Zoeken naar kris leuk

Uw zoekactie voor kris leuk leverde 58 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Bart 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke studente wil graag een extra vakantiebudget verdienen?
Niet onknappe man zoekt studente voor een leuk avontuurtje op hotel of in een wellness. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mooie vergoeding in functie van de mogelijkheden. Meerdere, vaste dates in de toekomst behoren zeker tot de mogelijkheden.  
12 dagen
Laurens 61 jaar Limburg - HASSELT
Volslanke vriendin
Hallo, ik ben een sportief gebouwde gentleman van 60+. Ik ben gehuwd, maar zoek een vaste vriendin die tegen een vaste vergoeding van minimum 1000 € per maand wekelijks een afspraak met mij wil inplannen om samen dingen te doen die we beiden leuk vinden. Mijn voorkeur gaat uit naar een alleenstaande dame (moeder) met een maatje meer en dus geen professional. Wederzijds respect en discretie is uiteraard belangrijk. Ik kan enkel overdag afspreken. Alle kosten zijn voor mij. Foto op aanvraag. Regio LIMBURG.  
12 dagen
Date 29 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Time to date
Hey hey Ik ben een singel meid die opzoek is naar een leuke knappe man liefst Max leeftijd 40. Ik ben opzoek naar iemand waar ik geregeld mee kan afspreken, en in ruil hiervoor centjes krijg. Ik ben niet opzoek naar extreme of vulgaire dingen, een vaste man waar ik opwindende momenten mee kan beleven. Ben jij deze man? Stuur me dan even een leuk berichtje met een foto van jezelf. Xx  
14 dagen
Bram 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar vrouw die haar borsten wilt tonen - 150 eur vergoeding of meer
Welke vrouw (leeftijd is onbelangrijk) wilt mij haar borsten tonen? Verder is er geen seksueel contact nodig als je dit niet wenst. Ik kan ontvangen en betaal hiervoor 150 EUR (of meer als je een leuk idee hebt?). Stuur zeker wat uitleg over jezelf mee en ook een foto, anders kan ik moeilijk kiezen. Geen fakers, geen mannen en geen koppels aub! Tot straks? ;)  
14 dagen
Sunshine 30 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Welke man wilt mij verwennen
Heey, Latina, 1,62, Bcup, volle billen. Open minded, speels en zot op spanning zoekt een leuke paydate. Wie heeft komende dagen zin en hier een mooi centje voor over. intiem is wel met condoom en ik slik niet. Voor derest veel bespreekbaar. Ik kan ontvangen, cardate en ook verplaatsten (hangt af naar waar natuurlijk). Ik ben niet vies van een voet date, betrapt worden of iemand te betrappen. doe maar een leuk voorstel met een vergoeding. Graag wat meer informatie dan 1 zinnetje, maar geen tientallen mails over en weer. Hou van praktische afspraken en vooral wederzijds fun en respect. Ik heb een vaste job dus doe dit puur voor een extra centje om mezelf leuke dingens te gunnen en voor de spanning/fun. Elke vrouw wordt natuurlijk graag verwend (zeker finaniceel), maar hier is het geven en nemen en elke cent waard. Al zeg ik het zelf haha xx hopelijk tot snel  
14 dagen
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
15 dagen
Sam 24 jaar Vlaams-Brabant - Drogenbos
Leuk feestje
Hallo Ik zoek een leuke dame die mij wilt vergezellen naar een huis feestje je krijgt een mooi bedrag. we spreken op voorhand wel eerst onder ons twee af. leeftijd niet belangrijk.  
16 dagen
Fijne date 44 jaar Antwerpen - Hulshout
Leuke en chille date
Voor vandaag zoek ik een fijne date, chill, wat praten en lachen en dan zacht verder gaan. Niets echt speciaals. Ik hou van zelf verwennen en verwend worden.... lustig en passievol. 1m79 76 kg normale bouw, geen baard snor, piercings of tattoos. Foto per mail en vergoeding voorzien. Ik zoek een prachtige dame met een wellustig lichaam, rondingen waar ze leuk zijn, leeftijd 30 -55 its the mind and body that counts ! Grote, slanke of zeer sportieve dames hebben en voorkeur, een borstenman ben ik best ook wel :)  
Sam 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
Hey, ik ben een vriendelijke jongen van 26jaar, slank, niet roker en verzorgd. ben jij een studente of vrouw die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbel, een goede knuffel en natuurlijk ook passionele seks. Ik kan niet ontvangen, dus jij liefst wel, of we regelen iets anders om af te spreken. Dus dames laat maar iets van jullie horen, een foto is altijd welkom, ook leuke voorstellen ;). Hopelijk ben jij deze aangename vrouw die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een mailtje achter!
19 dagen
Guido 47 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Jonge meid gezocht voor een pijp- of seksdate
Hallo dames, Ik ben een nette 44-jarige man, spontaan, vrolijk, rustig en discreet. In het dagelijks leven een leuke baan en zorg goed voor mezelf. Ik ben op zoek naar een jonge (18-25) spontane meid die van pijpen en/of seks houdt. Een meid die graag met mij een date aan wil gaan en daarnaast een leuk bedrag wil verdienen. Het gaat of om een pijpdate met slikken, of een bare seksdate waarbij discretie en hygiëne belangrijk zijn. Ben jij die spontane meid en durf jij het om de date met mij aan te gaan en daarmee een leuke vergoeding te verdienen, afhankelijk uiteraard van wat de mogelijkheden zijn, dan hoor ik graag van jou. Met vriendelijke groet Guido  
  1   2   3   4   5   6