Zoeken naar ben voor vanavond

Uw zoekactie voor ben voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dany 61 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Knappe man
Wie zin nu ben Bottom kan ontvangen Temse  

Knappe man
antoine 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
een QUICKIE
Iets wat wij beiden gelukkig van worden, nu vrijdag namiddag-avond, alles kan en niets moet Lekker klaarkomen met een fantastisch orgasme Ik val op jonger en met een foto, hou niet van Blind Dates Alles is hygiënisch en zeer discreet Ben “BI” en soms Versa, 1,78, 72 en goed voorzien en vooral niet Fake, afspraak is afspraak voor me.  
Tim 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vaste slet
ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken? Koppel uiteraard ook welkom  
Gregory 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Woensdagavond na optreden
3 juli ga ik naar een optreden in stasegem. Nadien zou ik graag wat plezier hebben met een leuke gast. Pijpdate of meer naargelang de geilheid. Ben zelf bi, slanke 40er, hoger opgeleid. Dus zoek ik een toffe gast die kan ontvangen en ook zin heeft in wat vertier. Regio kortrijk, harelbeke, stasegem. Graag reactie met stats of foto en wat jij verwacht van een date. Mvg Greg  
andre 69 jaar Limburg - Opglabbeek
Toerist bottom slaaf
Senior onderdanig slaafs toerist in Limburg verplaatst zich vanaf morgenavond voor een date. Heel veel kan geil kinky en meer vraag gerust ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard. Ik ben real voor 55ers single of koppel ben regelmatig in Limburg dus regelmatig daten kan.  
Marc 49 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 15u30 of morgen tussen 8u30 en 10u
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag tot het einde.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Wie heeft er zin in?Eventueel cardate ...Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 15u30 of morgen tussen 8u30 en 10u
Koen 59 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Hallo ben geil wie ontvangt mij?,?
Ben geil Ik sta voor veel open discreet top of bot cd tv mag ook reacties geven no fake aub  

Hallo ben geil wie ontvangt mij?,?
Man34j 34 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Sexdate rond 15u30 of morgen
Ik ben slanke man van 34j, ik zoek iemand uit de regio Geraardsbergen om een leuke date mee te hebben. Liefst rond mijn leeftijd en eventueel kunnen ontvangen.  
Erik 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Deze bottem zoekt top
Goedemiddag, zijn hier nog geile mannen die ook nog wel eens willen scoren voor de match vandaag. Ik ben een man van 49 jaar met bottem gevoelens en zou vanmiddag nog eens graag safe geneukt worden. Ik verplaats enkel in de regio. Interesss?  

Deze bottem zoekt top
Thomas 56 56 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Picklick thee
Ik ben 56, 176, 81, 16 x 4,5. Val op jonger. Waar kom ik langs overdag op een werkdag op mijn route ? Elke ochtend rijd ik van Herk-de-Stad naar Leuven en in de namiddag weer terug. Graag kom ik langs rond 6 à 7 uur in de ochtend of rond 16 u 30 à 17 uur in de namiddag ?  

Picklick thee
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10