Zoeken naar voor dame

Uw zoekactie voor voor dame leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr L 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame heeft zin in een ondeugende/kinky verwenning op hotel?
hallo, Ben een verzorgde en discrete zelfstandige van 1m92, blauwe ogen en kort donker haar. ik wat vrije tijd die ik graag zou verdrijven met een toffe dame die ook houd van een ondeugende en/of kinky date. Natuurlijk ben ik respectvol naar en voor je wensen en is het te bedoeling je te laten sidderen van plezier, geniet daar zelf ook van. Ben zelf uit het Gentse maar kan me gerust ook verplaatsen. Zou jij zin hebben om eens onder handen genomen te worden in een leuk hotel? laat me dan zeker iets weten. Mvg L  
tom 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Weekendje weg
Hallo ik zoek een leuke dame die graag eens een weekendje weg wil tegen een leuke vergoeding. Ik heb ook een fntasietje om eens anale seks te doen als je hier voor open staat. Leeftijd maakt niet ui zolang we maar een leuke tijd hebben.  
Michael 54 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Dominante zakenman zkt klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf
Ik ben op zoek naar een klasse volle onderdanige lust-slet/slavin/hoer/cougar/milf/...die mij op regelmatige basis moet vergezellen naar clubs, gangbangs, exclusieve feesten, buitenlandse trips,...waar ik haar ook als lust-object zal aanbieden aan anderen. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Graag geil met stijl. Leeftijd en ervaring niet belangrijk. Ideaal voor een studente. Indien geen ervaring geen probleem. Ik zal je dan opleiden tot een volwaardige luxe lust-slet. Indien je over de nodige looks en brains beschikt is dit uiteraard een pluspunt. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Diverse mogelijkheden. Hou je van seks en luxe dan moet je zeker reageren. Er zal een totaal nieuwe wereld voor je open gaan. Ik kick enorm op high heels en nylons (stay-ups, jarretels),..Graag duidelijke reacties en fakers gelieve zich te onthouden. Wie zal mijn persoonlijke luxe lust-slet worden ?  
Pieter 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke open minded dame kan vandaag op hotel afspreken?
Hallo daar. Ik ben op zoek naar een leuke dame die vandaag zin heeft om in de (voor)avond 1 uurtje af te spreken in een rendez-vous hotel nabij station Gent-Sint-Pieters. De bedoeling is om een normale vrijpartij te beleven (mét condoom). Niets meer, niets minder. Je krijgt uiteraard een mooie vergoeding voor jouw beschikbaarheid. Ik ben een hoogopgeleide, sportieve-niet roker met een verzorgd voorkomen. Tot straks?  
Mathias 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gemakkelijk geld verdienen: GEEN SEX!
Slanke klassevolle veertiger is langs deze weg op zoek naar een slanke jongedame die graag met een mooie mannenkont speelt. Ikzelf zorg voor de nodige speeltjes, handschoenen,... Je hoeft hiervoor zelf niet uit de kleren te gaan en ik verwacht geen sex van u. Indien interesse, mail dan gauw met een fotootje (mag onherkenbaar) en een korte beschrijving van uzelf. Ik zoek iemand voor regelmatige afspraken: minimum 2x per maand  
Lloyd 37 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Dame voor trio gezocht
Dame gezocht voor trio. Welke dame kan langskomen voor een verrassingstrio voor verjaardag. Wij niet onknap koppel en spontaan uiterlijk.  
Spontaan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag (29/05): (ont)spannende date met spontane klassedame
Hoi daar. Ik stel mezelf kort even voor. Ik ben een sportieve hoogopgeleide en goodlooking jonge papa van 1m81, 65kg, met bruin haar en groenbruine ogen. Ik kleed me graag goed, sta op uiterste hygiëne en ben intiem (helemaal) glad geschoren. Ik zoek een jeugdige dame (-30) die vandaag tussen 9 en 5 wil langskomen om een leuke erotische date te beleven. In ruil krijg je een flinke cent. Uiteraard valt er te bespreken hoe ver we gaan en voor welke prijs (zonder oeverloos gemail). Kernwoorden: vrouwvriendelijkheid, wederzijds respect en safe seks. Ik ontvang jou in een verzorgd kader (geen huisdieren, geen aftandse woning) in een residentiële buurt vlakbij centrum Gent. Tot straks?  
Domi 46 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Behaard poesje gezocht
Ik ben op zoek naar een leuke dame die me kan verrassen met een behaard poesje of tenminste niet volledig kaal. Het liefst dus wel lekker in een winterjasje! Gewoon gebouwd of slank geniet mijn voorkeur, girl next door type. Ikzelf ben een verzorgde man van 45, normaal gebouwd met goed voorkomen. afstand speelt geen grote rol. Stuur me een bericht met je leeftijd, woonplaats en foto (discretie verzekerd). Mag onherkenbaar zijn. Ik hou van verleiding, teasen, strelen, gezellig genieten, geen extreme toestanden.  

Behaard poesje gezocht
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Pijpdate (150€)
Hoi, de titel zegt het al. Welke open minded dame wil vandaag graag een centje bij verdienen door mij zacht en diep te pijpen. Ik ben groot geschapen, intiem geschoren en op en top hygiënisch. Wie heeft zin?  

Pijpdate (150€)
Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Jonge dame gezocht
Bent u die avontuurlijke jongedame die graag fun beleeft en daar ook nog eens een goede cent aan verdient ? Dan moeten we eens dringend afspreken ! Ik ben een man van 40 uit Lokeren. Tot ziens !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10