Zoeken naar ik wil nog

Uw zoekactie voor ik wil nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rolplay 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rollenspel en meer in vertrouwen
Ik zoek iemand (Mr, Meesteres, Trav of CD) die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat u mij anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. Ik zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Veel is mogelijk mits duidelijke afspreken. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
evy 54 jaar Antwerpen - Hoogstraten
trav sletje
Hallo dit sletje is opzoek naar een dominante trav shemale of Dame. Ben m78 77kg 55j.Ben voor heel veel in. welke trav shemale of Dame wil dit sletje als speelgoedje bij klik voor vaker en op regelmatige basis. Ik verplaats enkel  

trav sletje
BiBottom 61 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Soft BDSM
Ik ben senior bi en Bottom ,soms crossdresser,geen trav, dus geen pruik of make up of heels, ik heb een korte snor,ik draag graag lingerie met eventueel kort kleedje of kort rokje, kan ook wel puur natuur voor wie dat wil,niet roker,62jaar, 1.77m, 65kg, 16*4 kaal,ik laat mij graag doen door 55+, graag soft bdsm, veel kan en mag, ik kan enkel verplaatsen, graag reacties met leeftijd en woonplaats aub,niet rokers en graag 55+.  

Soft BDSM
EXHI-BI 66 jaar Antwerpen - Mechelen
Ben jij soms een beetje voyeur? of groper? of edger? of uitkleder?
Wil je kijken hoe een oudere man met zijn tepels speelt, boven zijn hemd en bloot, hoe een bult in zijn slip komt? hoe hij met zijn lul speelt? Wil je zelf tussenkomen? Bepotelen? uitkleden? opdrachten geven? Aftrekken? edgen? pijpen? of gewoon meedoen? Dan kom ik tot bij jou? Brede kring rond Mechelen.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Meester.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester zoekt ( onderdanige vrouw) sub/slut met of zonder ervaring!!!
Ervaren Bdsm Meester, 51, omgeving Leuven, single, kan ontvangen en verplaatsen, Ik zoek een onderdanige sub/slut, een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, slank of volslank, met of zonder ervaring. Voor regelmatige Bdsm sessie in of outdoor, kan ontvangen en verplaatsen, Mooi opgemaakt zijn om zo in het openbaar te verplaatsen vormen voor jou geen enkel probleem. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub of meer ?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn dat je steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wil worden in al zijn vormen dat het dagen erachter nog nazindert voor meer. Sm/Bdsm, roleplay, in & outdoor, geneukt worden in verschillende Bdsm positie, uren pijpen, in het openbaar, naar Bdsm clubs en privé feesten gaan. Sm/Bdsm met de nodige respect ! Wil jij dit ook, stuur een berichtje en we spreken af. Bij interesse krijg je een bericht terug + foto = Once you have me, I am your Sm/Bdsm Master!  
MeesterTM 42 jaar Limburg - Genk
Online slavin
Heb je onderdanige gevoelens die je wilt verkennen? Wil je dit op je eigen tempo bij je thuis doen? Via opdrachten via mail en rekening houdend met jou limieten. Dan ben jij misschien de slavin die ik zoek. (Mannen alleen gelieve niet te reageren)  
Steff 63 jaar West-Vlaanderen - Moorslede
Slaaf zoekt meester
Hallo ik ben een slanke man van Moorslede 175 m 69 kg en zoek een meester om tijdens de week in de voormiddag een date te hebben Het best is de vrijdag voormiddag of soms de maandag of woensdag altijd in de voormiddag dan is de vrouw gaan werken Ik sta voor veel open en wordt graag op mijn kont geslegen heb ook handboeien blinddoek kleine zweep en kleine anus plug Voor de meester heb ik ook nog mooie naakt foto’s van mijn vrouw om hem te plezieren als hij dat wil Grtj slaaf johan  
Ivan 47 jaar Limburg - Bree
Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Hallo geile jongens! Ik zoek een geil pijpsletje bottom / top die op regelmatige basis mijn pik wil pijpen. Neuken kan ook! Ervaring niet nodig. Lekker geil zijn is een must! Reageren met foto van je pik/body & stats!!! xxx  

Gezocht : geil pijpsletje top / bottom !
Robin 44 jaar Antwerpen - Herenthout
Geile vrouw of koppel met geil vrouwtje gezocht
Ben een mooie verzorgde man van 43 woonachtig te Herenthout 1m74 80kg en goed geschapen. Ik ben op zoek naar een geil vrouwtje dat geniet van non vanille sex. Ik zie mezelf niet echt als een echte dom/meester, maar meer als een begeleider in jou ontwikkeling en zoektocht als sletje. Bij voorkeur ben je een 3 holes open vrouwtje. Ik beschik over de nodige middelen en ervaring als begeleider. Wens je hierover meer info te verkrijgen, hoor ik dit graag, en bespreken we wat jij wil, en wat ik jou kan aanbieden. En misschien hebben we binnenkort heerlijke momenten samen. Geile groeten, Robin  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10