Zoeken naar gister gezocht

Uw zoekactie voor gister gezocht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

DiscreteJongeman 30 jaar Antwerpen - Herselt
Mama gezocht
Dag juffrouw, Jij bent degene die weet wat je wilt.Ik ben een jongeman die graag in de schoenen stapt als iemand die jou fantasie kan vervullen. Ik ben op zoek naar iemand die weinig taboes heeft en wil dat ik als haar zoon of schoonzoon rollenspeel. Ik ben te vinden voor bare, oraal, ruwere seks. Maar zeker en vast een goede babbel ook! Enkel serieuze reacties, je leeftijd maakt niet uit. Enkel je toewijding. Ik ben niet single dus alles discreet, dit kan het rollenspel zelfs verbeteren. Ik kan soms ontvangen en verplaatsen maar niet al te ver. Tot snel mams xxx  

Mama gezocht
Pedro 61 jaar Antwerpen - Geel 0486147827
Fwb gezocht
Deze 61 jarige hetero en nog steeds viriele man is nog steeds op zoek naar een vrouwelijk fwb. (hetero koppel kan ook) Prios, gezeelig wat gaan drinken, etentje maar vooral die vriendschap met een +. Leeftijd of origine maakt niet echt veel uit maar wel iemand normaal gebouwd en waar veel kan en niets moet. Reacties met foto en whatsapp nummer krijgen steeds antwoord terug.Mixed koppel waarvan de vrouw met een kleurtje kan ook voor trio. Ben eens benieuwd!  

Fwb gezocht
Erik 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Gezelschap gezocht
Hey, Sympathieke, goed uitziende vijftiger zoekt een vriendin om op maandag voormiddag1/7een prive sauna te bezoeken. Uiteraard op mijn kosten. Een goede klik is het voornaamste, de rest is bijzaak. Groetjes  
dog 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Cardate gezocht
Ik ben een man van 38. Ik ben lief en zelfs wat verlegen. Ik zou graag met een meisje of dame afspreken voor een cardate. We kunnen gewoon wat kussen of meer. Figuur of afkomst maakt niet uit. Regio Melle xx  
second love 53 jaar Antwerpen - Mortsel
minnares gezocht
Welke lieve dame wil mijn minnares worden ? Heb je zin om af en toe uit de dagelijkse sleur te stappen en te genieten van een spannende vrijpartij ? Maak je dromen, fantasieën, .. waar. liefs xx  
Kenn 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels!  

Geile milf gezocht?!
Robbe 35 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Welke vrouw heeft zin in leuke dingen...
Jonge vrouw gezocht om leuke uitstapjes en wie weet in juli een reis met te maken. Zelf ben ik sportief,vrolijk en verzorgd. Liefst reageren met foto .  

Welke vrouw heeft zin in leuke dingen...
Rvdb 37 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Lieve, verlegen, hete meid gezocht.
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde, licht gespierde man van 36. Ik ben zeker geen macho, maar ben een rustig persoon. Ik hou er van om een dame te plezieren. Ik zoek vooral brave verlegen dames die wat aandacht nodig hebben en eens leuke seks willen of eerst wat rustig aandoen. Ik bef graag en heb wat uithouding. Je mag ook gebonden zijn, en je vleugels eens willen uitslaan, ik kan zeker discreet zijn. Laat me gerust iets weten. Groeten.  
Tim 43 jaar Antwerpen - Bornem
Leuke dame gezocht
Dag dames, mij even kort voorstellen. Ik ben een singel,ongebonden,verzorgde man van 44 jaar en 178cm en 68 kg. Via deze weg ben ik op zoek naar een openminded vrouw voor afspraakjes op regelmatige basis. Ben je iemand met inhoud,die open staat voor een diepgaand gesprek bij een glas, een etentje of een wellness,met zin voor humor en die op erotisch vlak een gezond libido heeft dan ben ik op zoek naar jou. Ik zoek wel een persoon waar ik een connectie mee hab, oppervlakigheid is niet aan mij besteed Mijn kernwoorden zijn verzorgd,vertrouwen,eerlijkheid,oprechtheid,en respect want een mens is een mens en geen gebruiksvoorwerp. Ik zoek niets eenmaligs maar wel op regelmatige basis.Kun je jou hierin vinden?Dan hoor ik je graag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10