Zoeken naar leuk je

Uw zoekactie voor leuk je leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

10 dagen
Chubby hunter 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek naar een DIKKE man
Ik ben opzoek naar die dikke bottom. Hoe dikker hoe beter. Ik ben 30/177/82 van Antwerpen. Kan mij flexibel verplaatsen. Belangrijk voor mij is discretie hygiëne en intiem geschoren. Onherkenbaar is voor mij ook geen probleem Dus als je dik bent en kan ontvangen of outdoor. Dan kunnen we het leuk hebben.  
11 dagen
Joe 46 jaar Antwerpen - Boechout
Leuke foto's/ filmpjes delen?
Hoi, wie vindt het leuk om foto's/ filmpjes van je vrouw of jullie beide te laten zien? Geile groetjes ( ik bezorg graag geile foto's van mijn lekkere lul)  
11 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Wie zin
Afspreken we zien wel als klikt iets drinken jointje opt gemak lekker geil komen khaal em uit u broek mekaar lekker zuigen ballen likken rukken tepels spelen wel buitendat ergens in een bos wil ng eens een man neuken wel safe zelf ng nooit geneukt geweest maar vin et wel leuk en geil als er iemand eraan komt hehe liefst nie te oud of als je ng lekker bent en groote hebt is voor vanamiddag liefst nie te ver want ik verplaats me mee de fiets we zien wel tot pijps  
11 dagen
Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik zoek een vast discreet contact met iemand die zeker geen veeldater is, mag zeker een verlegen type zijn of iemand die moeilijk aan een date geraakt door handicap of eender wat. Liefst van al iemand die het leuk vindt als hij ruikt vanonder, door zich even niet te wassen, of door in zijn slipjes of luier te plassen, en die wil dat ik er aan ruik of lik, en hem bevredig wanneer hij het eens nodig heeft. Liefst wat in donker, want ik ben dat zelf niet gewend, en zelf eerder verlegen  
Rebo 37 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikke CD zoekt
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikke CD zoekt
gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
pijpdate
Welke oudere man mag ik pijpen en op mij laten spuiten, ben zelf 57j 170 85 12 dus 60+ graag, niet te groot geschapen en intiem behaard is +++ graag uw stats en naaktfoto bij uw reactie, anders sowieso geen antwoord terug, ik kan spijtig genoeg niet ontvangen, ook met meerdere is leuk  

pijpdate
12 dagen
Geert 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Fundate
Hier nog is een poging wagen, ik ben bi in relatie, ervaren versabottom. Ben op zoek naar een leuk contact om bij klik op regelmatige basis dates te hebben. Ik ben eerder bottom ingesteld en heb een zwak voor oudere heren, maar geen must. Veel bespreekbaar en kinky mag, maar moet ook niet. Een goed contact en stomende date waren beide partijen zich goedvoelen is het belangrijkste. Hygenië en discretie is wel gevraagd als ook geboden.  
Bottomslet 46 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wie heeft een leuk scenario om samen te doen
Is hier iemand die wel een leuk scenario in gedachten heeft om samen te doen? Ik man van 47 180 94 en intiem netjes glad ...  

Wie heeft een leuk scenario om samen te doen
Random 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Jou lekker pijpen.
Hey, ben man van 29j, normale lichaamsbouw. Heb nog weinig ervaring maar vind het leuk om lekker te pijpen. Ben dus op zoek naar een man of een koppel (meerdere mannen, vrienden kan natuurlijk ook!) die willen gepijpt worden. Niet teveel gedoe, je ontvangt me met enkel je onderbroek of losse trainingsbroek aan. Ik kom binnen en kleed mezelf direct volledig uit. Ik zet me neer voor je en begin je direct te pijpen tot je lekker hard bent. Eens je hard bent mag je mijn mond gebruiken hoe je wil. Kiezen welk standje, hoe diep, hoe snel etc. Doe maar wat je wil zolang je lul en ballen in mijn mond zitten. Je mag komen over mijn gezicht, gewoon in mijn mond, diep in mijn keel. Mag je ook volledig kiezen. Nadat je je zaad spuit vertrek ik ook terug. Als we het beiden leuk vinden kunnen we ook vaker afspreken. Waar mag ik eens langskomen?  

Jou lekker pijpen.
13 dagen
funboy 28 jaar Limburg - HASSELT
Wil het graag nog eens proberen
Heb al vaker afgesproken omdat ik het heel leuk vind om naakt te zijn en te pijpen, maar heb vaak ook de gedachten om anaal genomen te worden. Heb dit al eens geprobeerd maar vond dat ze altijd te groot waren voor mij en het deed meer pijn dan plezier. Echter aangezien ik er vaker aan denk wil ik dit nog eens proberen. Ik kijk uit naar de reacties en het is deze keer een pluspunt als die niet te groot is ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10