Zoeken naar reactie

Uw zoekactie voor reactie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil voor anaal 29 jaar Antwerpen - Bonheiden
Neuk me
Ik ben geil en zoek een man die me nu wilt komen neuken. Ik ben 29j bi bottom. Ik hou er van op je geile sletje te spelen. Ik hou van pijpen want het maakt mij heel opgewonden. Daarna bied ik gewillig men kontje aan je. Jij haalt de buttplug er uit en duwt hem er voorzichtig in, je geeft me even om te wennen en daarna begin je me rustig maar steeds sneller te neuken. Ik wil dat je men gaatje lekker open neukt. Ik wil Je in me voelen spuiten. Kom je vlag in me planten. Enkel vannacht. Str reactie met foto en vwaar je bent (dat ik ongeveer weet hoe lang ik op je moet wachten) leeftijd onbelangrijk  

Neuk me
Giel 28 jaar Antwerpen - Geel
Onderdanige chubby zoekt leermeester
Deze onderdanige chubby is op zoek naar een oudere man (daddy) die samen het genot willen opzoeken. Ik hou van pijpen, gerimd worden en sta open om anaal te experimenteren. Ik kan zelf niet ontvangen. Laat me weten hoe je onze eerste date ziet en wat je er van verwacht! Foto's krijgen voorrang! (anders geen reactie)  

Onderdanige chubby zoekt leermeester
gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
pijpdate
Welke oudere man mag ik pijpen, ben zelf 57j 170 85 12 dus 60+ graag, niet te groot geschapen en intiem behaard is +++ graag uw stats en naaktfoto bij uw reactie, anders sowieso geen antwoord terug, ik kan spijtig genoeg niet ontvangen, ook met meerdere is leuk  

pijpdate
Sucker 30 jaar Antwerpen - Kapellen
Zuigen
Welke zweetlul mag ik zuigen ? Ontvangen en verplaatsen. Piss kan/ mag ook. Reactie met stats en liefst met foto, voor vandaag nog. Zelf ben ik slank, getrimd, sportief. :)  
spermaslet 50 jaar Antwerpen - Kapellen
B1 sexcinema
Ik bied mijn slet aan voor een blowbang in sexcine b1 putte op vrijdag 28/06. Slet zal naakt zijn en voor je knielen. Klaarkomen over gezicht en in mond. Slet moet slikken en leren gaggen. Kik is PDBslet. Bij voldoende reactie zal hij op regelmatige basis aangeboden worden.  
binieuwsgierige 49 jaar Limburg - Hechtel
wie pijpdatezin soft
binieuwsgierige man zoeks softsex en laat zich graag verwennen. Ook zou eens eens 18+ twink willen verwennen. niks extreems, graag reactie met stats ? voorkeur ook pik ? bodyfoto ? andere soft voorstellen ook welkom.  

wie pijpdatezin soft
Hetero boy ;) 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Softdate
Hi, ik ben een hetero jongen van 24. Ik ben altijd al nieuwsgierig geweest om samen met een jongen iets te doen. Een softdate lijkt me dus ideaal om te ontdekken, samen (erlkaar) rukken, porno kijken, eventueel pijpen, doe maar een voorstel :) Ik kan niet ontvangen wel verplaatsen, eerst online is mogelijk, anoniem is mogelijk. Liefst rond mijn leeftijd (niet ouder dan 30), reactie met foto is een grote plus!  
Marc 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Allochtone oudere gezocht of opa
Ik zoek al geruimebtijd naar een vast sex maatje. Ik zoek een allochtone oudere man of een blanke opa die makkelijk in de week kan ontvangen. Als u niet kunt ontvangen dan niet reageren aub. Ik zoek iemand die bottom is. Die tijd maakt voor elkaar. Als u intresse heeft graag een eerlijke reactie met foto. Ik zoek iemand max 20 km van gent. Hopelijk vind ik eindelijk eens iemand. Want tis zo moeilijk iemand te vinden.  
Joren 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Pijpdate
zoek een 55+ man die ik nu kan klaarpijpen en ontvang nu reactie met foto  
kris 56 jaar Limburg - HASSELT
BABYGLAD BOTTOMKONTJE ook voor trio en meer
steeds intiem volledig babyglad en clean, prep, ontvang alle lekkers in mond keel en kutje, graag pikken boven de 17cm, kan ook geblinddoekt en in doggy met kutje omhoog, hou ook van FF, assplay en dubbele penetraties. Ik antwoord als je een pikfoto toont bij je reactie  

BABYGLAD BOTTOMKONTJE ook voor trio en meer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10