Zoeken naar weekend vandaag morgen

Uw zoekactie voor weekend vandaag morgen leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Robert E 56 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Zoek dame of koppel
Zoek 50+ alleenstaande geile dameAdvertentietekst : Ik ben op zoek naar een alleenstaande dame van 50+ in de buurt van Ternat en omstreken, die graag eens op een respectvolle, lieve manier wil verwend worden in alle discretie door deze lieve geile gebonden man. Dit kan in de week of weekend overdag. Alles kan en mag met mij, moet niets doen wat je niet graag hebt...ook geen sm. Intersse in deze normaal gebouwde onbehaarde man, intiem geschoren en dikke staaf. Hou ook van het geven van erotische massage. Ben ook bi ingesteld, dus als je een sexvriend hebt of...graag, geen probleem. Ik heb ook whatsapp om discreet af te spreken in de toekomst. Uiterlijk niet van belang, hygiene wel.. Let me know R.E.  
29 dagen
Wij 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra dames voor erotisch groepje
Man, grote en slanke 50-tiger met 69 jarige oma sexvriendin met enorme grote hangtieten. Wij zijn reeds meer dan 10 jaar een sexkoppel en komen meermaals bij een voor geile seks. Intens tongen, beffen en uitlikken, pijpen, tieten onderspuiten, neuken. Daten overdag in de week/sommige weekend. Nu zoeken we extra dames(oma’s, dames met zeer grote boezems SSBBW/BBW) om deel te nemen aan onze groepsex, Daarna selecteren we samen koppels om een erotisch groespsex groepje. Zou fijn zijn om dit te realiseren. Geen fin bedoelingen, eerlijke, discreet en hygiëne. Open communicatie met foto’s en whasapp.  
30 dagen
RUBEN 33 jaar Antwerpen - Lier
Welke dame
Welke dame Hoi iedereen, Alvast een leuk weekend . Ik ben een 33j gebonden man. 1m78 80 kg en de rest kan je wel ondervinden in een leuke babbel . Wat brengt me hier ? Een beetje de spanning opzoeken met een andere single of gebonden vrouw. Hen je zin in een leuke babbel met da ietsje meer. Reageer maar en hopelijk tot snel x leeftijd maakt ni veel uit ..  
  1   2   3   4