Zoeken naar gister gezocht

Uw zoekactie voor gister gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Man 55 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vaste sexrelatie gezocht
Ik ben een grote slanke man met klasse en zoek een vrouw voor vaste sexrelatie. We spreken af overdag in de week.Ik zoek iemand met een zeer bleke huidskleur, niet volslank en niet roken.Veel genot en mooie vergoeding aangeboden.  
Opzoek 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile.tienermeid gezocht!!
Bij deze ben ik niet opknappe man op zoek naar een leuke maar vooral geile tienermeid om regelmatig af te spreken tegen mooie hoge vergoeding uiteraard! Bij jou of op hotel kan ook ontvangen Iets Voor jou ? Laat me snel iets alle regio's  
Francis 58 jaar Vlaams-Brabant - Machelen
Gezocht: Slanke dame voor oraal contact en 69
Ik ben een iets oudere vos die zijn streken nog niet verloren heeft. Ik zou graag een lieve slanke dame leren kennen voor regelmatige afspraakjes met oraal contact, beffen, pijpen, 69, face-sitting, teasen en pleasen. Gewoon lekker en respectvol genieten van elkaar. Penetratie is niet nodig. Vergoeding bespreekbaar. Ben je iemand die er ECHT van kan genieten, stuur dan gauw een berichtje? Hopelijk tot gauw. Lief likje, Francis  

Gezocht: Slanke dame voor oraal contact en 69
Daan 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dominante vrouw gezocht, geen seks
Ik ben een verzorgde Vlaamse man van 27 uit het Gentse. Ik ben op zoek naar een jonge vrouw met een licht dominant kantje die me wil nemen met een strapon, geen seks dus. Jij bepaalt je grenzen en ik volg. Ik kan de strapon voorzien en je ontvangen op hotel. Ik heb hier een mooi bedrag voor over. Discretie, hygiëne en respect zijn key  
Jens 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lieve studente gezocht
Welke lieve studente of jonge dame wil de komende week afspreken om mij te pijpen. Enkele ernstige reacties. Graag iemand die het geld kan gebruiken uit financiële noodzaak. Ik voorzie 400 € cash.  
Tilbo 47 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Spermasletjes gezocht tot 400 euro verdienen
Ik ben een 44 jarige nette man, rustig, hygiënisch en discreet. goed voor mezelf en kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ik ben op zoek naar jonge (18-30) spontane meiden door heel Nederland, die van pijpen en zaad houden. Ben je een echt spermasletje, onderdanig, en wil je graag je grenzen verleggen of nieuwe dingen proberen, waaronder het slikken/drinken van een grotere hoeveelheid zaad, dan hoor ik graag van je. Hiermee is uiteindelijk tot 400 euro te verdienen. Mocht dit iets tè zijn voor je, dan is een pijpdate met slikken ook een mogelijkheid. Daar is dan 100 euro mee te verdienen. Ben jij die meid die dit aandurft, aarzel dan niet en neem contact met me op, zodat we een date aan kunnen gaan, waarbij hygiëne, discretie, respect en uiteraard sperma belangrijk zijn.  
gentleman 55 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
leuke en sexy dame gezocht
Hey, frisse 50-plusser is op zoek naar een gezellige en sexy dame voor de gewone intimiteit. We doen alles zoals het bij een gfe hoort. Elkaar beminnen alsof we een koppel of goede vrienden zijn. Natuurlijk zullen we eerst even kennismaken en als we het zien zitten, dan pas gaan we verder. Jij zal vrouwvriendelijk benaderd en verwend worden. Geen pijntoestanden alsook geen sm en dergelijke. En jij bent niet gehaast en kan zelf genieten. Hopelijk vind je het niet erg dat ik kaal ben en maar gewoon. Voor bovenstaande scenario verdien je 250 euro.  
Snelle eddy 45 jaar Antwerpen - Turnhout
Snelle date gezocht voor deze avond
Hoi Zoek voor deze avond nog snel een date bij mij thuis of ik kom naar jou toe Dame tussen 25 en 45 jaar Niet rookster en mooie boezem Vindt de gewone dingen leuk Ikzelf 1.87 normaal gebouwd Komaan dames enjoy the party Vergoeding in overleg  
Sam 24 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Dame gezocht voor een leuke dag
Hallo Ik ben een jonge heer van 24, proper verzord en sportief. En ik zoek een leuke dame die tegenvergoeding wilt afspreken om iets leuks te doen dus niet enkel seks. En daar wil ik een mooi bedragje voor geven. Leeftijd maakt niet uit zolang we het het maar leuk hebben.  
11 dagen
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes om strippoker te spelen,striptease uit te voeren,het nemen van bondagefoto's van mij of zich enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10