verplaats in de week (maandag tem vrijdag) voor het werk dagelijks overdag in Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant dus kan makkelijk afspreken. Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  
13 dagen
Pijper 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek mannen tussen 25 en 35 jaar die ik mag pijpen.
Ben je tussen 25 en 35 jaar dan wil ik je graag aftrekken en of pijpen, alles volgens jouw wensen, met of zonder condoom. Jij mag passief blijven, maar indien je actief wilt meespelen,geen probleem,sta voor veel open.  
14 dagen
jongsucks 18 jaar Vlaams-Brabant - Sint-Genesius-Rode
jonge gast wil deze avond nog een lul zuigen.
Hey jonge gast wil nog een lul zuigen. Outdoor of cardate aan de Lidl van Sint-Genesius-Rode. Jij goed geschapen en open. bij klik is neuken met condoom ook mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9