Zoeken naar zoals vrouw

Uw zoekactie voor zoals vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Damesslipjes en -lingerie
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Zuigje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mond krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. Eventueel regelmatig naar de sexcinema gaan en jou pik daar publiekelijk verwennen kan zeker, wie wil op mij komen geilen mij verwennen,bespelen en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, alles is bespreekbaar...ook cd s trafjes t girls welkom...veel kan zolang ik maar als vrouw behandeld wordt  
Wxx 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hoge hakken
Iemand zin om anoniem te komen spuiten op de hoge hakken van mijn vrouw? Je zal niemand zien. Enkel zaad dumpen en weer weg. Wie heeft zin?  
Lingerierukker 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Lingeriedate vanavond
Wie zin om vanavond lekker samen naakt te rukken in of met lekker geile lingerie. Kan je een gedragen slip van je vrouw of vriendin meebrengen heb je streepje voor.  
Eerste maal 45 jaar Limburg - As
Man zoekt
Ben man van een hetro koppel en opzoek naar een gay koppel om voor een eerste keer een trio te doen. Ben zelf top en bottom. Vrouw blijft aanwezig en speelt enkel met mij. Zoeken enkel een koppel geen vrienden.  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
10 dagen
Pijpslet 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige pijpslet in opleiding zoekt pikken
In opdracht van mijn dominante vrouw ben ik op zoek naar mannen om leeg te zuigen. Dit kadert in mijn opleiding tot onderdanige pijpslet (hetero into forced bi). Vanzelfsprekend mag je in mijn mond klaarkomen en slik ik zoveel mogelijk door. Het is ook de bedoeling om een selfie te nemen met jouw pik in mijn mond als bewijs voor mijn vrouw. Indien gewenst ga ik naakt en je mag mij betasten/keuren, maar ik mag zelf niet klaarkomen. Nadruk ligt dus op u leegpijpen, niets anders. Afspreken bij u thuis of op een discrete publieke plek (die u voorstelt). Een meester of meesteres die een pijpslaafje zoeken om hun slaven leeg te pijpen, mogen zeker ook reageren. Mijn stats: 45/192/95. Graag reactie met meer dan twee woorden.  
10 dagen
Wxx 44 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hoge hakken
Wie komt deze voormiddag anoniem spuiten in de hoge hakken van mijn vrouw? Alles staat voor je klaar als je binnen komt. Lekker rukken en spuiten en weer weg zonder iemand te zien  
10 dagen
Kinky 55 jaar Antwerpen - Turnhout
Gedragen lingerie!
Wie laat me aan de gedragen lingerie en maandverband van zijn vrouw ruiken? Ik ben verzorgde man en kan ontvangen.  
11 dagen
Joe 46 jaar Antwerpen - Boechout
Leuke foto's/ filmpjes delen?
Hoi, wie vindt het leuk om foto's/ filmpjes van je vrouw of jullie beide te laten zien? Geile groetjes ( ik bezorg graag geile foto's van mijn lekkere lul)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10